- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tipuka
addikt
válasz
lezso6 #55733 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos kezd meghalni az USB izolátorom szerintem, mert 4-5x ki-be kell dugnom a gépbe, mire van hangom, míg nélküle elsőre van. :) Bő 1 évet bírt hibátlanul.
Tudnátok kérlek aliexpressről vagy valahonnan egy jót linkelni?
Előzmény hsz-eim, legalább az elsőt érdemes elolvasni.
Előre is köszönöm szépen!
(Bár most már nagyon agyalok egy új USB DAC-on tényleg.)
-
tipuka
addikt
válasz
Degeczi #57037 üzenetére
Akkor jó, hogy józan ésszel nem onnan rendeltem, mert most fognám a fejem utólag.
Nem titok, én is egyből a hazai fizikai áruházra asszociáltam, de miután szétnéztem jobban az oldalon, már a Londoni székhely furcsa volt, meg, hogy előre kell fizetni... na mondom oké ez felejtős. -
tipuka
addikt
válasz
tipuka #57033 üzenetére
Vettem egyet 2130 ft-ért bangoodon kuponnal meg pontokkal, - ázsiacenternek nem akartam előreutalni, mást meg nem találtam, ahol van itthon sajnos, - ha beválik, vendégem vagy egy sör/csokira, ha Szegeden jársz.
- bár ettől még egy másik, jobb DAC nagyon motoszkál a fejemben, hogy venni kéne.
-
tipuka
addikt
válasz
lezso6 #57032 üzenetére
Megcsináltam még amivel "adós" maradtam.
Egymás mellé dugtam rendesen a hangfalakat meg a gépet 1 elósztóra, de sajnos nem javult.
Külön hosszabbítóval egy másik aljzatba dugva a hangalakat se javult sajnos.
Legalább megpróbáltam.Én nem tudom mennyi ÁRAM kell neki.
Leírásban azt írja 2,5 W-t vesz fel, de kérdés mi az igazság.
Nincs nagyobb több áramot felvevő izolátor valamivel drágábban? Nem értek hozzá, azért kérdezem inkább.
(új dac-ot csak akkor vennék, ha jobb minőséget is kapok vele és tudok állítgatni rajta több mindent, néha szeretnék igénytelenül "bumm-bumm"-olni is, már amennyi mély van a hangfalakban.)
-
tipuka
addikt
válasz
lezso6 #57022 üzenetére
Köszönöm a bő szavú segítséget.
Örültem volna ,ha megoldja valamelyik ingyenes megoldás.
- Tápkábel fordítva dugást megcsináltam most, egy elosztón vannak összeségében, de úgy, hogy egy kisebb elosztó be van dugva külön a nagy elosztóba a hangfalaknak, egyebeknek, még azt megpróbálom, hogy mind a nagy elosztóba dugom egymás mellé, hogy teljesen egymás mellett legyenek.
- VGA csere megvolt a közel múltban, mert fejlesztettem amúgy is, sajnos az változást nem hozott.
- Összes usb-t végig dugogattam, egyből volt búgás, várni se kellett.
- pcie kábelcsatit nem tudom sajna megcsinálni.Mondjuk a csendet megéri az a pár ezer forint, ha attól tuti csend lesz.
Ilyen USB izolátorból elég ez a picike?Mert nem drága, ingyen szállítják ráadásul, ha jól látom (bár jó sok idő 7-14 munkanap, árukeresőn nem is találtam máshol ilyen USB izolátort, de lehet én kerestem rosszul
- 1 hétig szabin vagyok, azért néztem ilyesmit, hogy mikor ér ide) . Nem értek hozzá, ezért kérdem.
A DAC-ba amit dugok kábelt, a közé a kábel közé és a gépem usb- je közé dugom be ugye?
Mert a DAC USB-B-vel rendelkezik, abba dugom bele az "USB-B" - "USB-A" kábelt, az "USB-A" végét meg a gépbe.Gondolom DAC-ot cserélni, aminek van külön tápja, az hülyeség lenne. (ha egyáltalán van olyan)
Igen kéne az az útmutató a zajokról lassan.
-
tipuka
addikt
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék szépen.
Van egy Musiland Monitor 01 US USD 2012 + Mackie MR5 MK3 párosom. (adatlapom naprakész). Rca kábellel van rádugva a Musilandra (erre van rákötve a fejhallgatóm is), és a Musiland usb kábellel a gépre dugva. 2013 óta megvan ez a páros, nagyon szeretem, de már egy ideje van egy idegesítő bajom.
Ha csak filmezek, zenét hallgatok stb a gépen, akkor nincs semmi gond. Amikor elkezdek játszani egy olyan játékkal, ami leterheli a gépet (forza5, sotr, farcry, r6, bármi), elkezdenek búgni a hangfalak. A gép terhelésétől függően változik ennek a hangja is, meg nagyobb fps-nél is más a búgás hangja is. A fizikai hangerő tekerőjét (nem win alatt) nagyon minimálsra vettem már, mert így kevésbé búg, de lejjebb már nem tudok menni, különben már zavaróan halk lenne. Mikor anno megvettem a cuccost, akkor is kicsit már búgott, de a fizikai hangerő tekerőt lejjebb csavarva (kb negyede a teljes tartománynak) ez teljesen megszűnt akkor, évekig nem is volt gond, tavaly kezdte el ezt a búgást nagyon.
Tudok ezzel valamit kezdeni?
Fejhallgatóval kell játszanom (ami multinál még ajánlott is, meg úgy is szoktam, de kampány játékoknál nem muszáj...), hogy kevésbé halljam a búgást, mert elrontja a játékélményt.
Felvettem videóra, amennyire tudtam, most töltöttem fel, lehet még idő kell a youtube-nak, hogy ne 144p-ben, hanem 4k@60fsp-ben mutassa.
videó linkje
Előre is köszönöm a segítséget! -
tipuka
addikt
válasz
thornadoj #30048 üzenetére
az utolsó valamiért nem nyílik meg nálam.
amúgy én is emiatt akarok venni egy mélyládát (vagy 8"-asra váltani), hogy néha érezzem a tüdőmben is a basszust.amúgy meg 75-80%-ban nem is kellene ilyen célra, csak jó itt a kertes házban betolni, míg megtehetem.
(1,5 éven belül szerintem legkésőbb elmegyek innen)
-
tipuka
addikt
ó jeee.
bár igazából egy mélyládán gondolkoztam eddig sokat (hozzá való MR10S), csak felment az ára 145k-ra, amazonon van 100k körül, de nem tudom van e EU-ban lévő helyük, ahonnan vám és áfa nélkül szállítanák. bár mire odajutnék , hogy megvenném már 400ft lesz a dollár
azt se tudom mit akarok már -
tipuka
addikt
És az én "személyes kedvencem" a Mackie MR5 MK3 hogyan muzsikált a számodra a nagy összehasonlításban? Nem harapok, őszinte véleményt kérek.
Nekem nem volt alkalmam a JBL LSR305-t meghallgatni még, mert azóta nem jártam Pesten.
Mondjuk a Presonus E5-t se hallottam még, később került az ajánlásba, mikor már nekem megvoltak a kis monitorkák.
-
-
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz
Locutus #21064 üzenetére
Én csak buzdítani tudlak az MK3-ra, nekem is az van.
A Prodipe-hoz képest SZÁMOMRA sokkal jobbnak bizonyult, az RCF Ayra 5-t ajánlanám még, ami nekem tetszett és hallottam. Írtam még decemberben egy hosszabb szösszenet, hogy milyen élményem voltak, keres rá ,ha gondolod.
KRK-t ne is nézd, csúnyának fogod találni nem kicsit szerintem.
-
tipuka
addikt
én nem merek már zenét linkelni.
-
tipuka
addikt
válasz
Agyzuzo #20457 üzenetére
Az egyik MK3-al rendelkező én vagyok, én vártam még pár hetet, de számomra megérte a 20k-s felárat, nekem amúgy kifejezetten nem tetszett a Prodipe, én az RCF Ayra 5 meg az MK3 között gondolkodtam el amikor vettem az MK3-at, már csak a 15k-s árkülönbség miatt is, aztán nem bántam meg egy kicsit sem, még,ha utána sok probléma volt a sercegéssel/pattogással meg egyebekkel, ami szerencsére már nem idegesít.
-
tipuka
addikt
válasz
Zsírkrétamen #20208 üzenetére
Szerintem, ha megfogadod a tanácsunk,/uk menj el meghallgatni 1-2 ajánlott studio monitor-t, ha van rá lehetőséged, azután mond ugyanezt.
(én sem akartam hinni a fülemnek, most meg, ha visszatekersz pár oldalt, látod, hova jutottam a vásárlás terén.
nem bántam meg.)
-
tipuka
addikt
igen jól szólnak, nem is kicsit.
fogja is a port, mint a nyű, belülről lesz majd érdekes kitakarítani 1x.filózok, hogy terítek valamit a reflex nyílásra, ha nem használom, hogy ne menjen be a por annyira
hol van ezen mélyhang kiemelés?én csak decibeles csúszkákat és hangerőtekerőt látok rajta
-
tipuka
addikt
Szia!
Igen cserélned kellene, ha szeretnél minőségibb zenét hallgatni.
Ha lesz készleten Edifier R1900TII, akkor ezt tudnám javasolni, éppen 30588 ft, annyi még gondolom belefér a keretedbe nem?Hangkártyát is érdemes már ehhez a hangszóróhoz venned. Ki jön a különbség akkor is, ha csak hangszórópárt veszel, de egy hangkártyával még jobban kijönne a különbség ennél a típusnál már.
Ha nagyon nincs pénzed, akkor Modecom MC-SHF56U 22k körül, de az sincs raktáron sehol (pcx,ipon stb), meg én az Edifier-t venném, ha nekem kellene, teszem hozzá látatlanba.
-
tipuka
addikt
Tőlem is azt kérdezgetik, hány wattos a Mackie-m, de mindig azt mondom nem tudom, mert watt, watt,watt wattt... Nem fogják fel, hogy nem ugyanaz az a kínai/importos nagy, 2000w-os kamu szöveggel felírttal, ami csak bömböl hangosabban, nem ZENÉL.
Fel is tekertem most már itthon pórszívás közben egy félólra, szépen szólt a magasa hangerővel, de csak kultúráltan szoktam a napok bő 90%-ában.
Nem is hallották életükben még, de fikázzák, meg fafülűek... Na mindegy befogtam.
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
Ha még nem hallgattad meg egyiket se élőben, pótold a hiányt, hidd el megéri még az utazásba is beleölni a pénzt, én nem bántam meg, mert így tudtam mi kell nekem és kicsit rögös úton át jöttem, de végül élvezem a zenéket az egész házban most már.
(nem nagy a ház, majdnem 100m2,meg egy légtérben van kb. minden szoba, mert kocka alakú a ház és az ajtó ránéz a hangfalra.. ezt is jól elmagyaráztam mi...
)
-
tipuka
addikt
Lehet újra kapni az EDIFIER R1600T Plus -t az iponnál megint?? Az igen.
De olcsóban lenne jó ez is.
Az jónak tűnik meg a Mode Com MC SHF120U is, de az csak olcsóbban, ennyiért szerintem az is drága.Nézd, ha nem sűrgős én az Edifier R1900TII -t venném. 30.558 ft, 3uk közül látatlanban szerintem jobb és olcsóbb is.
-
tipuka
addikt
válasz
AMDFan #20025 üzenetére
Ez az , hogy nem csináltam semmit +ba, csak még előtte, hogy előlapi usb-be dugtam át és hátul letekertem a hangfalon a hangerőt, a windosban meg fel, pendrive meg ilyeneket kihúztam, egeret, billt külső vinyót mindent hátulra. Aztán javul a helyzet, mire hazajöttem.
Lehet a bejáratás miatt lett jobb? Vagy csak szimplán nem stimmel nálam valami valahol?
Azóta nem lettem süketebb.Viszont nélkületek nem sikerült volna, az is biztos!
-
tipuka
addikt
srácok hazajöttem és már nem serceg a cucli, csak, ha közel hajolok akkor hallani (de nem belehajolva hallgatom ugye). döngetek már 5-6 órája a mackie-vel itthon.
előljáróban ennyi.
(jéé őstag lettem.
)
-
tipuka
addikt
Próbálnám, de holnap megyek el egy átalakítóért, mert nincs 2rca-jack átalakítóm.
De amúgy nagyon babán szól, csak messzebbre kell rakni tőlem a dobozokat és jó lesz, kipróbáltam az imént. Haverom átjött olyan hangokat hallott a 1-2 zene alatt, amiket eddig még nem. Már azt hitte, hogy egy másik számra váltottam át.(goát hallgat).
Ibituba: nem mered berakatni.
Tin: akkor kemény össze kell szedni a dolgokat, hogy itt mi mindent próbálgattunk.
De még filózgatok, valamit még csak lehet variálni... Ami véletlen pont jó.
-
tipuka
addikt
Amúgy köszi mindenkinek a segítséget/tippeket/tanácsokat, szerintem megpróbálom átrendezni a szobát, hogy legalább 2 méterre legyenek tőlem a dobozok és akkor nem igazán zavaróak a dobozok így.
(de, ha van még tipp szívesen meghallgatom/megcsinálom, mert miért ne próbáljam meg ?! alapon.)
Ebben a topicban jó kis segítő közösség van, máshol bezzeg még próbálni sem segítenek ennyit.Tin az jól látom , hogy 200 $?
-
tipuka
addikt
válasz
dudika10 #19965 üzenetére
Passzív, nem kellet konnektorba dugni.
Update:
A gép hátulján lévő USB-be bedugva halkabb, a gép elejében lévőbe meg hangosabb, de, ha dugok a gép hátuljába 1 HUB-ot, akkor egyformán hangos előre dugva és hátulra dugva is, kipróbáltam minden variációban. USB 2.0/3.0 nem számít. Ha csak netezek olyan 1 méterről már nem igazán zavaró, ha terhelés van akkor 2-2,5 métertől már nem zavaró. Azért ez jelentős javulás az eddigiekhez képest. Pedig amikor mondtátok, hogy dugogassam ide oda akkor nem is volt hangerőbeli különbség... Szóval most naturba a gép elejébe dugtam a HUB nélkül.Pumba: szerintem pár hétig nem lenne akkor gépem, de most emiatt vissza nem küldöm, amikor már mindjárt meg van a megoldás.
Hát igen valamiért mindig nálam fordulnak elő ezek az érdekes dolgok, de már nem is lepődök meg ezen.
(Igen, a 3 betűsöknek dolgozok.Téged is figyelnek.
)
-
tipuka
addikt
Srácok!
Találtam itthon egy HUB-ot, arra dugtam rá a motyót. Képzeljétek el jelentősen hangosabbak lettek a dobozok, le is tudtam venni így a hangerejéből, mert eddig a felén volt, most negyedén. Sokkal jobb lett a helyzet is "zajilag", vagy 60%-al halkabb. Esetleg nem jobb, ha az, ha vennék mégegyett és a HUB-ot a HUB-ba kötném? Bár nem hiszem ezzel hangosabb lenne a doboz, h még hátul tudjak halkítani rajta. De maga a HUB is javított amúgy bár az a 60%-ból 10-15%-ot.
-
tipuka
addikt
válasz
dudika10 #19955 üzenetére
Ja így már tiszta a kép.
Távolabb nem tudom őket rakni a hely korlátozottsága miatt. Egyedül az asztal alá tudnám még tenni de akkor ugye meg nem rám "néznek" stb. ...
De, hogy függetlenítsem, amikor csak egy USB-s dolog az egész hangkártya? Ha kihúzom nem megy át a levegőben a zene a hangfalakba.
Zavaró, mert, ha nem lenne az akkor tennék rá, akkor nem írogatnék ide. Csak akkor nem zavar egyedül, amikor terhelés nélkül csak benyomok valami zenét. Játék közben hallható, zavaró, csak akkor nem hallom, ha jóval nagyobb hangerőt adok rá, de az itthoniakat meg nyilván zavarja, főleg éjfélkor...Akkor már ki se próbáljam ezt a szigetelőszalagos mókát?
Már nagyon szétß@** az ideg.
-
tipuka
addikt
válasz
dudika10 #19953 üzenetére
Értem, köszi.
Mindjárt töltök fel egy videót. Ha nem megy semmiféle játék, akkor sistereg, de csak enyhén, ahogy mozgatom az egeret, arra jobban reagálva. Különböző játékoknál más hangot ad, ezt 1 rövid videóval próbálom most szemléltetni. Először az egyik játékot indítottam el, aztán a másikat. Remélem segít valamennyire.
link.Sajnos nincs róla fogalmam és nem is értek hozzá, nem kellett még eddig ilyesmit csinálnom.
-
tipuka
addikt
Szerintem se jó ötlet, mert parálok, de ha annyian mondják, ha hazaértem kipróbálom most már.
Volt bios-ban tiltás, vezérlőpultban is tiltás, tv kártya nincs. Az egész ház földelt, miért kell a radiátorhoz pluszba földelni? Vagy ezt nem érem.Amúgy megoldható, ha elmondod, mit csináljak.
Többieknek: laptopra rákötve nem berregett, vagy mit csinált mint a gépfegyver. Kipróbáltam, ha már elhozta valaki a laptopját hozzám.
-
tipuka
addikt
Jó rendben na, megcsinálom, van egy bontatlan szigszallagom úgy is.
Legalább ti segítetek is, ez nagyon jól esik. Amúgy tényleg nincs földeletlen elosztóm, sokszor költöztünk.
Amúgy nem okoz ez problémát a többi eszköznek, bármilyen módon akár később, hogy itt ragasztgatok? Itt már balhéznak mellettem, hogy mit barmolok már megint. -
tipuka
addikt
Nah, a fejlemények.
A szigszalagozást nem csináltam még meg.
Rádugtam másik asztali gépre, azon is szercseget vagy mit csinált.
Holnap kapok 1 laptopot kölcsönbe délelőtt és azon is megnézem.
Tv-re is rákössem? Azt be kell dugni a konnektorba nem vezeték nélküli ugye, de akkor elkezdek pakolászni.A saját asztali gépemen.:
Ha kihúzom a hangkártyát az usb-ből, tehát csak a a hangfal van áram alatt, akkor nem szercseg. (ez nem tudom lényeges e). -
tipuka
addikt
válasz
HUAFBANDITA #19925 üzenetére
ÓÓóó csodás, akkor szedhetem ki a fél szekrénysort, mert mögé megy az elosztó.
Amúgy velem minden megtörténik, ne, hogy jól érezzem magam. -
tipuka
addikt
válasz
AMDFan #19902 üzenetére
Nincsen olyan konektorunk, ami ne lenne földelt, sem elosztó, de akkor most keressek egy olyan elosztót is?
Az jó macerás beszerezni, ha tényleg kellene. A másik gépen lévő kipróbálás meg, meg másik rendszer még megoldható. De már szét *** az ideg.
schawo: Igen letekertem a hátulján és a windowsban meg fel. Ott A LEVEL-nél le teljesen, a winben meg fel. Mi rosszat csináltam ?
-
tipuka
addikt
válasz
dudika10 #19892 üzenetére
Fullra letekertem a doboz hátulján mindkettőn, pár fokkal jobb játék alatt már, ahol ugye jelentősen erősödött, de még mindig nem szánt meg, amikor alapjáraton van a gép, pl böngészek , nem lett halkabb semennyivel sem, játék alatt, amit most csináltam.
Laptopot nem tudok megoldani, de másik sz.gépet próbálok holnap keríteni akkor itthonra. -
tipuka
addikt
válasz
schawo #19886 üzenetére
Denon AH-C260 (legalsó)
-
tipuka
addikt
válasz
Agyzuzo #19880 üzenetére
Na mindenkinek írok sorban ismét.
Megpróbáltam átállítani a bitet/hz-t, de változatlan a helyzet.
Másik gépen nem próbáltam, de linuxot ezért biztos szeretnék feltenni.
Akkor 8.1-gyel próbáljam meg, vagy azzal nem lenék előrébb?
Teljesen úgy vannak elvezetve az RCA kábelek, hogy csak a hangfalhoz érnek hozzá kizárólag, semmi máshoz nem, pont van egy üres tér, ahol "ellebegnek".
De nem tudom kipróbálni másik eszközzel, nincs semmiféle átalakítóm, kábelem, ez az RCA kábel se volt eddig, a hangfallal vettem együtt. Nekem még csak kőkarszaki scart kábeleim van meg hasonlók.
Az rca vezetékre feljebb a válasz^^ a gépem sincs túl közel a konektorhoz. Ha bele van dugva a tápkábel a hangfalba is és a gépbe is, jóhogy közel van nem?Amúgy alapjáraton még nem is nagyon zavaró, ha benyomok valami zenét akkor úgy nagyjából jó, de csak nagyjából, ha elindítok bármilyen játékot (próbáltam időközben többel), nagyon felerősödik ez a "zaj" és nagyon hallható a játék alatt.
-
tipuka
addikt
Ha kihúzok mindent a hangkari kivételével mindent, hallatszódik, amúgy az előlapira dugtam végül, miután kipróbálgattam őket, ott mellette/felette nincs egér, bill stb...
Legújabb driver van fent, amit linkeltél.
Win8.1-et dobjak fel akkor azt mondod? (Win8-am van most, nem a 8.1Sokkal erősebben zúg/sistereg stb..., ha elkezdem játszani. WOW--al próbáltam ki most.
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
válasz
dudika10 #19870 üzenetére
Ha nincs bedugva a doboz a hangkariba, akkor nem sistereg/serceg/recseg, nem tudom, hogy fogalmazzak már.
csöndben van.
2,5m-es kábellel van rádugva a hangkarira a doboz. pontosan ezzel. -
-
tipuka
addikt
Mindenkinek válaszolva külső usb-sem van. Musiland 2012 us 01, azzal van rákötve az rca kábellel. Na így mi a válasz ?
Az integráltat le kell tiltani amúgy?
-
tipuka
addikt
Bekötöttem mindent, serceg,sistereg vagy mit csinál. Na ilyenkor mi a teendő? Zene közben is hallani, eléggé zavaró, ha nincs egy megfelelő hangerőn. Csináljak róla felvételt esetleg?
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
Ma hivtak a friendlybol, hogy hetfon jonnek a szepsegek
-
tipuka
addikt
válasz
schawo #19748 üzenetére
Azt írják, hogy "Ingyenes házhozszállítást biztosítunk minden 30,000 Ft feletti webes megrendelés esetén Magyarország egész területére, súlyhatár nélkül." Na mindegy, úgy sincs más választásom, max. meglepődök.
Még1x köszi.
(de azért a privátra reagálhattál volna a minap.
)
[ Módosította: radi8tor ]
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
-
tipuka
addikt
a nagy vita hevében kérlek válaszoljatok.
1.most akarok a MK3-hoz RCA kábelt rendelni +ba, de ezt nem tudom biztos jó? mert eléggé problémás lenne különben 1-1,5méterre rakni egymáshoz a 2 hangfalpárt, ha össze vannak "ragadva"2.meg kell beírni vmit, vagy akármit, mert ugye párban lesz a hangfal, hogy párban kérem azt külön kell írni ?
na lehet kicsit zavarosan írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest