Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
A miui optimalizációt kikapcsoltam most miui10 alatt.Érzésre még pörgősebb lett a rendszer.
Amúgy mit takar ez az optimalizáció konkrétan? -
blod001
tag
Már nagyon régóta szemezek vele, RN3 Pro-ról érdemes lenne váltanom? Igazából nincsen vele különösebb bajom, a Snap 650 még mindig pörgős és megfelel az elvárásaimnak, de a bekapcsoló gomb haldoklik, illetve a B20 hiánya néha kezd kellemetlen lenni ha vidékre megyek. Aki esetleg RN3-ról váltott megosztaná a tapasztalatait?
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Bizonyos weboldalak megnyitásakor (firefox) "com.android.systemui - az alkalmazás leállt" hibaüzenetet kapok, a kijelző elsötétül, csak a reboot segít. Gyári stabil global 9.5.14.0 miui.
Mitől van ez és hogyan lehet kiküszöbölni? -
juve600
nagyúr
9.5.13-on vagyok de nem dobja fel a 9.5.14/17é-et
tudok egyből 9.5.17-re frissíteni ? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem ez a 3. Xiaomi keszulekem , mindig MIUI-t használtam . Elég jól ismerem a rendszert ,mit és hol kell beállítani .
Én kikapcsoltam mindent amit lehet,melyik app melyik simen érje vagy ne érje el a netet , apponkent beállítva az akku optimalizáló , melyik app induljon el automatikusan stb stb...
Szóval végig ragtam a rendszer beállításokat így nem véletlen ez az eredmény nálam.
Elhiszem azt is , hogy nem mindenki csinálja meg , vagy nem akarja , vagy nem érdekli , vagy csupán nem tudja mi hol van,így nála kevesebb lesz a SOT.
De majd kérdezd meg kb 4-5 hónap múlva , hogy mennyi , mert a redmi note 3 pro az elején is pont ennyit hozott össze . Aztán ahogy telt az idő szép lassan beállt a fix 5-6 óra közöttre.
Ez csak most az elején ennyi , ezt garantálom

-
juve600
nagyúr
üdv
9.5.17 stable miben más mint a 9.5.13. ?
-
dioka7
senior tag
Egy kis infó, lehet hogy nem mindenki tudja:
EuStockon a kapcsolat menüpont alatt írják, hogy miből, mikor várható beérkezés. RN5 4/64 hnap érkezik. Ha jön az értesítés már rendelem is
-
mm89
őstag
Én ma rendeltem egy feketét a feleségemnek a smartshoptól. 4/64 global, 66e pénz. (eustockon nincs raktáron)
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
vásárláskor mire kell figyelni milyen verziót érdemes megvenni? Sok helyen global verziót írnak, több helyen pedig B20 van megjelölve. A képek alapján nem lehet eldönteni mivel sok helyen csak illusztráció a kép így a kamera helyzete nem egyértelmű... -
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
eu-s 10 milyen ??

-
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igaz. Bár azért előfordul hogy már béta állapotban tökéletes egy rom, aztán mikor Stable lesz jönnek a gondok.
Betűtipust hol tudom módosítani? Nem találom. :/ Bevallom eddig nem volt rá szükségem. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Trailblazer
üzenetére
Csak a root kell hozza de sokan ugy vannak vele nem is nezik mit dobnak el, megy fel valami kókány.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sőt, tökéletes béta? Ez egyfajta oxymoron.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Norby86
őstag
Nyaralni voltam elég hosszú ideig és most hazatérve látom van már MIUI 10 béta, hivatalosan fastboot romban letölthető. Fel is tettem gyorsba, de nagyon zavar hogy az értesítési sávot ha lehúzom, borzasztó karakterkódolással jeleníti meg az Ő betűt, meg egyáltalán maga a betűtípus is borzalmas. Ezen lehet változtatni? Amugy ha használja valaki a MIUI 10 bétát jelenleg, milyen bugok vannak benne? Vagy teljesen tökéletes?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nem baj az, legalabb lesz normalis osszehasonlitasi alap a gyari rendszerrel.

-
G48
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Sajnos.
-
Trailblazer
veterán
Nagyon rossz hír ez a 2 hetes pauza.

-
kszthly
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Próbáld meg.
Én csak elindítottam az unlockert és ment zökkenőmentesen.
Nem is tudom, hogy mostanában mire kell várni. Az engedélyre? -
ktommy91
addikt
-
kszthly
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha már van engedélyed, akkor lehet hogy nem kell várnod.
Nekem nem kellett egy percet sem. -
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nincs, a 2 account-os módszer sem működik működik már. Célszerű minél hamarabb a fiókhoz csatolni a készüléket,hogy ketyegjen a 360 óra. Pedig ROM-ból annyi van mint égen a csillag, már van OC kernel is.
-
octopus75
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezer köszi!😁
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
+1
-
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Én tudom, már az előző miui-s telefonom (Redmi 4 Prime) is úgy hekkeltem, hogy nincs összefoglalója.
Ez van, lusták az emberek elvállalni a topikgazdaságot, meg összefoglalót írni.
(Igen, én is...
) -
ktommy91
addikt
válasz
Trailblazer
üzenetére
Lesz időd nézelődni, mert 15 napot kell várni a BL nyitásra.
-
octopus75
tag
Van valakinek fogalma arról, hogy a titkosított jegyzeteket honnan lehet előkaparni? 😁
-
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Témaösszefoglaló a topic tetején azért nem ártana linkekkel megfűszerezve, ahogy más készülékeknél lenni szokott.
-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Csak előtte olvasgass más Redmi összefoglalókat
(trebrona jókat szokott összedobni). Behelyettesítve ennek a fájljaival simán megoldható minden.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Nézelődök addig, és vélhetőleg hamarosan támadok pár kérdéssel.

-
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igen.
-
Trailblazer
veterán
Üdv mindenki! Csakhamar csatlakoznék egy ilyen készülékkel. Jól látom, hogy "whyred" a kódneve, így érdemes keresgélni hozzá romokat, miegymást?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha neked okoskodás az hogy a SOT sokmindentol fugg, akkor hajra. Teszt topikjába pont volt egy kollega akinek szinten ennyi akkuszazaleknal 6 óra SOT-ja volt, szinten vegig mobilneten. Neked valoszinuleg kozelebb volt a torony neki nem. [link]
Lehet örömködni hogy jajj de mennyi jo SOT de ez az igazi okoskodas (amennyiben az enyem az) mert csesztek figyelembe venni mindent - neha nem is lehet. Lenyeg hogy sokminden korulmenytol fugg és pont ezért valtozo, nem lehet ráverni hogy mindig minden esetben 10+ óra lesz. Reális a 6-9 közötti.
"Kerdezzel" helyett pedig javaslom a "Kerdezz" hasznalatat.
-
natë
nagyúr
Ha valakinek lenne "egyből nyitós" fiókja egy gyors bl nyitáshoz, segítene, még akár némi pénzmaggal is megdobnám

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jaja, wifi logo mindenkeppen.
-
frewwy
tag
Legutóbbi RR rom, BlackBox kernellel (wifi problémák jöttek elő NoMore kernel alatt).
Ha van, esetleg tudnátok egy jobb teljesítmény/akkumulátor kombinációt mondani?
-
-
frewwy
tag
Sziasztok!
Nálatok custom rom alatt észrevehetően merül/merült a teló? 1 hónap miui után jövök, nyugtassatok meg hogy csak placebo.
-
-
batai15
félisten
Akku milyen a17es global alatt? Van aki merülésről számolt be
-
G48
senior tag
Pl. AEX-en elérhető a gyorstöltés?
-
G48
senior tag
-
G48
senior tag
Anti blue light tempered glass-al kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
-
G48
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam a 17es GS van fent. Ez mit jelent?
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszönöm

Akkuidő nem csökkent a 9.5.13.0 - hoz képest? -
G48
senior tag
Töltés közben az utolsó Glob MIUI 10 újraindult, és beragadt a Mi logoba. Másnak?
-
batai15
félisten
a 13 as végű global stablet raktam fel twrp alól, mert a fastboot valamiért nem akart menni.
De azt írja nincs frissítés, most akkor a twrp telepítés mégsem egyenértékű?
Régiót kelett váltani. -
octopus75
tag
Alapértelmezett böngészőnek be tudom állítani a chrome-ot?
-
bakterka
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy betűkészletet hogy tudok vátoztatni?
A beállításokban nincs ilyen opció,csak betűméret. -
hargitomi
tag
Youtube-os reklamok szuresere van barmilyen bevalt megoldas? Root-olt is johet, adaway itt nem segit.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem a Note4X is 120%-osan megfelel, csak asszonykámnak rosszalkodik a 4A-ja, ès odaadnám neki a Note4-et. 55-èrt mondjuk kb ingyen van a Note5.
-
-
törölt tag
Sziasztok. Redmi Note 4X-ről èrdemes váltani?
-
kirusz1
őstag
válasz
wwenigma
üzenetére
Nekem a postán a cn22-23 as nyomtatvánnyal 10-14 ezret mondtak a postára kinába.Nekem az a véleményem ha gariztatásra kerül a sor szívás.Nekem is van telefonom kínából sajnos gariztatni kellett.Most inkább vettem itthoni garisat igaz 10 ezerrel többért,de nekem megéri ha valami gond van
-
törölt tag
válasz
ktommy91
üzenetére
Mi köze a PayPal-nek a 10 hónapos telefon szervizbe vezető útjához?
A vámhivatal pedig tényleg úgy működik, ha nem akarok fizetni, akkor nem kell fizetnem.
Tényleg létezik egy űrlap, amivel nem kell vámot fizetni, viszont igazolni kell a beszerzési forrást, vagyis a telefon vámja eredetileg meg lett-e fizetve.
Egyébként lehet okoskodni, a lényegen mit sem változtat: óriási szopás 3 és fél hónapig nélkülözni a telefont és visszakapni javítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igaz. Bár azért előfordul hogy már béta állapotban tökéletes egy rom, aztán mikor Stable lesz jönnek a gondok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)