Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Norbeee01

tag

Üdv!

Egy kérdésem lenne:

Többen is beszélnek más fórumokon hogy nekik milyen jól megy a Skate-jükön GTA III nevű játék...Nos,én Kelzsoca romját használom (v2) 960Mhz-en ketyeg a CPU,Chainfire 3D is van,mégis veszettül szaggat,mások meg azt beszélik hogy csak nagyobb kanyarokban laggol be nekik kicsit 902MHz-en(Ja és még ennyit hozzá fűznék hogy más romokkal is ezt csinálta,sőt atomic alatt teljesen játszhatatlan)...Kérem ha valakinek fent van a Skatején ez a játék,az leírhatná nekem szájbarágósan hogy mit állítsak be a készüléken és hogyan hogy ne laggoljon ennyire (Cpu húzás,chainfire beállítások stb...)! Vagy hallottam már olyanról hogy vannak armv6 proceszorra optimalizált SD fájlok is a játékhoz amit egész egyszerűen csak bekell másolni az eredti SD fájlok helyére,de sehol nem találtam 480x800 felbontásban ilyet csak 320x480ban...Ha valakinek ezek az SD fájlok meglennének azt megköszönném,ha belinkelné. Légyszi segítsetek!! Remélhetőleg ez nem számít wareznek ha az apk jogtiszta :)
    Köszi előre is!
    Ja és kelzsoca! Ez az eddígi legjobb rom amit használtam szóval le a kalappal!
    Még 1 kérdés... a JIT ezeknél a készülékeknél már fölösleges,vagy az csak CyanogenMod alatt van??

Új hozzászólás Aktív témák