- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ekkora lehet az iPhone Air és a Galaxy Slim akkumulátora
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz sanyirigo #5634 üzenetére
Na butáskodj. Aliexpress, "magnetic phone holder" esetleg még hozzá teszed, hogy "car" és amelyik tetszik árban, színben, sok visszajelzése van az eladónak és pozitívak, onnan már rendelheted is.
Amit Fater lenyúlt, a Note 4-emet röhögve megtartotta (volna, ha a szellőző is olyan feszesen áll, mint a telefon a tartóban, de az autó már nem mai darab) simán. Most rendeltem ablakra cuppantósat, ragasztósat, szellőzőrácsosat is, és a szellőzőmet kicsit megbütyköltem, meg helyére méreteztem a dolgokat, így most mindhárom jó lehet, akármelyik kettőt is nyúlják le haverék, a harmadikkal nem fogok szívni.
Csak példa, de ha reflink, törlik úgyis. Remélem. Ha egyáltalán működik, mert igen furán másolta ki a linket alkalmazásból...
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz sanyirigo #281 üzenetére
Akkor most eu dev vagy global dev romod van fent?
Újabb infóhoz jutottam, edl módba lépés ügyében. Nem kell nyomkorászni sem, fastbootban el kell indítani, és egy
fastboot oem edl
parancsot kiadni, aztán ennyi.
De ha valaki nem annyira parancssoros akkor már van rá tool is: [link]Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Upo
addikt
válasz sanyirigo #255 üzenetére
Az unlock csak gyári romokkal megy, .eu, miuihu stb romokkal nem. Tehát vagy global stable, vagy global dev. Azokkal kell unlockolni és utána mehet fel a custom rom.
Mondjuk érdekes hogy unlock nélkül hogy raktad fel az eu romot?Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Narxis
nagyúr
válasz sanyirigo #251 üzenetére
Belementél ide: Beállítások Egyszerű üzemmód alatt További beállítások, Fejlesztői beállítások. Mi Unlock állapot? Nézd meg mert ezzel van problémája, ott lennie kell egy gombnak amire rábökve kiírja, hogy a Mi fiók a készülékhez rendelve vagy valami ilyesmi.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Upo
addikt
válasz sanyirigo #232 üzenetére
Nekem egyszer se küldtek értesítést. Anno a redmi3 miatt kértem engedélyt, akkor se jött. Mikor felkerült az eustock-ra a note4 termék akkor ránéztem, és bizony engem is kidobtak, nem volt engedélyem. Úgyhogy beküldtem megint az engedélykérést. Feliratkoztam az eustocknál az email értesítőre is. Múlt héten megjött a szállítmány, meg is rendeltem, ki is vártam a hosszú hétvégét , kedden kézhez is kaptam. Letöltöttem a friss unlock progit, bejelentkeztem, és írta is hogy van engedélyem. Semmi értesítés nem jött sehova.
Szerintem telepítsd fel és próbálj bejelentkezni, lehet hogy neked is már régen megy.
Illetve a fejlesztői menüben az oem feloldás alatti menüpontban (nem tudom fejből, az eu developer romban nincs ilyen menüpont mert azzal nem lehet nyitni) ki kell választani hogy melyik mi fiókhoz ötöd a telefont. Ha ez megvan, akkor legalább 6 órát kell várni, és utána lehet csak unlockolni. Én nem tudtam, hozzákötöttem a fiókot, indítom a programban az unlockot, erre a program kiírta hogy a hozzákötéstől számítva 6 órát kell várni mielőtt unlockolni lehet. Most már tudom.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
F.B.I.
veterán
válasz sanyirigo #228 üzenetére
Akkor már csak egy kérdés: Note 4X vagy Note 4 verzióhoz kell nekünk tölteni? Ez így reggel még nem kristálytiszta. Mert ugye design alapján Note 4X-ek vagyunk, bármit rendelünk.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
Agostino
addikt
válasz sanyirigo #109 üzenetére
no, megpróbáltam ezt a drivert felrakni, de el sem jutok odáig, azt mondja a windows, hogy nincs ott semmi, ami nekem jó lenne. ha rányomom a gépre a telefont, akkor az eszközkezelő a hordozható eszközök között kiírja, hogy android, előtte a sárga felkiáltójel. arra jutottam, hogy az mtp driverem nem megfelelő, amiből persze telepítettem fel hivatalosat, de semmi. talán media pack kell neki, de azt a gépem nem hajlandó felrakni. munkahelyi windows 10 azonnal felismerte a telefont egy nokiás kábelen keresztül... feladom a dolgot, rákötöm feleségem gépére amíg erőt nem veszek magamon, hogy újrahúzzam a gépem, mert félek itt más nem segít. kérdés persze ér-e ennyit a móka.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
D4ni
őstag
válasz sanyirigo #128 üzenetére
Mivelhogy nem tudom milyen használni egy 4-es szériás note-ot ezért vagyok bizonytalan. Milyen minőségűek a hanghívások (note 2-nél gyakran volt problémám,de azóta már szolgáltatót váltottam), mennyire eszi az akksit a rendszer, porosodik-e az előlapi kamera (note 2-nél szintén jelen volt) és hasonlók.
F.B.I.: köszi neked is, na igen az a fránya iTunes..
[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
Upo
addikt
válasz sanyirigo #89 üzenetére
#70-ben levő linken van fent 8.2.4.0, az most a legújabb. bigota.miui-ról levadászható, de a miui letöltés lapon csak 8.1.15-öt találtam.
Frissítések alatt a három pontos menüben a ROM telepítés kiválasztása menüvel lehet kézzel felrakni. Ja, be kell előtte másolni valahova a belső tárhelyre.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
omgfx
tag
válasz sanyirigo #30 üzenetére
Köszi! Az létezik, hogy nincs hozzá XIAOMI.EU stabil rom? Én nem találtam, sem 8.1 sem 8.2.
Sajnos a global romnak van egy számomra idegesítő tulajdonsága, mégpedig, ha a tárcsázóban keresek T9-el egy olyan nevet, miben magyar ékezetes karakter is van, akkor azt nem listázza ki, mig a .eu romokban ez működik. -
blash
tag
válasz sanyirigo #12 üzenetére
Igen, bootloadert kell nyitnod. Kövesd az alábbiak közül valamelyik leírást, és a mi unlockot ne innen töltsd le: en.miui.com/unlock/, mert jó eséllyel network error miatt nem fogod tudni használni, hanem a második leírásból az 1.1-est.
https://logout.hu/bejegyzes/mergesmate/xiaomi_mi_5_bootloader_nyitas.html
https://logout.hu/bejegyzes/criminal017/xiaomi_redmi_note_3_pro_gapps_bootloader_nyitas_tw.html
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Politikai mémek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Digitális Állampolgárság Program
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- EAFC 25
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA