- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Jó akkor szelektálják szolgáltató alapján akkor azt magyarázza el valaki,hogy miért talál a gyári Trés rommal pillanatok alatt holdat és tartja is amint fölkúszik a főzött nincs gps?Az előd telón is az IA3 volt és ment a gps ezen meg nem és mások is írták,hogy gondjuk van,ugyanis így vissza sem vihetem mert a gyári rommal ok. Nem vagyok olyan tudás szinten mint itt egyesek mert nem lehet mindenki olyan ez így van rendjén a hiányosságokat lehet valamilyen szintem pótolni .Csak valaki azt magyarázza el,hogy mi a különbség a 2-3-4-5 rom közt a gyárihoz viszonyítva.Mert valahol biztosan van valami mert a hardver az ugye marad.Nem leüvölteni a hajat a fejemről meg akkor használd azzal hanem megtalálni a megoldást a problémára.Szerintem minden Skateban ugyanaz a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest