- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
-
válasz
trufa12 #32729 üzenetére
Ha hangerő kell, akkor arra bőven jó a HS500. Volt nekem HS-200-am meg Videoton DC3010-em is. Arra, hogy bömböltesd, s megmutasd az alfahím státuszt simán jó. Ezen felül tényleg csak egy pár 6-8" monitornak van értelme hangerőben. Kisebb mérete ellenére bazi nagyot szólnak, meghalsz.
-
-
trufa12
addikt
válasz
trufa12 #32718 üzenetére
Mondjuk néztem pár videót, hát nokedli az egész felhozatal.. maradok a hifimnél .. más foci ez meg az ...
2 orion hs500 -am van, nem teszi tönkre a hallásomat .
-
dudika10
veterán
válasz
trufa12 #32718 üzenetére
Remélem ilyen igényekre elvből nem ajánl senki semmit.
Személy szerint én egészen biztosan nem akarok hozzájárulni a hallásod tönkretételéhez semmilyen formában.
20-25nm-en egy Genius 1255B bőven elég hangerővel rendelkezik. Ha ennél nagyobb térbe van szükséged felszerelésre, akkor a pénztárcádat kell sokkal szélesebbre nyitni, de ha csak annál nagyobb hangzavart akarsz, akkor veled van a baj. -
trufa12
addikt
válasz
trufa12 #25988 üzenetére
Mchf 32 egész jó volt ahhoz képest hogy mennyibe került meg amekkora volt.
56 u, is nagyon jól szól szerintem és olcsó.
ráadás valami oltári fül átvágós mély van rajtaközép talán egyeseknek kevés lehet, magas szerintem van bőven és szép részletező az árához képest.
ez amit én vettem most 60 as is faja .
-
Francia91
veterán
-
foosballfun
tag
válasz
trufa12 #21519 üzenetére
Nekem ilyen tapasztalatom nem volt még velük, pedig ismerősöm rendelt már onnan, kisebb-nagyobb értékben.
A pénz kiutalásról pedig annyit, hogy pl. T-nél is 30 nap az utalási időszak. Ha leírják hogy ekkora fizetnek, akkor légy türelemmel, mást úgy sem nagyon tehetsz, ha pedig addig sem fizetnek, akkor majd lehet káromkodni. -
Degeczi
nagyúr
válasz
trufa12 #21496 üzenetére
A Modecom a konstrukciójából fakadóan (3 méternyit utazik a jel vacak, gyengén árnyékolt kábelen az idétlen hangerőszabályozás miatt) még a hasonlóakhoz képest is ritka érzékeny a mobiltelefonra...
Egyébként a kategóriában szinte minden hasonló cucc elektronikája sima fadobozban, árnyékolatlanul van, így valamennyire eleve érzékenyek
-
Zoluska
tag
válasz
trufa12 #21425 üzenetére
Nincs ebben semmi bonyolult. Ilyen olcsó meg talán még soha nem volt a hangtechnika, tekintve hogy mit nyújt pl. egy Modecom gyakorlatilag filléres áron.
A stúdiómonitorokhoz meg aztán tényleg semmi más nem kell, mint egy-két interkonnekt kábel, összedugod, aztán szólhat a zene. Ha attól félsz, hogy szétküldöd, akkor keress olyat, amiben van beépített védelem.
Legjobb az lenne, ha eldöntenéd, hogy mit akarsz.Mert onnan indultunk, hogy kicsi legyen, meg olcsó, és jól szóljon. Ezután végül majdnem vettél valamit, ami drágá, rohadt nagy és garantáltan minősíthetetlenül szólt volna.
-
-
trufa12
addikt
válasz
trufa12 #21418 üzenetére
A másik nem 1 ilyen fajta hangfalat hallottam már , idáig azért nem vettem mert drágák voltak, most akció van sikerült kifogni . És így inkább ezt veszek.
Persze nem itthon fogom a fejem szét vinni vele tud ez halkan is szólni,
én elvoltam a modecom hf32 vel is nekem az is jól szólt,
ha tehetném vennék 2 millából audiophil cuccokat vagy még jobb ilyen kihangosítási cuccot pl reflex etc...
de erre van és inkább 1 ilyenre vágok el 70 ezret mint hogy 2 kis müanyag dobozra 10 cm hangszórókkal még ha jól is szól...csak hát itt az a helyzet hogy jön a nyár Nem a tél mint a trónok harcába mondják kb minden részben...
így a 2 kicsi nem bírná a részeges karatét , a régi hifijeim sem bírták, nah de ezek erre vannak kitalálva. -
HUAFBANDITA
tag
-
Bib
őstag
válasz
trufa12 #21393 üzenetére
Neked tavaly már meg volt rendelve a solo7c ,meg írtad legközelebb bx8 lesz,meg hangkártya meg minden
Én a helyedben még gyűjtenék,valami nagyobbra,valami mackie-re.Sok kapkodásból megint nem fogsz jól kijönni.Ha jól emlékszem,akkor modecom hiba is csak nálad volt.Valószínű hogy a 40-50k kategória nem fog tetszeni.
-
foosballfun
tag
válasz
trufa12 #21393 üzenetére
Azért van neki mélye, csak nem olyan erős. De én mondjuk "hiszek" a nagyobb membrán méretben. A régi 4" volt, ez pedig 5", ahhoz képest lehet több lenne. De sajnos nincs viszonyítási alapom.
Mindenesetre a BX5 komoly fejlesztések eredménye, nagyon mellé nyúlni még mindig ezzel lehet a legkevésbé. -
foosballfun
tag
válasz
trufa12 #21391 üzenetére
Mélye tényleg nem sok van. Viszont nagyon pici a doboz, ez előny lehet számodra ha nincs helyed. De akárhogy is nézzük, 55ezer forint nem kevés pénz szerintem, és ha véletlen nem tetszik, és el akarnád adni, bukhatsz rajta.
Tényleg csak személyes vélemény (és hozzáértő sem vagyok), de amikor hallgattam, nekem nagyon laposnak tűnt mindenben, valahogy az Edifier R1600t jobban tetszett. Persze a kettőt egymás mellett nem hallottam, és a fülem is biztosan csaltak, de nem adtam volna ki érte majd kétszer annyit.
Amúgy a régi modecom-al mi történt? -
foosballfun
tag
válasz
trufa12 #21382 üzenetére
Ez esetben szerezz be egy Jack - RCA átalakítót illetve egy Jack - 2 RCA kábelt, és így tudod majd használni (de azért ne a legolcsóbbat vedd meg, mert a minőségük nem a legjobb). Az BX5-höz csak a tápkábelt adják alapból.
Amit HUAFBANDITA írt, hogy meg kellene hallgatni előtte, én is csak támogatni tudom. Hallgattam a BX5-öt, de nekem személy szerint nem tetszett.
-
trufa12
addikt
-
PuMbA
titán
válasz
trufa12 #21373 üzenetére
"És a közepe ?"
Ezt így nem lehet megmondaniVan 1 milliós hangcucc is, szóval tág lehet a közép fogalma
"szóval úgy értem mi a következő lépcsőfok mennyivel drágább ?"
80-90k, de 160k körül már egész nagy lépcsőfok van."nah meg a másik az -.- 1 darab 55 ezer ?"
Nem, 2db 55k
-
PuMbA
titán
válasz
trufa12 #21369 üzenetére
M Audio BX5 a minimum
-
-
tipuka
addikt
válasz
trufa12 #17912 üzenetére
persze, hogy lehet, telefonos dobozokkal már ezt ellőtték pár helyen, ahol kamu dolgok vannak, hangszórónál nem tudni, végül is fából van...
szerintem, csak akkor vedd át , ha megnézheted előtte, hogy az van e benne, jobb félni tudod. én még a megbízhatóbb boltoknál is megnézem, h az van e benne, mert akár véletlen is küldhetnek mást (mondjuk 4gb ramot küldenek 8gb helyett, vagy fordítva érted)
-
RM1
aktív tag
válasz
trufa12 #17598 üzenetére
A pio hangfal alapvetően egy stúdió monitorként hirdetett hangfal, de ahhoz nincs sok köze. Otthoni dj pult mellé jó, ismerősöm is ahhoz vette. Nem mondanám annyira rossznak se a stílusában, de azért bőven érezni a pio márkanév árát, ami viszont stúdiós hangfal kategóriában nem ér sokat, max. a lemezlovasoknak.
Zajban valószínűleg meg lehet hallgatni. De az áráért már kapsz normális hifit is, vagy olcsóbban hasonló minőségű aktív monitorokat. -
Zoli133
addikt
válasz
trufa12 #17574 üzenetére
Ez egy remek kérdés, szerintem a legtöbben nem tudjuk rá a választ. Tapasztalataim szerint aki már halott egy ideig rendes 2.0 rendszert és utána meghall egy 2.1-et az elég nagy ellentetszést tud kifejteni. Tehát a 2.1-ek megadják az illúzióját a mélyeknek. Illúzió, mert az olcsóbbak (Kevesebb mint 1 havi átlagfizetés?) nem mennek mélyebbre mint sztereó társaik csak kiemelik azt a tartományt, ellenben az egyszerű szatellitek miatt a középtartomány felejtőssé válik. Legalábbis eddig ezt tapasztaltam, elviekben lehetne létjogosultsága a gyakorlatban még nem halottam olyan rendszert ahol működött volna.
-
-
tipuka
addikt
válasz
trufa12 #17479 üzenetére
Többször kell mondani, míg végül nem kapsz választ, én is most látom őket először.
A véleményedre majd kíváncsi vagyok, mert 3 utas hangszórót ritkán látni ilyen árszegmensben.
Ha tudok spórolni akkor én is BX8-ra pályázok, ha nem, akkor a BX5-re, ha arra se akkor marad a Modecom. -
Rover623
félisten
válasz
trufa12 #17310 üzenetére
Amit szeretnék hallani, jó közepek, magasak, és mellé azért némileg jó mély...
Elég laza speckó!
Ez talán megteszi/megtenné! -
B1T3
addikt
válasz
trufa12 #17265 üzenetére
Szerintem a 120-at, de kíváncsi lennék, a 60-as 8"-es mélyközepe mit nyújt.
(#17267) trufa12
Kizártnak tartom, hogy a 32-eshez képest visszafejlődés legyen a közép. (Persze nem hallottam őket szólni.) Attól, hogy a 120 közepét kevésnek érezte, még nem jelenti azt, hogy a 32-höz képest sem jó. -
PuMbA
titán
válasz
trufa12 #16885 üzenetére
"Szerintem olyan 40 körül már jók lehetnek, mint írtam nem ma volt csúcs kategóriás hangkártyám,"
Mondjuk az X-Fi sose volt csúcs, a 80k meg azért volt annyi, mert akkor jelent meg + a szupercsúcs marketing meg pónilovat is csinál neked képességei miatt beárazhatták annyira és nem volt konkurencia. Ma 40-ből sokkal jobbat veszel
JoinR: ha jót vesz annyiért, akkor megéri
-
kadet93
tag
válasz
trufa12 #16890 üzenetére
nem kell leszólni. Nagyon jó szett ez az árkategóriájában. Lehet neki nem csak zenéhez kell, hanem egyéb multimédiás tartalom fogyasztáshoz. Egy videojáték/film alatt biztos jó szolgálatot tesz az a szub láda. És ami a lényeg: a szatelitek se teljesen használhatatlan kategóriába esnek.
-
Najz
tag
válasz
trufa12 #16878 üzenetére
értem akkor ígyis bőven jobb lesz egy R1600 vagy R1900el ? az integrált hangkártya ami a lapomba van nagyontrágya ? érdemes lenne cserélni?
az R1600 és R1900 között visszaolvasva nincs nagy különbség de ahogy elénézem a specifikációt így laikusként is jóval jobbnak tűnik az 1900es .
és ezeknél mennyivel nyújtana nekem többet egy C3 pl ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Battlefield 6
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Baldur's Gate 3
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest