- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Bitpalace #22439 üzenetére
Ne légy benne biztos, hogy ez olyan egyszerűen fog menni.
Előbb próbáld ki, hogy ha fejhallgatót csatlakoztatsz, akkor tudod-e közvetlenül szabályozni a TV távirányító volume gombjaival a hangerőt. Ha igen, akkor működhet az összekötés, bár nem a legjobb, mert ez egy erősített jelet ad ki magából, amit az 1250B lehet nem tolerál. Ha nem, akkor a hangerő állításához be kell mászkálni a menübe, minden egyes alkalomkor.A hátlapon lévő RCA (piros-fehér) kimenet sem biztos, hogy analóg jelet ad ki magából és az sem biztos, hogy a TV ennek a szintjét tudja vezérelni.
A kézikönyvet elnézve szerintem nem lesz könnyű dolgod.
Megoldást jelenthet, ha olyan hangrendszert veszel, ami távirányítóval szabályozható, de a legjobb, ha még egy DAC-ot is beszerzel mellé.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Bitpalace #20125 üzenetére
TV-ken az SPDIF kimenet célja, hogy házimozi erősítőre kösd, ezért fix a jelszint, a TV hangerőszabályozása nem hat rá.
Ilyen célra nyilvánvalóan olyan hangrendszert érdemes használni ami távvezérelhető, vagy megalkudni a TV fejhallgatókimenetével, mert az persze szabályozható.
-
krisz19td
csendes tag
válasz
Bitpalace #19481 üzenetére
Tangent evo8 2.1 +evo4 !
Beszéltem az bolltal , vagy javítják vagy visszafizetik a pénzt illetve 3. megoldásként felajánlották 73e Ft -ba ,tehát nulla ráfizetéssel egy Taga Harmony intone 2.1 szettet !
Javíttatni nem szeretném ,mert ki tudja esetleg utána is meddig lesz jó... a 2. és 3. megoldásból hajlok a taga rendszerre. Ismerem a márkát ,elég megbízható.
Ti mit gondoltok ? -
ZozzHUN
addikt
válasz
Bitpalace #17126 üzenetére
Azért elég jó fülem van és nem volt alap búgás. Hangerőre sokkal jobb a 1250B, ugyan azokkal a zenékkel néztem meg és nem igazán vehető észre a szebb hangja a T20-nak. 1 nap eltéréssel próbáltam ki a kettőt, szóval nem a levegőbe beszélek
10k-ért 1250B
17k-ért T20 Series II-t kellene ajánlani, ennyi
(De mint mondtam, én nem vennék újra 1250B-t, nehogy 2 év múlva elhalkul az egyik oldal, garancia nyista, és jöhetek ide sírni hogy szart vettem
)
apuc: 2.0-val többre mész az okosok szerint, mint egy gyenge 2.1-el ebben az árkategóriában. Ha 2.1 kell akkor tágítsd a budget-et, vagy vegyél amit szeretnél
-
Zoli133
addikt
válasz
Bitpalace #17079 üzenetére
Ugyan a 24-est nem halottam ,de elviekben az 56-os jobb hangú darab, egy kicsivel tenném az ajánlott edifierek alá. (tesztek más oldalon található beszámolók alapján)
Az 56os nem búg, illetve egyszer éjszaka kipróbáltam ha kikapcsolom a gépem és közel hajolok mit csinál, nos talán van egy kis alapbúgás fél centiméterről hallani, de a gépem ventilátorai több zajt termelnek. (Relatíve csendesnek nevezhető PC)+pontot adnék még az 56osnak a vezetékes hangerőszabályzóért is.
Az, hogy megéri e a cserét az szubjektív témakör szerintem megéri.
-
Zoli133
addikt
-
J97
tag
válasz
Bitpalace #16470 üzenetére
Szia!
Nekem a Genius SF-HF 2000A -nak feküdt meg az egyik magassugárzója. Sajnos gyárit ég alól föld alól nem sikerült keríteni, viszont egy pár [SAL DTF-20] -al sikerült megoldanom a problémát. Egy kicsit faragni kellett, hogy beleférjen de olyan, mint új korában tán még jobb is. Sajnos ez a termék már kifutott úgyhogy raktárról innen onnan esetleg össze lehet még vadászni, vagy esetleg utánanézni az utódoknak.
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #16437 üzenetére
Ilyen áron nehéz kérdés... Egy jobbfajta 2.1-et keresnék használtan (sokszor említett Edifier), de erre nemigen látok esélyt. Illetve egy komolyabb sztereó szett is természetesen szebben szólna, így a mélyek is, noha lehet még így is kevésnek érződne.
Szerelgetésben nem vagyok képben, nem tudom, milyen erősítős megoldások vannak (árban, minőségben), de ennek is érdemes utánajárni.
Aztán persze lehet érdemes meghallgatni az említett Logitechet is, noha magas-közép tartományban a ModeCom után lehet elég zavaró lenne. -
törölt tag
válasz
Bitpalace #16199 üzenetére
Az enyém is igencsak búg. TV mellett használom, szóval használat közben nem zavar. Viszont nem szoktam kikapcsolni és amikor elmegyek mellette, vagy körülötte csinálok valamit, akkor igen csak zavar. Ilyenkor kénytelen vagyok kikapcsolni. Legközelebb pedig elkényelmesedve kelek fel a fotelből, hogy ja igen, azért nincs hang. Szóval kényelmetlen és zavaró ez a búgás. Én majd valamikor bevállalom az R1900-t, aztán PC vonalon nincs tovább (utána már csak a belépő régi használt hifi lenne az érdemli lépcső, de azt nem akarok).
-
trufa12
addikt
válasz
Bitpalace #16202 üzenetére
én nem tudok nyilatkozni a mivel jobb esetében.
csak annyit tudok jó
azért ezt vettem mert nah mondom magamnak csak ne a legolcsóbbat vegyem már..
nah meg ennek tetszett a kialakítás és a színe is ment a bútorhoz.hát 1 kissé érdekes az tuti a kialakítás de szerintem meg nem vészes , a 24 es olyan snassz és megszokott, kinézetre.
am van ezen mély is ! csak járódnia kell és utána most pár napot ment mertem fentebb venni a bass potin és feléig van a magas is . és hangerőre is és mélyre is magasra is szól ez .
13 ezerért mint említettem szerintem Best BUY.annyi a gondom vele hogy pl a telót felveszi
mámint ha hívnák akkor a telefonnak a jelét..
de hát nem kell hozzá közel pakolni így nincs gond..
-
KAMELOT
titán
válasz
Bitpalace #16199 üzenetére
Ha búg akkor gyengék az alkatrészek.
Nekem volt genius 2.1-es hangfalam. 2 nap után bugott. Aztán visszavittem. 1 hét múlva szóltak, hogy megjavították. Hazavittem, bekapcsoltam egyből búgott. Visszakértem a pénzt.
Vettem CREATIVE INSPIRE T3100-at. Nagyon jól szól. Csak 17W-os de szétrobban a ház.
Persze a jó hangzáshoz kell egy jó hangkártya is. Nekem ez nincs. De egy ASUS XONAR DS kártyával párosítva gyönyörűen szól. Persze ez a hangzás olcsóbbik verziója. Aztán lehet költeni. Kérdés meg e éri. Nekem a hangfal combó volt 30euro. Annyit megért. -
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Bitpalace #16004 üzenetére
Sziasztok!
Az általam válaszolt hsz-ben megtaláljátok a gondomat... A gond továbbra is fennáll. A hangfalat szétszedtem, nem találtam benne semmi gyanús dolgot (púpos kondi, leégett elem) semmit. Nem tudom mi lehet a baja, de én szeretnék nektek képekkel kedveskedni, hátha tud valaki nekem segíteni.
Valaki azt mondta nekem, hogy a graetz diódát kellene ellenőriznem hogy rendesen működik, de itt képeken is jól látszik, hogy külön van 4db dióda a kondenzátorok mellett, melyek graetz-ként működnek szvsz.
-
törölt tag
válasz
Bitpalace #15986 üzenetére
Zenével rossz. Ha sok a hangszer, a hangfal azonnal elvérzik (T20 kevésbé). TV-re kötve filmekkel használható, pénzéért. Mindenképpen Edifier R1900 lesz utód. A külső sokat dob azon, hogy hosszabb társam legyen annál, mint ahogy elsőre hallom szólni. T20 Series II-höz hasonlítva a mély más, némileg súlyosabb. Egyik így jobb, a másik úgy. Ízlés kérdése, de a filmekhez gyanítom inkább HF24 jobb kompromisszumnak tűnik, ha van hely. Hatásosabb a HF24-el. Nem feltétlen döngősebb vagy kopogósabb, de cserébe kicsit olcsóbb hang Gyenge csillapítás? Vagy csak a bejáratatlanság? Majd kiderül 1-2 hét múlva. A T20-nál kevesebb és erősebb kiemelést érzek. A magas szekció a T20-nál egyenlőre levegősebbnek tűnt, simábbnak, míg a HF24 kissé lapos. De mondom még egyszer: a HF24 abszolút nincs bejáratva. Középhangok viszont már most a HF24 felé döntik a mérleget. Ha nincs hely, kiváló a T20, csak a k.rva kék LED ne lenne. HF24 nem jó, de ennyi pénzért igen jó. A külalak pedig egyedülálló ezen az áron. Egy darabig megleszünk.
Nem művészkedtem, csak lőttem egy képet.
-
Dewildoe
csendes tag
válasz
Bitpalace #15947 üzenetére
Heló.
Nekem a konyhába kéne a szekrény tetejére ezért a kinézet annyira nem számit, de lehet hogy az asszony kidob a hangfallal eggyütt mert nem illik a fehér konyhához
Erre felénk nem nagyon lehet venni Modecom-ot ezért gondolkodom Genius-ban.
Ma jött meg az Edi 1600-asom és mit mondjak gyönyörüen szól és ráadásul újra hallom a sztereót, ezelött Logi G51-em volt és már el is felejtettem milyen zenét halgatni mert ott nem volt zene csak dübörgés ami nagyon jó FPS játékokhoz de máshoz nem igazán.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az útmutatáskokat.
Ha ti nem lennétek vettem volna 1 Logi Z623-ast és nem is tudtam volna hogy mennyivel jobban járok és ráadásul olcsóbban is az Edi-vel.
Üdv Dewildoe -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15939 üzenetére
Szerintem rosszul biztos nem jársz vele, és mint írtuk, hatalmas különbségek nincsenek az említettek között, ha nem lenne 1255, és hasonlót keresnék, szerintem különösebb gond nélkül választanám én is ezt..
Legrosszabb esetben, ha webshopból vetted, 8 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, ha valamiért nagyon nem tudsz megbarátkozni vele. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15937 üzenetére
Papírra írt teljesítményadat önmagában nem mond el semmit a hangminőségről.
Én nem nagyon tapasztalok 1255-nél alapzajt.
2év garancia nem rossz dolog, az alacsonyabb ár sem hátrány.
Szerintem nem praktikus a hátul elhelyezett szabályzók.
Még ennyit tudok hozzátenni, a többi rajtad áll: [link], ebben van szó 1250x-ről is. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15933 üzenetére
Egy ember összehasonlításon alapuló véleménye is teljesen szubjektív és eltérhet a tiédtől. A Modecom-nál nem tudom mi a helyzet, de a 1255-nél zavaró (lehet), hogy rádiós aktivitást (telefon) nagyon be tud jelezni. Bár lehet ehhez sok köze van az én telefonomnak is, mintha egy másikkal nem jönne ennyire elő... de ez csak egy apróság, a sok közül, ami számíthat. Ha meg tudod őket hallgatni, akkor hajrá, ha nem, akkor dobj egy pénzérmével (vagy döntsenek az apróságok, mint már írtam is). Mivel a többit nem ismerem, én szívesen vennék megint ilyet, ha most kéne döntenem (vagyis nincs olyasmi, ami másik típusban látatlanul is sokkal inkább vonzana).
Modecom-ok közül ott van még a 32-es is, azt mintha még nem írtad volna, én említettem korábban. Nem tudom, hogy jobb-e a többinél, csak még egy lehetőség, hátha ez pont megtetszik, ha nem, nem. -
-
_adaml21_
őstag
válasz
Bitpalace #15931 üzenetére
Egyikről sincs túl sok tapasztalat. 1250B 1255A utódja talán, nekem küllemre nem igazán jön be, illetve valahol írták, hogy összehasonlítva egy hangyányit gyengébb elődjénél.
Modecome-ot is bátran lehet ajánlani, minsőgében ez is a másik kettő körül mozog, sokaknak jobban küllemre tetszik, mint a Genius, viszont szerintem hátrány, hogy a kezelőszervek nem az előlapon vannak. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15928 üzenetére
Nekem elég, nyilván nincs az a mély mint egy _rendes_ mélynyomónál, de azt az említett szett sem fogja adni, csak dübörög, még akkor is, ha egy mélyebb hangú szereplő beszél, az meg nem élmény, ráadásul oda a többi hangtartomány is... Legyen olcsó is, legyen mély is, ami szép, de a többi kárára sem megy, mindent nem lehet. 30k körül / fölött lehetne inkább variálni.
De mint mondtam, én általános célra (többnyire zene, néha film) elégedett vagyok a szettel. Biztos lehetne jobbat, szebbet, de az már nem ennyibe lenne (sőt, nem csak pár ezressel lenne több), ráadásul ez is megüt egy egész jó szintet. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15925 üzenetére
Szerintem nem éri meg. Egyáltalán nem is biztos, hogy jobb, mindenesetre praktikus lehet egyeseknek, hogy kisebb. 2.1 ilyen áron nincs értelmes, az említett sztereók lenyomják.
Nekem 1255a van, azt tudom ajánlani. Ha nagyon nincs tipped, döntsön a kinézet, kezelőszervek helye, led színe, tudom is én, nagyon mellényúlni valószínűleg nem fogsz.
-
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15289 üzenetére
Igaz, itt írja, hogy van pár helyen. [link]
Nekem 1255a van, ezt nyugodtan tudom ajánlani. A 24-es modecom is van többeknek, panaszt még nem mondtak róla.
A 32-est passzolom, az 1800a pedig gyengébb ezeknél (már eleve, sokkal kisebb hangszóró, ráadásul kettő, amit nagyobb meló szépen összehozni, ennyiért nem szokás 3 utas hangfalat ajánlani). -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15284 üzenetére
Modecomok között is vannak jók, legalábbis itt többen szokták ajánlani. Van logouton is egy teszt, amivel összeengedik a 1255a-val. A gond csak az, hogy az a típus nem kapható. [link] Így hirtelen, ha jól látom, a 32-es kapható itthon, legalábbis árgép szerint (24, 40, 60 nem volt). [link] [link] De ezt nem ismerem, keress rá topicban, lehet volt már róla szó. Vagy akár más szériáról.
Helyette gondolom az új szériát árulják, itt vannak: [link] MC-SHF mindenféle.
-> Bár ezek körül is csak kettőt találtam, az SHF56U -t, ami 25k, meg a hf10-et, ami 8k. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #15279 üzenetére
Nem rossz cucc, de biztos elmarad az MS40től, csak megfelelő körülmények között kell tesztelni. Mondjuk az is igaz, hogy a 1255a volt az első 'komolyabb' szettem, amivel ismerkedtem, sokat is hallgattam, valamilyen szinten biztos hozzászoktam már. Na mindegy, majd megnézem őket valamikor, csak kicsit macerás.
Amúgy filmezni is szoktam vele, szerintem teljesen rendben van a hangja. Biztos nem fog dübörgő pusztító mélyeket adni egy-egy robbanásnál, de szerintem továbbra is élvezhető - és hát a tízen ezres kategóriától amúgy sem szabad csodát várni, persze a TV sajátjához képest minden bizonnyal előrelépés. -
dudika10
veterán
válasz
Bitpalace #15259 üzenetére
A távirányítóval sem tudod áramtalanítani a legtöbb rendszert.
Venni kell egy relés, távirányítós hálózati aljzatot (én egy 2.500 forintos SAL-t használok, és nekem tökéletesen megfelel), egy elosztóval rákötni a TV-t, videót, DVD-lejátszót, hangszórókat, és egy gombnyomással áramtalaníthatsz mindent éjszakára. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #14245 üzenetére
Valamit, valamiért... én néztem filmet a 1255a-val, kissé feltekert basszussal, nekem az elég volt. Mást nem igazán tudok hozzátenni, általános véleményt volt korábban, hogy nagy különbség nincs az ilyen tízen-ezre 2.1-ek között, de próbálj rákeresni típusokra, hátha találsz pár véleményt. 1-2 logitechről mintha láttam volna véleményt itt korábban.
Bár nem tudom, miért pont a mély a fontos, a többi is ugyanannyira érdekes, persze van a mélynek talán egy olyan szobát betöltő dübörgése, na de ott van pl. a magas hangtartomány, ami azért szintén nem elhanyagolandó, és hát a 2.1-ek jellemzően annyira nem foglalkoznak ezzel. -
harry
veterán
válasz
Bitpalace #14239 üzenetére
Nem ismerem őket, de mindkettő elég komolytalannak tűnik, és igen valószínűleg igaz az, amit eddig is mondtak, hogy 30k alatt nincs igazán rendes 2.1, inkább sztereóban gondolkozz (az egy dolog, hogy Edifier, önmagában ez nem jelent sokat, a Genius mint márka, sem általában véve jó, hanem a 1255a a kifejezetten ajánlott).
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Bitpalace #13599 üzenetére
Kipróbálhatod IEC aljzatba épített formában nem vészes az ára. De szerintem más lesz ott a hiba forrása.
Vidd el valakinél, hogy produkálja e nála is ezt a recsegő hangot. -
dudika10
veterán
válasz
Bitpalace #13597 üzenetére
Nem tudod elég messze dugni az elosztótól.
Bármi visszabeszélhet a hálózatnak, ami zavarhatja a nem megfelelő szűréssel rendelkező dolgokat, például a hangszórót. Egy új mobiltöltő, laptoptáp, vagy egy új lámpakapcsoló kapcsolgatása. Bármi, ami megfelelően közel van a hálózathoz.
Egy próbát megér a zavarszűrő szerintem. -
dudika10
veterán
válasz
Bitpalace #13595 üzenetére
Ki kéne próbálnod egy egyszerű zavarszűrőt.
Vehetsz készen elosztót amiben van, de talán 1 darabos is létezik, vagy elkészítheted magadnak is, ha konyítasz valamit az elektronikához és forrasztáshoz (1-1 kondi párhuzamosan, és a lábaik közt 1-1 induktivitás, pl 2x 100nF (>325V) + 2x 33mH). -
Bitpalace
senior tag
válasz
Bitpalace #13592 üzenetére
nem is pattogó, hanem inkább recsegő hangot ad ki. De arra lettem figyelmes, hogy a hálózati elosztó ami előtt van a noti tápja véletlen belerúgtam és akkor elég intenzíven csinálta. A hangfal egy másik konnektorba van bedugva, tehát ezért sem értem. Esetleg mert a jelkábel az elosztó mögött futna? Szerintem ez is egy hülyeség. De össze vissza produkálja ezt a jelenséget, és elég zavaró ha néha előjön :/
-
raziel01
veterán
válasz
Bitpalace #13294 üzenetére
Rákerestem edigital oldalán a hangfalra de rögtön megakadt a szemem egy kommenten:
"A 21. század egyvalamiben hozott fejlődést a hifizést tekintve, az a kényelem. Sok 50-es, 60-as évekbeli felvétel, készülék (pl. Thorens TD-124 mkII a lemezjátszók közül) etalon mai napig, azaz nem igazán sikerült túlhaladni. Aki hallott már ugyanazon rendszeren normális lemezjátszón LP-t, illetve CD-t, az pontosan tudja, hogy nem hogy túlhaladni nem sikerült, de még elérni sem azt a minőséget (a sercegés nem szükséges velejárója az LP-hallgatásnak, főleg ha új a lemez, és jó minpségű hangszedővel "szántjuk"). "
Istenem ez ilyen úri pöcs lehet akinek már a CD minőség sem jó.
-
dudika10
veterán
-
dudika10
veterán
válasz
Bitpalace #13283 üzenetére
Kell valami egyszerű mono erősítő (amihez kis elektronikai tudás kell, de akár készen is lehet kapni, vagy csináld-magad kiszerelésben), egy doboz (amihez kis asztalos hajlam kell) meg egy szélessávú hangszóró.
A mienkhez 230 kellett meg egy jack csatlakozóval megáldott kütyü.
Jól? Nem. De amire kellett (szobában zajt csinálni a kiránduláson és hasonlók), ahhoz tökéletes volt.
Volt kisebb is, ami akkuról ment, és amit utazás közben használtunk. Régi szép idők...
-
dudika10
veterán
válasz
Bitpalace #13278 üzenetére
Az egy értelmes kompromisszum.
Bár puffogni nem fog mint a 2.1-esek.Mi ilyen célra annak idején egy mono, gitárerősítőhöz hasonlító ládát használtunk.
Nem szólt szépen, de hát nem is az volt a lényeg. Nem kellett neki külön táska, volt neki füle, és ingyen jutottunk hozzá. -
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #13274 üzenetére
Nincs olyan basszusa - milyen? Gagyi búgó? Valóban nem, szebben szól.
Vigyél nagyobb táskátVagy sporttáskát.
Említett genius: nem ismerem, árát sem látom. De pl. itt 5k egy SP-HF 500A, 1év garival: [link] Csak van valami teszt, ami a kettőt összehasonlítja, meg kell nézni.
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #13272 üzenetére
Szerintem holt mindegy, mindegyik gagyi lesz, csak azt nem értem, hogy ha már kiadnál 8k-t egy gagyi, nehezen cipelhető 2.1 szettért, miért nem lehet hozzátenni még 2k-t, és venni egy Genius 1255a-t, ami viszont már ajánlott cucc, szépen szól, és nem három fallal kell mászkálni, hanem kettővel. Vagy mondom, használt piac.
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #13270 üzenetére
Akkor dobjon bele mindenki 500ft-ot, és 20 főnél már meg is van a jobb minőségű 10k-s cucc, meg talán mindenki jobban is figyel rá, mert pénze van benne. Végén majd eladjátok vagy megtartod, és visszafizeted nekik az árát. Vagy kifizeted a nagy részét, többiek meg kicsit, és végén megtartod, a többi meg amortizációs költség. Vagy tudom is én.
Amúgy meg sok emberből, csak van valakinek otthon ilyesmi kategóriás cucca, amit nem félt, aránylag normális méret, de azért még szól valahogy.
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #13268 üzenetére
Ha jól látom a 500A-ra gondolsz, ami talán összesen egyszer lett említve itt a topicban... nem ajánlott, sem az, sem másik 10k alatt, de ezt már mondtuk.
Teszt: mert tényleg gagyi, nem tudom mit vársz egy ilyen cucctól, egyik sem fog szépen szólni. Sőt, ott is írják, hogy kb. arra jó, amire használnád, noti hangszórónál egy fokkal jobb. Mondjuk én ilyen célra nem dobnék ki 5eFt-ot, hogy egy kicsit jobban szóljon...
Látom már nem aktuálisMihez is kell ez pontosan, hogyan használnád? Ha csak magadnak, akkor jobban járnál egy fülessel. Ha valami baráti társasággal kiülni a kertbe és hasonlók, akkor meg csak elfér egy nagyobb fal is, igaz drágább is, de legalább az rendesen szól.
Lényeg lenne a basszus, jaj... fizesd meg, és lesz.
-
-
harry
veterán
válasz
Bitpalace #13262 üzenetére
Szerintem ez eléggé öngól, már magasabb árkategóriában is azt mondjuk, hogy adott árból nagyon nem mindegy, hogy 2 vagy 3 hangfalat kell összehozni (sztereó vagy 2.1), na most 5e körül szerinted mit nyújthat egy ilyen?
Ráadásul 3 fallal, főleg a nehéz/nagy mélynyomóval, biztos élvezet lesz mászkálni. Akkor inkább "viccnek" add nekem azt az 5eFt-ot és odaadom a régi egyszerű kis műanyag genius vagy nem tudom milyen hangszórómat. Sőt, van egy még gagyibb valahol, azt is megkereshetem.
Inkább használtak közül kéne nézni. -
-
válasz
Bitpalace #13249 üzenetére
Ez belefér? Mert jobb minőségűt nem tudok ilyen áron, mondhatni hogy ha más veszel 5k-ért, akkor tök mindegy mit veszel, mert nem fog szépen szólni. Szerintem ez egy visszautasíthatatlan ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest