Hirdetés

Aktív témák

• xelag

csendes tag

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem hozzátok, nekivágtam egy főzött ROM telepítésének és igazából elakadtam.
    A következőket csináltam:
    1. Recoverymodot feltettem - az alap Romot backupba mentette sd kártyára, amit ezután egyből át is húztam a gépemre, hogy biztonságos helyen legyen.
    2. A telefonról letöröltem ezt a backupot, és ennek a helyére beraktam egy kelzsoca álltal feltöltött ROMot zip formátumban.
    3.Ezután a recoverymodban végigmentem a leírás szerint:
    - wipe data/factory reset
    - wipe cache partition
    --wipe dalvik cache
    -- format boot
    - format system
    - format data
    - format cache
    +
    - format sd-ext ....ekkor rájöttem, hogy igazából partícionálni is kéne, úgyhogy recoveryben=>Advenced=>partition SD card-ra mentem rá (az az érzésem, hogy ezálltal töröltem a Romot is az sdről mert...
    4.- choose zip from sdcard-nál nem talál semmit sem és mivel már a droidot töröltem, így nem tudom újra rárakni a rom zipjét, mivel clockworrecoveryben nem engedi, hogy a géphez csatlakoztatás közben az sd-n túrkáljak

Hogy lehetne megoldani, hogy a telefon sd kártyájára felrakjak egy Romot, hogy utána a choose zip from sdcard menüpontnál sikereket érjek el?!

Próbálkoztam a gyári rom helyreállításával parancssoros felületen ,de ezek után 5 perc elteltével is csak tölt és tölt:
    http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_4218-4218.html

Bízom benne,hogy nem veszett el minden lehetőségem a helyreállítására, mivel a clockwork még működik.

Aktív témák