Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kamera-hangszóró-érzékelők-vaku-LED
Lehet az enyém egyedi modell, de a legszélén van a Led 
-
Én tudom, hogy nem kell (
), bár nekem sosem voltak nagy igényeim a kamerát illetően.Más. Lehet, user error, de ismét adtam egy esélyt a teljes kijelzős gesztusoknak, de nekem a billentyűzet szélső gombjai azóta olyan furák. Az á betűt pl. sokszor visszalépésnek érzékeli (ugye, az a betű hosszan, majd rövid jobb irányú húzás).
Másnál?
-
juve600
nagyúr
siker
köszi -
Pici
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Kis kínlódás után megoldódott.
Visszaraktam a 9.5.6-ot, ott se volt jó, ugyanaz a hibaüzenet.
Az első beállítás óta beállítottam még egy ujjlenyomatot, azzal engedte regisztrálni.
A régi ujjlenyomatot ezután töröltem, ment vissza a 9.5.13, aztán beállítottam a másik ujjlenyomatot ismételten, így már működik mindkettővel. -
Karavik
veterán
válasz
juve600
üzenetére
Nem kell ezt túlbonyolítani...
ADB mappában shift+jobb klikk és katt a "PoweShell ablak megnyitása itt"-re
Aztán fastboot módban:
fastboot flash recovery twrp.imgmajd
fastboot boot twrp.imgTermészetesen twrp recovery img fájlnak az ADB mappában kell lennie átnevezve twrp.img-re, ahol .img a fájl kiterjesztése.
Ezeket napi szinten nyomatom, simán működik...
-
Jeami
tag
Üdv mindenkinek! Nekem az a bajom hogy sem a Viber, sem a Messenger sem az Aqaumail nem ad ki hangot ha üzenet érkezik!!!
Be van állítva az alkalmazásnál, az alkalmazáson belül, rezeg, kiteszi a zárképernyőre meg ahová kell de nincs hang...egyedül talán az sms-nél de már abban sem vagyok biztos...a hangerő sincs levéve, nincs néma üzemmódban minden be van állítva, akkukimélő nincs stb stb...találkozott már valaki ilyennel? A módosítatlen gyári rendszer van rajta... -
Headless
őstag
válasz
juve600
üzenetére
ott van mellette a sima cmd nyitás is..., nem csak a powershell
de amúgy windows gomb, keresőbe begépeled, hogy cmd és máris ott lesz...
a megnyíló parancsablakban, pedig elnavigálsz a mappába...cd "c:\path\to\dir"trebrona a cmd-ben való megnyitás ugyanúgy megoldás, én csak azért írtam azt, mert, be akartam bizonyítani, hogy csak olvasni értelmezni kéne sokszor a dolgokat, és nem születne felesleges kérdés.
-
trebrona
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Rossz tipp.
-
Remiel
őstag
9.5.13 feltehető akkor is ha semmit nem csináltam a telefonnal? se root se semmi
-
-
juve600
nagyúr
válasz
trebrona
üzenetére
6. Tartsd nyomva a Shift-et és kattints jobb egér gombbal, majd kattints a felbukkanó menüben a "Parancsablak nyitása itt" lehetőségre.
8. Írd be: fastboot devices
Valami ilyet kell láss:
495a9737 fastbootbeírom és nincs ott semmi,már itt elakadtam
melyik a jó miflash verzió ?
-
trebrona
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
Persze, lehet bootoltatni is. Szintén a leírásban.
-
trebrona
nagyúr
válasz
juve600
üzenetére
15. Amennyiben a régi recovery helyett végleg flash-elnéd a TWRP-t, írd be ezt a parancssorba: fastboot flash recovery twrp.img
16. Valami ilyet kell láss:
sending 'recovery' (16922 KB) . . .
OKAY [ 0.338s]
writing 'recovery' . . .
OKAY [ 0.494s]
finished. total time: 0.833s
17. Most írd be ezt a parancssorba: fastboot boot twrp.imgÍgy maradnia kell a twrp-nek. Természetesen a megfelelő fájlnév legyen a .img előtt.
-
juve600
nagyúr
üdv
bootloader nyitva
viszont a TWRP nem akar felemenni pedig a redmi5plus topicjában lévő leírás alapján csinálommiui.hu-s multitool elvileg felrakja de nem jön be a TWRP
kikapcsolt állapotban milyen gomb kombinációval kellene indulni a TWRP -nek ??
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az előlapi vakutól jobbra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pubszon
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem színes?

Ha ezt tudom, meg sem rendelem... -
-
Pubszon
veterán
Az értesítési LED hol van és hány színt tud?
-
Alarikman
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Helló. Teljesen osztom én is az érzéseidet a telóval kapcsolatban. Gyors, jól bírja , szép képeket lő. Nem túl nagy, habár határeset. A kamera kiemelkedés az egy kicsit túl nagy. Max vastagabb tokot szerzek hozzá. Mi A1 után is érezhetően jobb. Nem bántam meg a váltást...😊
-
NB2
aktív tag
Messenger/viber csak nálam halk?
A telefonáláshoz képest szerintem legalább 30%-kal. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Aszontátok ebbe is olyan van és jópár embernek oda szól a gari.
Hevizsms: download manager? Mingyá felrakom MEGA accomra. Csak mobilneten lassú.

mod: mega accomra felraktam.
-
-
hevizms
addikt
Nagyon szuper ez a teló.Maximalisan elégedett vagyok.Kamera az én igényeimnek bőven megfelel.Gyors,szép színek és a gesztus vezérlés meg egyenesen lenyűgöző.Az akku is megfelel nekem a Huawei után főleg (többet nem nézek rá mások képernyőképeire
) Nagyon féltem a 6"-tól,de nem is olyan hatalmas.Egész szépen kezelhető. Egyszóval ennyi pénzért szerintem ma a piacon nincs ilyen teló
Ez most úgy kikivánkozott belőlem. -
-
válasz
kovacszk
üzenetére
Csak az app tárol jelszót, a fiókoddal nem szinkronizálja le, sajnos régóta ilyen. Vissza kell írni, vagy jelszókezelő kell. Amig nem telepíted újra az appot, addig meglesznek. A PH! asztali nézetben biztos hogy mentődik a jelszó, még a pipákat is beteszi mellette. Teszteld azzal.
-
danee91
senior tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A Snapdragon 636 QC4.0-at is tud, a telefon maga jo kerdes, de nalam QC3.0 powerbankkal eleg gyorsan tolt, sima 2A kimenetre dugva toltes ikon, qc3.0 kimenetre rakva bekarikazott villam ikon (gyorstoltes 3A) engedelyezve...
-
natë
nagyúr
Pár gcam shot.
-
wwenigma
Jómunkásember
Kezdődik a Wayteq story Redmi 5 Plus-nál.... ugy latszik mindenki ugyanoda uti a kijelzojet mert nem elso panasz.... [link]
fcnato: tronsmart van nekem is, szerintem mas baj lesz. (kontakt, kabel, etc)
-
-
fcnato
csendes tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Tudtommal 3.0 de a gyari tolto nem az, visszabb sokan irtak h tronsmartal nem aksr mukodni olcsobb kategorias gyorstoltovel meg siman... En topk -t rendeltem
-
Sziasztok.
Megszeretném érdeklődni hogy a készülék QC2 vagy QC3-al van ellátva , mert ahány bolt, vagy specifikáció táblázat, teljesen eltérően mutatja.
-
F.B.I.
veterán
válasz
trebrona
üzenetére
Nálam így megy el a 72 óra pihenő otthon. Nem kapcsolom be a PC-t már évek óta. A lényeg bizonyított: 36 órát tud, ami nekem elég. Normál használattal a 48 óra 5-6 óra SoT-al, nálam meglesz.
Akkor ha a YouTube-os használatot nem nézzük, akkor még durvábbat lehet kihozni belőle, nem?
-
kovacszk
senior tag
Használ valaki Opera böngszőt? Nekem sem a stabil sem a beta nem ment el jelszavakat, még csak fel sem ajánlja hogy ment. Amennyire látom minden engedélye megvan.
-
natë
nagyúr
A legújabb global alatt nem megy a Gcam (camera2 api), ha Magisk alól telepítitek.
-
juve600
nagyúr
Amazfit Bip órámat nem látja, mi lehet a gond?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Engedely megadasa, alul lent bekapcsolo gomb megnyomasa programban? Nalam mukodik.
-
szabi__memo
nagyúr
Amúgy 2-3 napja feldobta nekem is a frissítést. Nem tettem fel. Most meg nem látja

-
válasz
szabi__memo
üzenetére
Passzolom, én az AdGuardot használom, azzal nincs gond.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Minden megvolt. Újratelepítés. VPN. Akksikímélő, újraindítás. Minden
írnia kellene a blokkolt hirdetések számát ugye? Másik telómon írja -
válasz
szabi__memo
üzenetére
Automata indulás, memóriában tartás, akkukímélő beállítás megvolt?
Újratelepítés, ha nem segít. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabi__memo
üzenetére
Bekapcsoltad, hogy felepitette a VPN kapcsolatot is?
-
szabi__memo
nagyúr
blokada nálam úgy tűnik abszolút nem működik. Másik telón nincs vele gond.
Valakinek ötlet, esetleg ugyanez? -
juve600
nagyúr
megjött a teló megy fel a 9.5.13.0
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
juhasz26
üzenetére
Elméletileg egy újraindítás megoldja a nem kompatibilis hibát.
Balzak83: Az Opera tényleg annyival takarékosabb ? Én egy ideje CM Browserről átálltam a gyárira, de azok között nem vettem észre fogyasztás csökkenést akku időben. Kipróbálom Operát is hátha tapasztalok valamit.
-
juhasz26
csendes tag
OTP Smartbank másnál is hibát dob az ujjlenyomatos azonosításra?
Instagramot esetleg valaki használ? Nekem Play áruházba azt írja, hogy "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval".A telefonon alap 9.5.6.0 Stabil MIUI verzió van (eustock-tól rendelve). Frissítés még nem jött rá.
-
danee91
senior tag
Akinek nem OTA adta be 9.5.13-at, probalta mar telepiteni zip-bol?
anno redmi 4x-nel igy sem lehetett feltenni ezeket, mert kiirta, hogy ez meg beta stable, "varjam meg " ota-n, vsgy hivatalos oldalon...
ui: zenehallgatas hangero tovabbra is gyaszos minden rom alatt?
9.5.6-on xiaomi basic fules (32 ohm) siralmasan halk max hsngerovel is, a jbl fulesemmel jobb a helyzet, de az se eleg (16 ohm).
-
Fulár
senior tag
Igazad lehet!Sajnos Note 4-en a kezdetektől fogva A Dev.Romon voltam és annyira hozzászoktam,hogy nem szívesen váltanék.
Bár még relative új ez a modell és teljes gözzel kraftolják a Miui 10-et ezért bízom benne,hogy szép lassan majd ki lesznek gyomlálva a hibák!
Bár amit az utóbbi néhány hónapban a Dev Romokkal műveltek az még viccnek is rossz volt!Minden héten kijavítottak egy hibát és vagy 8 másik került a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mire erre rájöttem volna...érdekes hogy 5 Plusnál meg bármi más Xiaomi-nál a MIUI nem csinált ilyet soha..ez a 8.1 miatt van???
Lehet az enyém egyedi modell, de a legszélén van a Led 

![[link] [link]](https://www.fb.pics/img/2018/06/05/IMG_20180605_144333.th.jpg)

Be van állítva az alkalmazásnál, az alkalmazáson belül, rezeg, kiteszi a zárképernyőre meg ahová kell de nincs hang...egyedül talán az sms-nél de már abban sem vagyok biztos...a hangerő sincs levéve, nincs néma üzemmódban minden be van állítva, akkukimélő nincs stb stb...találkozott már valaki ilyennel? A módosítatlen gyári rendszer van rajta...