Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri2008
veterán
A gyári csomagolásban van szilikon tok?
A kijelzőn van fólia? -
natë
nagyúr
Új AOSiP kijött.
-
dewil666
őstag
Romhoz nem nyultam Miui Global 9.5.13.0 (OEIMIFA) van rajta.
Headset biztos tudja mert note4-nél mutatta. -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni hogy fent az értesítési sorban kijelezze a bluetoot headset töltöttségi szintjét?
-
schawo
titán
válasz
Krisztianby
üzenetére
2x több pixel és 4,5x gyorsabb gpu + 2,5x gyorsabb cpu. Legalább kétszer gyorsabb lesz a végeredmény.
-
natë
nagyúr
A LOS hivatalossá vált a készülékünkre, a következő verzió már official.
-
kszthly
senior tag
-
juve600
nagyúr
van új RR build is
-
Gaerity
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy ilyen telefont. Számomra tökéletes. Viszont van egy problémám, amire eddig nem sikerült megoldást találnom... A Mobilaréna tesztjében szereplő Slow-mo videóhoz hasonlóakat, hogy lehet készíteni? Gondolom a telefon saját szoftverével készült...de ha elindítom folyamatosan lassítva vesz fel és a visszajátszásnál sem sikerült rájönnöm, hogy kellene beüzemelni úgy, hogy kezdetben normál speed x-től y-ig slow-mo, majd megint normál sebességű legyen... Mi lehet a megoldás? Előre is köszönöm a segítséget

-
juve600
nagyúr
új glob dev 10-et próbálta valaki ??

-
-
RaZroX
addikt
(#4551) dlaj
(#4552) Petyka3
-
Fulár
senior tag
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ezen már túl vagyok.Nem sikerült megakasztanom semmivel sem.A sebesség röccenés mentes maximum grafikai beállítások mellet.
Gta San Anderas
Asphalt 8
Dead Trigger 2
Dead Effect 2
Need For Speed
Real Racing 3
És még sorolhatnám egy ideig.Nem kell félned,hogy ezen a téren gyenge lenne ez a ketyere! -
Akkor csakis minőségit! Nekem van itthon pár noname microusb-s kábelem, már nem kellettek, de azért megtartottam, meg persze tele vagyok Type-c kábelekkel, amiket szépen dobozolhatok el. Szóval, 20AWG-s van Ankerből, ami eddig a legjobb, illetve Blitzwolf van 21 ill. 22 AWG-s. A kisebb érték a jobb. Ahol nem írják rá milyen, az felejtős szvsz. Az előbb felsoroltakkal szépen tölt. A noname szarokkal kb vésztöltés sebességgel fog csak, még egy erős töltőnél is. Szóval eléggé kényes, mivel eteted.
-
Petyka3
aktív tag
Anno 2 éve amikor vettem a Redmi 3S-t nekem is ez volt a dilemmám, hogy elég a kisebb. Hát nem volt elég, kinőttem. Ha anno a 3/32-est választom, akkor még legalább 2 év lenne a telóba, így viszont sajnos buktam ezt a lehetőséget. Megéri a 4/64-es, azt a +10e forint befektetést. Sajnos "hízik" minden, ezért ne válaszd a kisebbet.

-
dlaj
őstag
Sokadjára jön ez a kérdés. Tuti választ nem fogsz kapni, mert nem hiszem, hogy van itt olyan elvetemült, aki vett mindkettő Note 5-ből.
Annyit tudok mondani, hogy a Redmi 5 Plus-om 3 GB-os verzió volt. Nagyon szépen ment minden, de a home-ra történő visszalépéskor sokszor kellet neki 2 másodperc is, hogy megjelenitse az ikonokat, widgeteket. Ez nagyon zavart, ezért a Note 5 vásárláskor csak a 4 GB-os verzió jöhetett számításba. Ebben nem is csalódtam, megy minden flottul. Azt azért tudni kell, hogy a kettő telefon nem egy SOC ligában játszik.
Ennek ellenére azt mondom, hogy ha van rá pénz, mindenképp a 4/64-est vedd meg! -
hargitomi
tag
Mi Cloudból való visszállítás csak nálam iszonyat lassú? 100-200 kilobájttal tölti le onnan a dolgokat egy BL unlock után..

-
Krisztianby
tag
Sziasztok, jelenleg egy Xiaomi Redmi 4X telefonom van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve viszont nekem a grafikus teljesítménye sajna nem elég és erősen szemezek a Xiaomi Redmi Note 5 tel. Csak míg 4x felbontása sima HD addig Note 5 FHD+ attól félek, megint úgy járok, hogy egy jó grafikus chippel rendelkezik, viszont akkora felbontáson a játékokat nem fogja tudni megfelelően futtatni.
Szóval, ha van, valakinek ideje esetleg le tudná tesztelni "nagyobb című" játékokat ilyen átlag 30fps el képes ezen a telefon futtatni?
Előre köszönöm a segítséget!
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
3/32GB illetve 4/64GB között mennyire érezni gyorsaságban, multitaskingben azt az 1GB különbséget ?
-
batai15
félisten
Aosip romra ha csak data wipe, meg system wipe tolok, hogy a belso sd meg maradjon rá lehet rakni a rr romot?
Adni akarok neki még egy esélyt -
natë
nagyúr
Azé' az AOSiP üzemideje nem kicsit jobb, mint a xiaomi.eu-é
-
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kell neked állandóan gesztust figyelned.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lehet hogy gyári van fenn nekem de nem vettem észre hogy akadozna.

-
Freddycom
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De a noname kernelnek van overclockolt verziója, lehet azzal mérte, nem gyári órajelen.
-
-
jUUh
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
RR romon, NoName Kernellel mértem. Őszintén, sose volt számomra mérvadó, hogy hány pontot dob ki, lényeg, hogy pörgős, de mocskos mód.
Viszont tudom, hogy van akinek fontos. 
-
laracroft
senior tag
Sziasztok,
nektek van ilyen "Smart scenes" menüpontotok, ami a cikk végén van?
Elvileg az Akkumulátor és teljesítmény menüben kellene lennie.köszi
-
-
jUUh
addikt
Ha valaki esetleg erre izgul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
-
A Facebookon olvasom, hogy a globalon felváltotta a gyári mail klienst felváltotta az Outlook.
Tényleg?
-
Terentius
őstag
Ezt a TOPK QC3 töltőt vettem hozzá
[link]
Olcsó és minőségi. -
-
kszthly
senior tag
És mégis kijött a 8.6.28 global....
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vettem itt a szigeten egyet, faszának tűnt, de gyanítom gagyi. Van eredeti Samsung. Veszek.
-
-
törölt tag
-
-
G48
senior tag
A 360 órás váratás fiókhoz van rendelve? Csak egyszer kell megvárni?
-
G48
senior tag
Akinek volt Note 4: Note 4 vagy Note 5 kell?
-
lacuska74
tag
Arcalapu feloldás be fog kerülni a magyar régióba?
-
natë
nagyúr
Töltő kábel gyakorlatilag mindegy milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont tudom, hogy van akinek fontos.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)