- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D34L3R
tag
válasz
Adamis #21546 üzenetére
Hali! Írtad, hogy számodra jelen pillanatban ez a megfelelő ROM! (C3C0 2.81-es PA CM10) Mit lehet róla tudni? Magyar nyelv, vaku, proxi sensor, meg hasonló dolgok!
Illetve honnan tudom leszedni? Jelenleg PJ ROM-ot használok 2.81 CM 10.0! Érdemes váltanom? Köszi előre is!
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21520 üzenetére
Igen tényleg az egyik legjobb rom de hát Ceco mester csinálta. Az első inditásnál nem biztos hogy elindul a Launcher de home gomb megnyomásával elindul, a biztonsági hangerőt ki kell kapcsolni mert ha nem, hangerő adásnál újra indul. Én most megint felraktam mert mióta Ceco nem csinál romokat azóta nem lett előrébb a 4.2.2 es romok.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21514 üzenetére
Innen letudod tölteni Rootbox 4.0
-
Dexter68
addikt
-
Pogika
aktív tag
válasz
Adamis #21265 üzenetére
Adamis! a teljes visszaállításod után működött a Bluetooth-od?
Gyakorlatilag egyik rom-al sem megy nekem, és jó lett volna nemrégiben ha működik, kihangosítóval párosítani lehet, de telefonnal nem, és persze kikapcsolás csak kényszerített leállítással.
ha neked megy azóta akkor én is vissza állítom a gyárira, és elölről végigzongorázok mindent. -
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21220 üzenetére
Ok Köszike. Találtam egy olyan vissza állitást hogy a memoria kártyára kell rakni egy image file-t kikapcsolni a mobilt kivenni a kártyát. Utána bekapcsolni megkeresni a rendszer frissitést és rá kattintani a teló újra indul és felrakja a gyári recoverit. Szerintem ez a legegyszerübb módszer.
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21197 üzenetére
Én például nem tptéztem a Jenkins 4.3 nál. A modacon írták mit lehet kiszedni az appok közül és minden fel megy.
Felraktam én is a ROM OPTIMUSt de szerintem nagyon gyengére sikerült. Azt hittem hogy olyan sokat szenvedtek vele hogy valami nagy durranás lesz.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21191 üzenetére
Így vagyok én is a mostanival,talán a te romodat még megnézem,de ha nem jön be marad ez,mert tényleg minden szuperül működik benne.
21188) Dexter68
Nem tudom mire gondolsz,de mivel én is ezt az elvet vallom,azt kell mondanom,hogy ebben minden működik,a filmlejátszás is (MX Playerrel).
(a teljes magyar nyelv az meg nagyon sokat segít maximálisan belőni a romot,jó az morale megoldás,de ott sok marad,és ráadásul lényeges beállítás angolul) -
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #21189 üzenetére
Az a furcsa hogy a Jenkins 4.3 szeptember 23-án kiadott kiadásával müködik a link2sd és az Int2ext is. Nekem az ezutáni kiadásokkal egyik sem ment.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21186 üzenetére
Akkor ezek szerint neked EZ van felrakva?
A ma kiadottat raktam fel és ahhoz nem volt jó a stripped-gapps,link2-vel nem próbáltam,az int2ext raktam hozzá,de nem dolgoztak össze.
Én meg azt nem értem,ha van két napja egy működő ROM,akkor mi a francért piszkál bele,hogy aztán meg ne működjön?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21041 üzenetére
Ez van nekem is,még anno a Te útmutatásod alapján csináltam meg.
Visszaraktam a 4.2-t,de legalább sikerült belehegesztenem a DSP managert + az egész Gapps-ot,így ez legalább nekem tetszően van belőve.(+ Fly on Mod+ int2ext)
Jó a proxi,nem jött elő az a jelenség,(beállításokban is ott van),a képernyő sem oldott fel azóta.
Talán az érintőképernyő egy kicsit "lustább",a 4.3-asban nagyon érzékeny volt. -
DessertFox
aktív tag
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21019 üzenetére
Megpróbálok egy JB-ből kiszedni egy appot,jó a hang ,de én sokat hallgatok fülesen Tuneln rádiót,azon meg nincs hangszínszabályzás és így nekem elég fapados a hang.(szeretem ha szelíden hullámzik a basszus
)
Látom jeleztél Fagyi mesternek (köszi
) ,de a válaszát nem tudom értelmezni(guuugli fordító),esetleg leírnád ,
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #21012 üzenetére
Azóta nem ébredt fel a zsebemben,a hívások is rendben működnek.
Ami nekem nagyon hiányzik az egy DSP Manager ,csodálom,hogy nem raktak bele,hiszen legtöbb Romban alapból van.
A Play-en sem találok,ha kiszedek egy ilyen appot egy másik Romból,azt fel lehet rakni simán vagy trükkje van?
(vagy esetleg valaki tudna linkelni egyet ? ) -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20998 üzenetére
Nos a végén ez került fel.(utólag is köszönet
)
Ma egész nap barátkoztunk,idáig jók a benyomások,nálam mennek a filmek rendesen (youtube is ).
Amexet raktam hozzá ,ahogy ajánlottad,belehegesztettem az Int2ext+ -t is,be is állt vele rendesen (a + jelen van a hangsúly,a simával el sem indult ! ).
A TPT az már megvan rég + a recovery is ,az nem volt gond.
Két jelenség jött elő ami egy kicsit bosszantott:
1.Beszélgetés közben beindult a fülemtől egy csomó alkalmazás,csináltam egy új proxi beállítást,azóta nem jött elő ez a gond (lehet,hogy át kell ezen is futtatni azt a proxi-update zipet ?
2.Lezártam annak rendje-módja szerint a képernyőt,zsebre raktam,kb félóra múlva elővettem és azt láttam,hogy képernyő kinyitva és a létező összes alkalmazás beindítva!! Ez mitől lehet?? -
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20968 üzenetére
Például,amikor fent volt nyugalmi ,lezárt állapotban többször eldobta SIM kártyát,önállóan felhívogatott különböző számokat a névjegyzékből,elküldött pár SMS-t különböző számokra,szám,betű,jel kombinációval.
(mióta visszament az IOS,azóta ezek a jelenségek egyszer sem fordultak elő)
Na és a hab lenne a tortán egy teljes magyar nyelv a ROMban.(a nyelvkérdést jó lenne Tiri mesternek is valahogy a tudtára adni
)
-
angelius
aktív tag
válasz
Adamis #20912 üzenetére
Nem jutottam odáig hogy ébresszen mert már nem volt fent a rom. Nekem egy bajom volt hogy gapps nincs hozzá. Felraktam azt a gappsot amit a modacora feltettek de nem telepítette fel. Nekem nem volt a rommal bajom. Most a Jenkins 4.2 es romját tettem fel abból is a stable változatát. És hozzá pure perfomancet majd meglátom mit fog majd csinálni.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Adamis #20787 üzenetére
A végén előbányásztak egy Skatét a cserére??!!
Ezek szerint van még belőle a trének? nem várt fejlemény:-(Hol van ez a csavar? Nagy meló? Az enyém még nem volt piszkálva,gyári állapotban van.
Közben már meg is néztem,az enyém 14 hónapos és a jobb felső csavaron rajta van. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest