- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Indiant #12514 üzenetére
Szerintem elfogult ilyen téren, én speciel szeretek kísérletezni hogy mégis mit lehet kihozni a kis ketyerémből.És szerintem az sem baj hogy megosztjuk egymással a rom-okról szerzett tapasztalatokat,ezzel is segítve egymást a választásban és a fejlesztést is támogatva...Az pedig hogy nincs teljesítménybeli javulás egyszerűen hülyeség és ezt számomra nemcsak benchmarkok igazolják,hanem játékok is, nem is beszélve arról hogy nem minden esetben tesz rosszat az akkunak egy főzött rom például nálam jelentősen javult Ice Armor III-al, vagy a jelenleg általam használt Swedish Snow-al. Szép kis vitát le lehetne nyomni ezzel a kommentelővel, mert részben neki is igaza van, de szerintem nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egér probléma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged