Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
juve600
nagyúr
Lesz ma új EU-s 10 build?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Hol lehet beállítani az értesítési led színét?
-
válasz
Terentius
üzenetére
Azannya durva istenit
ennyit módosít egy fólia vagy egy üveg a kamera előtt? csináltam én is két képet egy közelit meg egy távolit hát a távoli durván halovány és kékes a közeli nem rossz csak körülötte kékes valamennyire.

És nekem ezt csinálta a fotózás kivitelezése közben
Még üveggel nem is olyan durva ez az elszíneződés,
-
Terentius
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Rendben is van amit mondasz De azt is figyelembe kell venni hogy a fólia legalább véd a karcolások ellen. Mivel rám Nem jellemző az éjszakai vakuval készült tájképek készítése hanem Max ilyen közeli tárgyak fotózása ezért inkább a kamera védelmét tartom elsődlegesnek. Mielőtt be szólnátok a furcsa írás módra közlöm hogy hangalapú gépelést alkalmazok Úgy gondolom a modern technika lehetőséget ad arra hogy ne kelljen már pötyögni amikor lehet beszélni is 😁😁😁
-
-
natë
nagyúr
Jó lesz ez a eu rom...majd. Most még bugos, darabos, beszarik rajta a magisk idővel, Arnova gcam-je sem szereti, ráadásul nem jelennek meg az értesítések (egy része) a lockscreenen.
Érdemesebb egy customot feltolni addig. -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, holnap érkezik a telefon.
-
-
Freddycom
őstag
Engem is megijesztettek, rendeltem.ilyen lencse fóliát, de nem raktam fel, mert egyrészt nagyon semminek tűnt, másrészt felraktam ezt a fa stickert, de az az optika előtt nem takar. Igazából egyik telefonom se volt lencsevédő fólia, sőt sose gondoltam rá, hogy létezik ilyen külön

-
-
juve600
nagyúr
válasz
szabi__memo
üzenetére
igen
-
wolfman
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Nem csodálkozom. Nem értettél meg. Az a bajom, hogy ezt a telefont pont állítva, ahogy alapból használnám nap mint nsp, úgy nem látom polarizált szemcsiben. Eddig csak olyan telefonhoz volt szerencsém amit fekve nem láttam szemüvegben, állítva jó volt. Samsung telefonok eddig mind álítvajók voltak, az előző Lenovo telóm is, azelőtti Lenovo is, tesóm Huawei Mate 10 Pro-ja is jó, ez az első ami pont állítva oltja ki a képet.
-
juve600
nagyúr
custom rom-ok közül ez is nagyon jó [link]
-
F.B.I.
veterán
Végre lehet erre is kapni IMAK üveget, ami teljes felületén ragad és nagyon szépen illeszkedik.
Redmi 4X-re használtam, nincs szivárványosodás és tényleg teljes felületen tapad. -
Occam64
csendes tag
válasz
nemtabo
üzenetére
Szia!
Én az endomonót használom (pro, előfizetés) mellkaspánttal. Sok gondom volt vele, főleg egy iphone után.
A régi mellkaspántom, egy bluetooth noname pánt volt (LIDL). Hibátlanul működött, de a note 5-tel csak pillanatokra látta a pántot, mindig elvesztette.
Vettem egy geonaute pántot, bt-n nem tudom, hogy működik, mert smart sensorként ANT felületen kapcsolódok. Még így is előfordul, hogy nem látja, de ha újraindítom az endomondót, akkor már megy. -
Azon agyalgatok,hogy a telefonhoz rendelek még egy két pót cuccot,a nillkin övegfólia nekem bejövős csak kicsit fura,hogy ugye nem ér le teljesen a szélekig de ez ugye a 2,5d miatt van goondolom.Most azon agyaltam,hogy nillkin fóliát vegyek e még egyet vagy 6,5dollárért vagy van egy eállítólag xiaomi eredeti üvegfólia ami 8dollár 37 cent kérdés,hogy ez megérne e ennyit vagy találtam még egy ilyet ez is elméletileg eredeti xiaomi fólia ez csak 6 dollár lenne.Én már össze vagyok keveredve ezekben a fóliákban is annyi gyártó van,csak találkoztam már olyan fóliával alul volt méretezve és ilyenbe nem szeretnék bele futni mert az csak pénzkidobás meg ugye heteket is várni kell egy új rendelésénél.A kamera üveg dolgot meg nem tudom kockáztassam e vegyek e vagy sem,mert valaki azt írta kékes lesz tőle a kép.
-
A nillkin üveget merem ajánlani,nekem is az van a telefonon,tokot meg én ilyet vettem,ezt is merem ajánlani már ha esetleg tetszik.Én még szerintem lehet veszek egy pót ilyen tokot meg egy pót nillkin üveget,szemezgettem 5D s üveggel de nem tudom.
-
batai15
félisten
Hát megyek vissza akkor egyenlőre aosip romra.
Portré kivételével működik a gcam, semmi bugot nem tapasztaltam. -
Tyityi
csendes tag
Sziasztok!
Tokot és üveget szeretnék rendelni a telefonomhoz.
Ezeket nézegettem:
https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_1705262.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_009994449655.html?wid=1433363
https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_1705259.html?wid=1433363#goodsDetail
https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_1825419.html?wid=1433363#goodsDetail
https://www.gearbest.com/cases-leather/pp_1829206.html?wid=1433363#goodsDetailValakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Esetleg ti mit ajánlotok?
Igazából én barna bőr vagy bőrszerű tokot szeretnék, de azt nem igazán találok. -
szabi__memo
nagyúr
MIUI 10 mi hasznosat hoz??
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Glob dev egyenlőre jobb, sajnos
-
batai15
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát eléggé béta .. laggos nem is kicsit ..
-
-
natë
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gmail, viber nem megy. Már mindent 5x átnéztem, hiába.
-
-
natë
nagyúr
@ Viktor0610 : beállítottam mindent, sajnos nem érkeznek lock screenre az értesítések. Csak a naptár.
visszamnnék AOSiP-ra, ha már jó lenne a Gcam portré módja.. -
nemtabo
aktív tag
Sportemberek!
Használ valaki szívritmus mellkaspántot eredményesen a telefonjával? Ha igen, akkor milyen márkájút? -
-
Goose-T
veterán
válasz
wolfman
üzenetére
Szerk.: nem értem, miért kell mindig rácsodálkozni, hogy nem látszik polárszűrős napszemüvegben rendesen a képernyő. Az LCD technológia része, hogy polarizáló szűrőket kell használni, ezért az LCD mindig polarizált fényt bocsát ki. Azt meg az aktuális gyártósor dönti el, hogy függőlegesen sikerül-e vagy vízszintesen.
-
wolfman
veterán
A telefon tulajdonosai, akinek van esetleg polarizált szemüvege, az próbálja már ki a telefont, hogy álltában látni-e a képernyőt!? Mert nekem nem, viszont minden más telefon kijelzőjét meg pont ellentétesen (oldalra fordítva) látom, nem tudom egyedi hiba-e vagy típusra jellemző.
-
Potyka03
senior tag
Érdekes,a Redmi 6 Pro-n már Miui 10 lesz... akkor közeleg a megjelenés,nem?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez az üveg fólia ami volt a kamerádon?És elszínezte a képeket?Na most kicsit el gondolkodtam rendeljek e üvegfóliát a kamerára,nekem nem üveg van rajta az enyém meg elméletileg a fényt tükrözi vagy mi a tököm mert állítólag valami műanyag fólia,és elméletileg néha az teszi fátyolossá a képet olyan háttérfénnyel,meg elméletileg a kontrasztot is de a kontrasztot állítgattam az jobb lett.Csak kérdés az,hogy vajon nem e fog csak maga a kamerát fedő gyári üveg karcolódni.
-
Alarikman
senior tag
Erről a márkás Mofi tokról vélemény? Nagyon érdekesen néz ki. Bőr hátsó résszel. Kék színben szép. Valakinek van esetleg? [link]

-
-
schawo
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert a fólia nem kapott tükröződésgátló réteget. Nem szabad objektívekre fóliát tenni. A vaku pont olyan minimális térszögben tér el az objektívtől, és küldi a fénysugarakat, hogy a visszaverődő fény a fólián megtörve a kék fény hullámhosszán interferál.
-
Mindenkinek köszönöm a helpet.
Kiderült, a kamerákat takaró fólia miatt volt a kékesség.
Még jó, hogy csak egy-két dolcsi volt a cucc, mert a kettőből egyet nem tudtam feltenni, a másikat meg most, emiatt vettem le.
Azt nem értem, miért a vakus képekkel volt baja, a vakut nem is takarta a fólia, a nappali és a sötétben, vaku nélkül készült fotókkal nem volt gond.
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
batai15
félisten
Szerintem csak vissza térek miuira, hiányzik egy két dolog. Hmnote 5 pro néven keressem vagy mi a device neve?
Kérdés már csak az hogy nézzek global romot, vagy miui 10et próbáljam ki.
Szerk:tudnátok linkelni egy twrp alapú utolsó global romot?
Nem találom -
Fulár
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem semmi baja!(Eu.Dev.Miui 10)Ugyanolyan a képminőség mint eddig!Csináltam pár képet,de ne haragudj meg de már lusta vagyok elmászini az adatkábelig és feltölteni,hogy láthasd ezért kénytelen vagy elhinni.

Pityu
ekem még ezen a béta romon is bekapcsol az ébresztéshez! -
-
-
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Csatlakozok a klubhoz
Note 4-et váltotta a Note 5.
Olyan kérdésem lenne hogy flip tokot lehet e rá venni? Nem nagyon találtam sajnos emberi áron. -
ratobi
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tetszik.. Innen is rendelted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval ne keresd.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Redmi 4X-en van)