- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Benőke #31553 üzenetére
Hol olvasod pontosan ezt a Mi Suite dolgot? Meg leginkább minek? Honnan szedted a Mi Suite-ot? A régi Marshmallow-ig működött, az új meg csak kínaiul/angolul tud.. De milyen ROM-ot akarsz feltenni egyáltalán? Bootloader-t nyitottad már? Vagy Global stable van fent és developert akarsz? Az egyrészt nem jött ki 3 hónapja új másrészt az bootloader nyitás nélkül is megy. TWRP van már fent? Összefoglalót olvastad már?
-
crok
Topikgazda
válasz
Benőke #31527 üzenetére
Jó sok időt beleöltél..
Összefoglaló -> crok logout blogja -> F3 keresés -> "nem alszik a telefon" -> leírás követése, wakelock-ok és sokat/állandóan aktív appok felderítése -> ha ezek után is merül mint nyeletlen balta a Balatonban akkor akkucsere (BN43 ha Snapdragon SoC-al szerelt a készülék)
-
crok
Topikgazda
válasz
Benőke #10024 üzenetére
security > data usage > restrict data usage > system > gmail > mobile > van itt korlátozva? Ne legyen.
settings > battery and performance > app battery saver > system > gmail > no restrictions-re állítva se működik? Mondjuk nekem itt is MIUI és hibátlanul megy..
Meg legvégső esetben dev options > turn on MIUI optimization > kapcsold ki és restart.. majd teszt.
Esetleg a "lakatolást" még megpróbálnám, de szerintem nem az lesz a gond ha WiFin megy és mobilneten nem..
-
kriszpontaz
veterán
[link]
Pénteken jön a Global Beta rom, 7.0-val. A telefonok gyárilag Stable Rom-al jönnek, így telepítés előtt a leírás szerint bootloader unlock és full wipe ajánlott.
Ha nem vagy biztos magadban, a Stable Rom később jön 7.0-val, MIUI9-el.
2 oldallal ezelőtt pedig ott vannak az ajánlott boltok listái egy hozzászólásban.
Az Eustock ajánlott oldal, én is onnan rendeltem.
Viszont a fórumban való olvasás is ajánlott. Ne kelljen már 50x leírni ugyanazt légyszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest