Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én is most tervezek egy ilyen készüléket venni, lenne egy kérdésem, hogy írtok erről a custom ROM és fw-ről, és idáig soha nem volt ilyen okostelefonom, hogy ezekkel a custom dolgokkal függetlenné is válna a telefon pl.ha egy ilyen függő Skate-re teszem rá? Nem akarom a függetlenítés dolgot ide nagyon írni, de én ezt szűröm le mint hozzánemértő. :-) És még annyit, hogy ennek a Skate-nek szebb vagy ugyan olyan a minősége a kijelzőnek mint a Blade-nek? Csak azért kérdezem, mert Blade-t láttam és ahoz tudom viszonyítani, de a Skate-et sehol nem tudom kipróbálni, hogy milyen is lenne. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 14 Pro Max 128 gb, hibátlan, gyári független, 89% akku
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest