Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy ilyen készülék tulaja lettem.
Elsőre nagyon jónak tűnik. Szinte minden alapbeállításon van még. Mit lenne rajta érdemes feltétlen állítani, ami nem jó gyárin? Pl kontrasztnál melyik beállítás legyen? Megnövelt? Hogy legjobb legyen a kijelző minősége. Fejlesztői lehetőségeknél érdemes lenne átállítani valamit?Pár dolgot ha írnátok megköszönném. Nem frissítettem még. Érdemes? Így gyárin jó gyors a rendszer. Frissítés után várható lassulás? Sokszor előfordul más telóknál is, hogy frissítés után belassul a teló. Egyre szarabb lesz. ,,bánom, hogy frissítettem" Ennél tapasztalható hasonló jelenség?Köszönöm előre is a segítséget, tanácsokat.
Krissz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elsőre nagyon jónak tűnik. Szinte minden alapbeállításon van még. Mit lenne rajta érdemes feltétlen állítani, ami nem jó gyárin? Pl kontrasztnál melyik beállítás legyen? Megnövelt? Hogy legjobb legyen a kijelző minősége. Fejlesztői lehetőségeknél érdemes lenne átállítani valamit?Pár dolgot ha írnátok megköszönném. Nem frissítettem még. Érdemes? Így gyárin jó gyors a rendszer. Frissítés után várható lassulás? Sokszor előfordul más telóknál is, hogy frissítés után belassul a teló. Egyre szarabb lesz. ,,bánom, hogy frissítettem" Ennél tapasztalható hasonló jelenség?