- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomacko
őstag
válasz
#59070464 #34156 üzenetére
Annyira kategorikusan és határozottan jelented ki, hogy a Denon egy SZAR, hogy majdnem elhiszem azt is hogy több milliárd légy téved
Semmi közöm a márkához, nincs vele tapasztalatom, és nagyon keveset is hallottam, DE...... ellenben sok helyen lehet róla megbízható emberektől olvasni, valamint több ismerősöm is akiknek ismerem a hallását, ízlését hifi téren nem szólták le illetve egész jónak ítélték meg általánosságban a márkát a "kommersz" nevek közt.
De azért én még egyszer végig gondolom, hátha tényleg a sok szembejövő a rossz vezetőHifi-s és házimozis fórumon tényleg "harapnának"
-
johnywalker
őstag
válasz
#59070464 #34153 üzenetére
Nem tudom, nem szeretném a márka renoméját védeni mert semmi közöm hozzá...
De azt hiszem hogy hozza az alap elvárható minőséget, sőt néhény kategóriában még mindig kiemelkedő a jellegtelen gyártók között.Fülesek és Dac-ok között lehet már nem a régi pozíciója van... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
#59070464 #34153 üzenetére
Speciel én hallom a különbséget az eddigi olcsó, noname, Samsung stb. füleseimhez képest a CX 400 II javára. Anno még nem voltam ennyire elmélyült a témában, mikor vettem, ma már persze tudom, hogy vannak sokkal ajánlottabbak is ebben az árban, de nekem ez is előre lépés volt.
A Denon fülesre is áll az amit írtam, az áráért kaphattam volna sokkal rosszabbat is, ha mondjuk valami Sony-t, vagy JVC-t vagy tudomisénmit emelek le a polcról.
A DAC hifi a része, tehát a Denon csak legyárt egy DAC-t, de nem gyárt jó DAC-t. -> Sorry de ezt a mondatot én nem tudom értelmezni?!
(Amúgy nem védem én a Denon-t, csak azt írtam le, amit hallottam/olvastam róla (pl. az itteni Topic-okban is), de ezt jeleztem is...)
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#59070464 #34150 üzenetére
Én 1X vettem egy MM-be csak úgy beesve egy pár ezres Denon fülhallgatót, de egész jó hangja van az árához képest. Most is itt van tartalékba, meg sporthoz a Sennheiser CX 400 II mellé...
Az erősítőikről tudtam én is, hogy azt jónak szokták mondani, de ott van még a DA-300 DAC-juk is, amit szintén sokan szeretnek, a DAC-os Topic-ban is...
Ja igen.: én is azt akartam írni, hogy szerintem meg nagyon is "Brand" a köztudatban.
-
PuMbA
titán
válasz
#59070464 #29118 üzenetére
Értem és igazából nem tudom megmondani, hogy melyik fog ténylegesen jobban szólni, de ha éppen úgy állnak a csillagok, akkor mindig van esély, hogy a gépházban összeszed valamit a hangcucc. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e esetlegesen egy külső DAC azt, hogy elkerüld a belső zajt, ami nem biztos, hogy lesz
"Milyen helyzetekben jobb, mint az E5?"
Máshogy szól egy kicsit és lehet, hogy jobban fog tetszeni, majd úgyis hallod
-
gabber01
addikt
válasz
#59070464 #29078 üzenetére
Az Alesis-nél szvsz bármelyik jobb. Az zenehallgatásra önállóan alkalmatlan, nem is arra van kitalálva.
Ezek a kis membrános hangszórók szerintem amúgy is csak szükségmegoldások, amikor jobbra, nagyobbra nincs keret.
Modecomot viszont állítólag nyár végéin nem lehet beszerezni.Kis Genelecet meg megint minek akarsz venni? G Two-ból is 300k egy pár. És akkor van egy pár kis monitorod, szintén 4"-os membránnal, amikből az életben nem fogsz hallani épkézláb mélyeket.
-
PuMbA
titán
válasz
#59070464 #29074 üzenetére
M-Audio AV40, azon kívül tényleg semmi. Én egyébként tényleg várnék, hogy legyen keretem a következő szintre, mert így megint nem leszel előrébb
erahurka: Thonet Ratselen kívül másban ne is gondolkozz, de mivel írtad, hogy a mélynyomót polcra préselnéd be, így maradj a Kürbisnél, mert nagyon meg fogod bánni
Ha az optikaiból csinálsz RCA-t az jobb minőségű, de venned kell egy FiiO D03K-t, fejhallgató 3,5mm-es jackéből meg értelemszerűen csak egy kábellel simán megoldod
-
ToniSoprano
addikt
válasz
#59070464 #26830 üzenetére
Jajja én sem hallgatom hangosan, csak ritkán, de 50%-k felé nem is nagyon ment a hangerő az 1250B-nél, inkább ha porszívózom akkor kell.
Én is csak azért terketem fel az MM-ben, mert kíváncsi voltam torzít-e magasabb hangerőn.
Szerintem ami hibája, hogy a magas hangoknál mintha lenne kicsit kiemelés, kicsit időnként szizegős a beszéd, zenénél viszont ez nem zavaró, sőt szép részledgazdag a magas is. Bár én most elég hülyén tudtam elhelyezni, szinte a padlón van, kis sámlikon, várom a széles TV állvány megérkezését, amira fel tudom tenni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#59070464 #26800 üzenetére
Nem is hangerőre céloztam... de nagy légtérben érthető, ha egy olyan pici hangszóróval szerelt példány mint a T20, testetlenül szól. Lakószobában ugyanakkor kimondottan elfogadható tud lenni, ha fal van mögötte nem túl távol (noha persze ott sem a basszussal hódít, mert elég dünnyögős marad az alja), és leginkább a sztereó képe az, amiben jobb (legalábbis 1250X-hez képest - de valószínűleg a 1250B-hez is). Mindenesetre MM-ban nem igazán lehet összehasonlítani.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
#59070464 #24456 üzenetére
hmm ki fogom probalni majd hogyan valtozik a hangzas tole, en arra gondoltam hogy karosodik tole mivel nincs hol kimennyen a levego
Masodjara is visszakuldtem a Solo 6C-t gariba , video bizonyitek utan beismertek hogy hibas, cserelik ujra, remelem az ujjal nem lessz problema mert idegbajt kapok ha meg egy hibast kifogok-.-
-
tibbike01
őstag
válasz
#59070464 #24396 üzenetére
Nézd meg a Modecom mc shf56, szerintem szép hangfal, monitor mellett is, és nagyon jó minőségű. Ráadásul 30e alatt van.
-
dudika10
veterán
válasz
#59070464 #24388 üzenetére
Miért pont Alesis?
Nem ismerek olyat, aki bármi jót mondott volna Alesis termékről, sőt, olyan személyt se ismerek, aki hallott már olyat, hogy valaki állítólag ajánlott Alesis terméket.(#24393) SirAlo:
A termék egyértelműen rossz. Mond nekik, hogy dugják össze és játszanak le rajta egy windows teszthangot, ahol először a bal aztán a jobb csatorna kell, hogy szóljon (az összehasonlíthatóság kedvéért rakjanak oda egy működő hangfalat is nyugodtan). Bal szól mindkettőből és jobb nem szól egyikből sem -> garancia. -
-
dudika10
veterán
válasz
#59070464 #24136 üzenetére
A 8010 az újabb változat, technikailag a lényeges újítás az AB osztály D-re cserélése volt (és most a hifibuzik szemében rögtön el is ástam azt hiszem a 8010-et...).
Hogy a 6010 miért van még a kínálatban, nem tudom, de valószínűnek tartom, hogy csak a raktárkészletek miatt.
Hát én nem tapasztaltam, hogy 3"-nál nem számít a hátsó reflexnyílás. Szerintem itt is sokat számít.
A Genelec pár + szub árából már igen jó 5"-os monitort vehetsz, és az neked mindenre tökéletes volna, a szubbal se kéne szarakodni. Szóval szerintem a Te esetedben semmi létjogosultsága nincs semmiféle szubnak.
Megpróbáltalak a 4"-ról inkább az 5"-ra terelni, erre elmentünk a 3" irányába.
Azért mindenképp próbálj ki egy rendes 5"-os dobozt is vásárlás előtt, nem fog "búgni". -
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #24139 üzenetére
Igen, a -2,5dB ugyanaz de gondolom az eltérő elektronika kicsit eltérő frekimenetet eredményez. Az érzékenység és az SPL is más. Azt én is néztem, hogy más szubot ajánlanak hozzájuk, most hirtelen nem tudom, hogy az RCA-XLR kompatibilitás az oka-e, de elképzelhetőnek tartom, hogy ez van a háttérben. Meg az, hogy talán a 6010+5040 kombó kisebb teljesítméynű, kisebbet szól, a 8010+7050 meg nagyobbat. De szerintem a 8020-hoz is a 7050-ez ajánlják. Szerintem egy szubnál a legfontosabb, hogy jól illeszthető legyen a rendszerbe, és ezt nehéz megoldani hiába van REL-ed, ha nem tudod normálisan illeszteni. A Genelecnél ezt megoldják a gyári elektronikákkal, neked már csak finomhangolnod kell otthon. De ha nem zavar, hogy hiányzik az alja, akkor ki kéne fognod egy 8020-at használtan, az 20nm-t is bezenél gyönyörűen.
-
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #24136 üzenetére
Bár egyiket sem hallottam még, szerintem egy kicsit másképp vannak hangolva. A 6010-nél 73Hz-en van -3dB low cutoff, a 8010-nél meg 67Hz-en van a -6dB, illetve a 8010 érzékenysége is más, egy kicsit nagyobbat szól adatok alapján. Bármelyiket is veszed, rosszul nem jársz vele, ha pedig keveselnéd a basszust, akkor gyári szubokat tudsz hozzá venni. Bebúgástól nem kell tartanod az 100%
Jó kis kütyük ezek az biztos, bár én elfogult vagyok kicsit a Genelecel
-
-
dudika10
veterán
válasz
#59070464 #24122 üzenetére
Inkább 5"-os dobozt néznék (a VXT4 doboza viszonylag nagy, tehát méretben nem lennél hátrébb), a zongora alsó oktávja hiányozna (5"-nál se lenne tökéletes egyáltalán persze, de legalább el tudnád képzelni, mit játszanak ott). Ha neked nem hiányzik, akkor jó választás a VXT4 (mondjuk maga egy külön kategória, árban és méretben nincs igazából konkurencia).
Nem csak itt, egyáltalán nem kell félni a "stúdiós hangzástól". Ilyen áron még egyáltalán nincs meghatározható irány, amit követni próbálnának, magasabb kategóriákban pedig egyáltalán nem rossz ami van. Ez csak egy sztereotípia.
Amiket javasolnék meghallgatásra (vagy legalább a topikban keress rájuk, eléggé eltérő karakterek):
Mackie MR5 mk3, Prodipe Pro5 v2, Presonus Eris E5, RCF Ayra 5 vagy akár az Adam F5. -
Degeczi
nagyúr
válasz
#59070464 #24103 üzenetére
A magasság értelemszerűen az első, kérdéses tehát csak a szélesség és a mélység lehet (bár logikus sorrendben utóbbi kellene az utolsó legyen) - de az a 4 cm különbség aligha számít bármilyen asztalon is (mondjuk a magasságnál még érthető, ha pl. ott egy polc az asztal fölött)
Itt jól láthatóan kiemelkednek a gombok (ami kell is, hiszen különben sokkal nehezebben tudnád megfogni)
-
Kroni1
veterán
válasz
#59070464 #22464 üzenetére
Értem. Meghallgatnék egy ilyen musiland-ot, mit tud az alaplapihoz képest.. De majd később most nincs keret rá.
Amugy láttam itt h volt dolgod már AL MX5021-es rendszerrel, és elég jónak mondják. Lenne most egy ismerőstől olcsón, (kb. 15k sztem) annyiért azt érdemes megvenni még mindig ugye?
-
Pete55555
addikt
válasz
#59070464 #22464 üzenetére
Nem kell egyből LOL-ozni, ezzel meg kb. hülyének nézni az embert.
(#22466) Degeczi
Tudom, azért is hallgattam meg, mert láttam itt írva, de nem kerestem vissza pontosan, hogy mit írtatok róla, tisztában vagyok vele, hogy ez ám nem azt jelenti, hogy 45Hz-től fasza. Ezért van ez odaírva:
Nem tudom ez a videó mennyire megbízható, de ez lett az eredmény.Nincs mérőműszerem, úgyhogy ez van.
-
PuMbA
titán
válasz
#59070464 #22459 üzenetére
Linux nuku, de Windows támogatás van / lesz
Folyamatosan frissül a driver, nem rég jött ki új
Linux miatt egyébként én nem aggódnék, próbáltam már átállni rá régebben kétszer is, de mindig volt valami baj. Manapság már nem is erőlködök, mert tudom, hogy sose lesz 100%-os. Ennyiért best buy ez a cucc
-
Kroni1
veterán
válasz
#59070464 #22452 üzenetére
Kicsit én is örülök igy utólag, hogy a Creative mellett döntöttem, a 1250B nekem kicsit kivülről is fapadosabbnak tűnt mint ez. Amugy elkezdtem kattogni, hogy én sem az alaplapi ALC889-esről hallgatom ha már vettem egy ilyet, ugyhogy lehet beruházok egy normálisabb hangkártyára. Nem a topic témája teljesen, de milyen PCI-E vagy PCI hangkeltőt ajánlanátok a T20 mellé?!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
#59070464 #22450 üzenetére
Kategórián belül a többi sem jobb egy fikarcnyit sem...
(bár általában mágnesesen árnyékoltak a hangszórók, ami jótékonyan elfed ilyesmit... de a belső szerelési minősége pl. a Modecomoknak is csapnivaló - így pedig nyilván az ugyanott készülő rokontípusok, Edifier vagy T&V sem jobbak)
-
törölt tag
válasz
#59070464 #22209 üzenetére
Sajnos nem értek hozzá, hogy tudták ezt így kivitelezni, de most is megerősítem ezt az állításomat. Kijelenthetjük, hogy a Modecom ennél a sorozatnál valószínűleg nem hasraütés alapján adta meg ezeket az adatokat a specifikációban.
@ (#22211) schawo:
Nem, legutóbb egy családi ház tetőterében, most pedig egy panellakás nappalijában mértem Sinegen 2.1 programmal, illetve saját fülemmel. -12 dB jelszintnél (alapbeállítás), max. hangerőnél, 45.5 Hz-nél, 1 m távolságról is hallható a hangja. -
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #22203 üzenetére
+1
ismeretlen szubot nagyon-nagyon nehéz rendszerbe illeszteni. én 2x próbáltam meg de feladtam.
kell egy jó sztereó és kész. egyszer kell megvenni, és sok szívástól megkímél. mondjuk az audioengine szub valszeg a saját szatelitjéhez jól illeszthető emiatt akár egész frankó is lehet a végeredmény. -
válasz
#59070464 #17814 üzenetére
Minden csak hangolás kérdése. Ha a torzítás mértéke nem szempont, egy kis dobozból is ki lehet facsarni akár 20 Hz-et is. Nem kívánom senkinek, hogy ilyet vegyen, de szerencsére nem is készül ilyen doboz. Viszont a 45-50Hz-es 0/-3dB simán kijön egy 6,5"-os dobozból. Persze itt is lesz valamilyen kis mértékű torzítás, ami már nem megy a hallgathatóság rovására. De azért vegyük észre, hogy a 20 Hz és a 45 Hz között több mint egy egész oktáv van. Ugyanakkora a különbség, mint 45 Hz és 100 Hz között.
-
Zoluska
tag
válasz
A vitagenerálás nem mindig rossz dolog, akár jóra is vezethet.
Ami biztos, hogy a sinegent 40 Hz-re állítva normál, esti filmnézős hangerőn még épp hallani a búgást. Ebből nem tudok más következtetést levonni, mint hogy a hangsugárzó még képes leadni ezt a hangot. Természetesen alátámasztott ellenvéleményt elfogadok. Hogy hol kezd el esni a hangerő, azt korrekten szerintem méréssel lehetne megállípítani. Valószínűleg már kívül vagyunk a gyakran megadott +-3 dB tartományon. 40 Hz alatt már nem szól ilyen hangerőn hallhatóan. 35-nél már rendesen fel kell hangosítani, hogy valamit hallani lehessen.
Bár nem vagyok szakértő, de szerintem 20 és 40 Hz megszólaltatása közt igen nagy különbség van. -
AMDFan
addikt
válasz
Szerintem egy 6,5"-os membrán ekkora dobozban le fogja adni a 45Hz-et. A srác azt írta, hogy 40Hz-en már teljesen elhalkul. Magyarul kb -15dbvel adja le a 40Hz-et. Teljesen reális szerintem. Az már megint egy más kérdés, hogy ha egy doboz mélyre megy az milyen minőségben történik, illetve milyen áron, azaz milyen hatása van a felső-basszusra és középre az, hogy a doboz mélyre van hangolva.
Amúgy pedig szerintem egy fórum lényege az, hogy nyíltan beszéljük akár vitázzunk, normális keretek között. Ezért van a fórum, ebből lehet tanulni. Jobb mint amikor 3 napig nincs hsz, aztán jön valaki aki megkérdezi, hogy mit vegyen 10k-ból, jön a válasz, hogy 1250B, de mér, hát mer, de van 2.1, de neaztvedd stb...
-
RM1
aktív tag
válasz
#59070464 #17733 üzenetére
Függ az egyéntől is, én is sztereó párti vagyok, de a 2.1 megfelelő körülmények között gyakorlatilag olyan. (Itt most nem a 30-40 ezres 2.1-re gondolok.) Az említett mélysugárzó kialakításából azt látom, hogy inkább házimozihoz való. (Lehet nincs igazam.) A rendszer többi része sem mindegy. Én konkrétan a gyártói ajánlás szerinti mélynyomóval rendelkezem (KRK RP6 + 10S), a sávszűrőt is az ajánlottnak megfelelően állítottam be. Hallottam már hifis mélynyomót, de valahogy azt érzem, hogy jóval gyengébbek, mint a stúdiósnak nevezett társaik. Illetve jó részük nem is sztereó zenére, sokkal inkább házimozira készült.
-
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #17729 üzenetére
Ez így van, annyit tennék hozzá, hogy ütős mélyeket valóban tudnak produkálni a 13as hangszórók, de igazán mélyre menni már csak a 20as tud. Stúdió 2.1-nél pedig annyiban pozitív a helyzet, hogy ott általában már egymáshoz vannak illesztve a szub és a szatelitek, tehát jó esetben nem kapsz rossz hangot, de ugye itt egy belépő szintű 2.1 is 200k fölött van.
-
RM1
aktív tag
válasz
#59070464 #17724 üzenetére
AMDFannak korábban volt Mackie MR5 hangszórója is, nekem jelenleg is az van, így azért amit ő ír úgy gondolom számomra is mértékadó lehet. Hallottam már Genelec hangfalat korábban, bár akkor úgy ítéltem meg, hogy ez már inkább munkára, mint zenehallgatásra való. Azóta persze eltelt pár év, én is egyre kevésbé hiszek abban, hogy egy 3-500 ezres hifi jobb választás lenne, mint egy aktív stúdió monitor (2.0 vagy 2.1).
-
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #17724 üzenetére
Ez így van, a hifiről nehéz írni. Amiről igazából szeretnék írni, és lehet, hogy fogok is, hogy mi értelme van jobb hangrendszert beszerezni, mi a különbség egy olcsóbb 2.1 és egy korrekt stúdió monitor között. Én azt látom, hogy sokan szeretik a zenét, de kevesen hajlandóak áldozni rá, akik akár meg is tehetnék de inkább vesznek egy jó okostelefont, vagy videókártyát, vagy divatos ruhát. Igen ez a vicc, manapság egy divatosabb cipő+nadrág+ing árából kijön egy belépő szintű stúdió monitor...
-
Bib
őstag
válasz
#59070464 #17694 üzenetére
Szerintem filmnézésre ilyet vegyél : yamaha yas 101
Nekem van egy ilyenem és nagyon jól szól.Bár sajna s 30-40k -s keretedbe nem fér bele. -
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #17697 üzenetére
A szigorú magánvéleményem az, hogy a hifiben rengeteg gyártó a parasztvakításra megy rá. Ehhez nem kell mást tenni mint elmenni egy hifishowra. Nagyon sok gyártó kifejezetten azokra az audiofil zenékre hegyezi ki a termékeit sajnos, persze van kivétel. Én nagyon azon az állásponton vagyok, hogy stúdiótechnikát mindenkinek. A stúdió monitorokat zenére gyártják, zenészeknek, műfaji megkötések nélkül. Én hatalmasat csalódtam pozitívan ezekben a cuccokban.
-
AMDFan
addikt
válasz
#59070464 #17694 üzenetére
Hali, bár nem slágertermék, de az M-Audio BX5 lesz a nyerő neked. 55k újan párban, nagyon korrekt lineáris frekimenet, semmi brummogás. Árához képest nagyon jó hanghűség. Ez alatt szerintem nem kapsz olyat ami megközelíti a tudását.
UI: felhagytál a hifivel teljesen?
(#17695) parkasz: mennyi a nagyon maximum amit hajlandó vagy rákölteni?
-
-
TSanya
aktív tag
válasz
#59070464 #16003 üzenetére
Szia!
Mi késztetett arra, hogy egy ProAc-t eladj? Mindent megtettem volna, hogy egyszer legyen egy Response, vagy legalább egy Studio tőlük, nem jött össze
A mai gazdasági helyzetben meg már eszembe sem jutott ilyesmi, amíg nem olvastam, hogy eladtál egy ilyen hangfalat -
-
harry
veterán
válasz
#59070464 #15971 üzenetére
Miért lenne 'jelentősen' jobb? Vagy hogyan lehet ezt egyáltalán megfogalmazni? Egyén kérdése is, hogy észleli-e egyáltalán (és olyan mértékben) a jobb hangzást, azt pedig főleg nem lehet megmondani, hogy adott árat megéri-e, vagy kétszer olyan drága szól-e kétszer olyan jól.
Ha valaki hallotta mindkettőt, vélhetően tudja mérlegelni, hogy neki annyit megér-e, vagy mondhatja, hogy az olcsóbb semmiképp sem jó, és ki kell adni érte annyit, amennyibe a drágább kerül, bár jelen esetben szerintem nem ez a helyzet.
Ha van rá keret, akkor persze érdemesebb a jobbat venni. De ha valaki nem biztos a dolgában, első rendesebb sztereó szettet veszi, most próbálgatja a dolgokat, akkor szerintem elég a genius. -
Bitpalace
senior tag
válasz
#59070464 #15971 üzenetére
Szia!
Én a napokban vettem az általad említett Modecom hangfalat, és eszméletlen ami kijön belőle! Nekem egy 13nm szobába bőven elég, én is tv-hez filmezésre használom, és nagyon bejött. Nem bántam meg, egyáltalán hogy megvettem, hétvégén megnéztem vele pár filmet és 10k-ért szerintem bestbuy.
Szvsz jobb egy kicsivel mint az 1255a, nekem is jobban tetszik, és nem csúfítja a kezelőszervek az összképet.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest