- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #12514 üzenetére
Szerintem elfogult ilyen téren, én speciel szeretek kísérletezni hogy mégis mit lehet kihozni a kis ketyerémből.És szerintem az sem baj hogy megosztjuk egymással a rom-okról szerzett tapasztalatokat,ezzel is segítve egymást a választásban és a fejlesztést is támogatva...Az pedig hogy nincs teljesítménybeli javulás egyszerűen hülyeség és ezt számomra nemcsak benchmarkok igazolják,hanem játékok is, nem is beszélve arról hogy nem minden esetben tesz rosszat az akkunak egy főzött rom például nálam jelentősen javult Ice Armor III-al, vagy a jelenleg általam használt Swedish Snow-al. Szép kis vitát le lehetne nyomni ezzel a kommentelővel, mert részben neki is igaza van, de szerintem nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest