- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne:
Többen is beszélnek más fórumokon hogy nekik milyen jól megy a Skate-jükön GTA III nevű játék...Nos,én Kelzsoca romját használom (v2) 960Mhz-en ketyeg a CPU,Chainfire 3D is van,mégis veszettül szaggat,mások meg azt beszélik hogy csak nagyobb kanyarokban laggol be nekik kicsit 902MHz-en(Ja és még ennyit hozzá fűznék hogy más romokkal is ezt csinálta,sőt atomic alatt teljesen játszhatatlan)...Kérem ha valakinek fent van a Skatején ez a játék,az leírhatná nekem szájbarágósan hogy mit állítsak be a készüléken és hogyan hogy ne laggoljon ennyire (Cpu húzás,chainfire beállítások stb...)! Vagy hallottam már olyanról hogy vannak armv6 proceszorra optimalizált SD fájlok is a játékhoz amit egész egyszerűen csak bekell másolni az eredti SD fájlok helyére,de sehol nem találtam 480x800 felbontásban ilyet csak 320x480ban...Ha valakinek ezek az SD fájlok meglennének azt megköszönném,ha belinkelné. Légyszi segítsetek!! Remélhetőleg ez nem számít wareznek ha az apk jogtiszta

Köszi előre is!
Ja és kelzsoca! Ez az eddígi legjobb rom amit használtam szóval le a kalappal!
Még 1 kérdés... a JIT ezeknél a készülékeknél már fölösleges,vagy az csak CyanogenMod alatt van??
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest