- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21718 üzenetére
cwm van fent, feltettük a SD/rootba a a gyári visszaállítót image.bin... elindítottuk a telót recoverybe és nem kezdte el a visszaállítást, pedig ugyebár minden nyomkodás nélkül el kellett volna kezdeni... :|
ezért szeretnék kérni bármi alap romot amihez nem kell root meg ilyesmi mert természetesen a teló érintetlen... szal kellene egy sima zip-es rom, amit rá tudunk erőszakolni a cwm recoveryre...
vagy valami megoldást, hogyan tudjuk visszatenni a gyári recoveryt hátha az felismerné a bint és elindítaná a visszaállítást. (az android rajta egyáltalán nem tud bootolni, szóval olyan megoldás kell, amihez elég a recovery).Nekem sajnos nincs tapasztalatom ZTE-vel kapcsolatban, azt hittem hogy tök mindegy, android oszt jóval.. HTC telefonomat többször romoltam stb de ez nem akarja az igazságot...
-
Drenadar
veterán
válasz
vizslakutya #21716 üzenetére
nem tudom...
tudnál rendelkezésemre bocsátani egy sima stock romot, lehetőleg zipeset?
Ami az egyes HSZ-ben van, az a link sem él már... és már tépem a hajam, hogy akármilyen linket találok arra hogy zte skate stock rom, a link már nem él, nem lehet letölteni, stb... :|
valaki gyorsan linkeljen egyet pls...
és az első hszt lehetne aktualizálni.
-
Drenadar
veterán
Hellosztok!
Egy ismerős "tönkrevágta" a ZTE-jét...
nem bootol be, recovery megy, kérdésem, hátha tudtok segíteni hogy lehet recoveryből hivatalos gyári romot visszatenni? Sajnos most nincs kezemben... elméletileg próbálják feltenni a romot, recovery le is fut, majd végén közli hogy installation aborted.Google-l nem kaptam normális választ
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpársportok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest