- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
első találat a j.river-re a googlbe-n, ennél bonyolultabb, feladatot sose.
ott a download now -ra kattoljutána download mc19 és már suhan is le
e-mail címet nem kell megadnod, ha nem akarsz.
kár, h fizetős, az ingyeneset remélem engedi ujra rakni 30 nap után. -
trufa12
addikt
Kezdek kijönni a sodromból ... írtam olyan emailt...
telefont meg cseszik fel venni...9 50 óta telefonon ülnek... (ezt írta a hölgy. a telefon a francia úton üzemel . akkor is ki csöng ha a kolléga beszél valakivel... )
persze 9 50 óta folyamatosan pofázikmeg -.- majd kicsöng nekem akkor ha közbe foglalt a vonal. hogyne
-
tipuka
addikt
Hát jövő nyárra elejére lesz meg a rávaló nekem kb., ha jól számolok, havi 10est tudok félre tenni rá kb.
Ha addig nem hal meg a "recsegősöm", akkor megveszem, ha meghal, akkor ugye meg ami összegyűlt addig rávaló annyiból kell gazdálkodni.
Reméljük pár hónapig ez még nem akar meghalni
.
-
tipuka
addikt
Ezt jó hallani.
Ha nem lesz pénzem a BX5-re akkor a 120-as tesóját veszem, "csak" 5k-val drágább és 2 év gari van , nem 1 év.
(amúgy is ment fel picit az ára most a te tipusodnak). Ha most ennyire tetszik, akkor mit szólnál hozzá egy rendes hangkártyával? Háááááát megmondom.... finoman fogalmazva a popsid a falnak csapkodnád örömödben.
-
PuMbA
titán
-
JoinR
őstag
(#17136) ZozzHUN: tudom, régen kb. első számú ajánlott termék volt, én csak a saját véleményem mondom. Lehet, hogy valakinek megfelel, viszont tudok olyat, akitől vettem anno az R1900-at, hogy ő lehúzta pl. az 1255A-val szemben.
(#17137) apuc: ehhez leírás szerint nincs távirányító, amit mondtál, hogy kellhet. Ránézésre amúgy tragikus, próbálj olyasmit keresni, aminek minél nagyobbak a szatelitjei, hátha ki tudnak préselni magukból valami középtartományt.
MODE COM MC-MSF50, ehhez nincs távirányító
korábban említett Creative T3300
esetleg TRACER Zen TRG-499, mert jól néz ki
Ezeket mondanám 15k körül, ha nagyon muszáj lenne 2.1-et venni, de egyébként egyik sem kimondottan ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest