- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
Avicularia #28445 üzenetére
Én ezekből a 120U-t választanám.
-
Grózi
veterán
válasz
elod22 #28433 üzenetére
Lehet leszólnak azért amit írok,de..
A 1250b tisztán és szépen szól egy olcsó 5 vagy 2.1-hez képest,viszont valószínűleg a füled már hozzászokott a "hupogós" hangzáshoz.Valószínűleg csalódnál és nagyon kevésnek éreznéd a mély hangokat.
Egy kategóriával feljebb(80U,Kürbis) már biztos megtalálnád a számításod és rájönnél hogy nem csak a mély hangok léteznek egy zenében.
Hangsúlyozom ez csak egy vélemény. -
Grózi
veterán
válasz
westcoastog #28367 üzenetére
Egy jó Opa-t még érdemes venni hozzá!
-
Grózi
veterán
válasz
westcoastog #28359 üzenetére
Nézz körbe aprón,több Xonar-t hirdetnek 5-6k-ért.A gari nem érdekes,nem szokott gondjuk lenni.
-
Grózi
veterán
válasz
Metacska #28330 üzenetére
Igen,sok mindenben igazad van.A Ratsel azért nincs ajánlva mert a hasonló árban lévő 2.0 sokkal szebben szól.Vannak jó 2.1-k is,csak az árától leülnél(akár csak én).Persze ez csak egy vélemény,azzal semmi gond nincs ha nem értünk egyet.Viszont valamit isteníteni amit csak neten látott,soha nem halott egy olyan topicban amelyik köztudottan nem ajánlja-na az nálam kimeríti a trollkodást.Ettől függetlenül viszont szerintem semmi durvát nem mondtam a kollegának,csak hogy olyat ne húzzon le amit nem ismer.
-
Grózi
veterán
válasz
Clickbait #28315 üzenetére
Neked és HUAFBANDITA-nak!
Nem lettél leugatva szerintem-kicsit érzékeny vagy.Képzeljétek hallgattam 80U-t,Kürbis-t és Hoch-t is.
Mert vettem a fáradtságot és elmentem olyan helyre ahol meg lehet hallgatni.Persze egyszerűbb tapasztalat nélkül lehúzni valamit,de ezzel csak magad minősíted...Segíteni próbáltam,de te eldöntöttél valamit és kész-ezzel sincs gond,mindenki a maga bőrén tanul a legjobban.
HUAFBANDITA (#28318) Ez csak neked:
Ne magadból indulj ki. -
Grózi
veterán
válasz
westcoastog #28280 üzenetére
Nem valószínű,az alaplapi integrált elég gyenge.
SCR3AMN00B
Nagyon felkapott lett a Hoch,de szerintem a Kürbis vagy a 80U továbbra is jobb választás! -
Grózi
veterán
-
Grózi
veterán
válasz
DrGonzo22 #28196 üzenetére
Az a baj,hogy még a 1255 is kicsi méretben-a normális hangfalak 3-4-szer akkorák.A 2.1-t én nem ajánlom,a Z320 az én szememben vicc kategória-normális hangzást ne várj tőle(se semmitől ami méretben ekkora).
A megoldás:átrendezés,hogy el tudd helyezni a hangfalakat!
rizso
A lapos integrált hangkártyájánál nem jön ki annyira a különbség,mivel a 120U-nak az nem bíztosít megfelelő forrást.Te tudod mit csinálsz,de ha később váltasz asztalira vagy jobb hangkártyára-na ott már ég és föld lesz a különbség.Ha van a környéken valaki akinek van egy normális hangkártyája,akkor kössétek rá mindkettőt és halgass meg egy olyan számot amiben van elég közép és magas is,nem csak tuc-tuc.Akkor majd megérted. -
Grózi
veterán
válasz
body007 #27926 üzenetére
Trust Tytan volt nekem is 2.1-ben,nem fogják ajánlani de véleményem szerint azért a jobbak közül való(az olcsók közül).Hiába használok 2.0-t(120U) és ajánlom is azt,azért egy Genius 1255 helyett a mai napig inkább a Tytant venném.Egy Kürbis vagy 80U már sokkal jobb vétel,de szerintem az ez alatt lévők nagyon belépő szint.
-
Grózi
veterán
válasz
zsoltnyiri #27774 üzenetére
Ha a méret nem gond akkor jelenlegi áron(meg amúgy is
) én a 120U-t választanám,feltéve ha komolyabb basszusra vágysz,
-
Grózi
veterán
válasz
phoenix1989 #27687 üzenetére
"Azt hiszitek aki idejon az egyaltalan nulla tudassal rendelkezik es igy is kezelitek"
"Nemtom nekem hang hang"Ebből mit szűrjünk le?A hozzáértésed?Persze a helyesírást leszámítva...
-
Grózi
veterán
válasz
cyberkind #27668 üzenetére
Van akit nem lehet meggyőzni.Csak ugye IQ kérdése,hogy nem egyező véleményre ki hogy reagál.Több embert aki segíteni akar sértegetni aranyos dolog...
Csak minden fórumon időközönként felbukkan 1-1 ilyen ember.Ez kb. olyan mintha bemenne a kupiba,a madame-al kihozatná az összes lányt mustrára-majd közölné hogy ő végül is buzi. -
Grózi
veterán
válasz
phoenix1989 #27606 üzenetére
Kezdésnek az összefoglaló elolvasását!
-
Grózi
veterán
válasz
cyberkind #27472 üzenetére
Ad bőven,hidd el.A 80 hangképe szebb,a 120 inkább mélyorientáltabbnak tűnt nekem.20-30m2-n mindkettő bőven sok.A bögreszett találó kifejetés,bármelyik(Kürbis,Shf 80-120) sokkal többet nyújt.Azt szerintem senki se mondja meg neked hogy 6 vagy 10 évig fogja bírni,de mint korábban leírták nem jellemző a meghibásodás ha az elején nem jön ki.Válassz olyat amire több gari van-ezzel is nyugtatod magad!
-
Grózi
veterán
-
Grózi
veterán
válasz
HUAFBANDITA #27451 üzenetére
Tény hogy nem ég és föld a különbség,de még egy botfülű is érzékeli.Azt mindenki maga tudja hogy mi mennyit ér meg neki(te se a semmiért vettél egy Xonar Essence One-t,nem?),de szerintem egy Kürbis mellé azért már ajánlott egy jobb hangkari.
-
Grózi
veterán
válasz
HUAFBANDITA #27447 üzenetére
Na ezt fejtsd ki légyszí.Volt pár nagyon drága lapom különböző márkákból,de a Maximus VI Formula-t leszámítva egyik lap integrált hangkarija se ütötte meg mondjuk egy Xonar ds szintjét.
Amúgy ajánlom a "Milyen hangkártyát vegyek?" topicot. -
Grózi
veterán
válasz
Bootyhunter #27420 üzenetére
Tényleg olvasd el az összefoglalót,szépen le van benne írva minden!
-
Grózi
veterán
válasz
Bootyhunter #27417 üzenetére
Kürbis,Modecom 80-120U kell neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest