- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
mateglaj #10663 üzenetére
1, VoLTE letiltása.
2, Google Assistant letiltása (a.k.a. "OK, Google" letiltása):
Google Settings > Search & Now > Voice > “Ok Google” kikapcsolásaHa ez még nem oldja meg (általában elég) akkor:
3, BL nyitás > root > link megnyit > "Videofelvétel közbeni és hívás közbeni hang problémákra megoldás:" részben > /system/build.prop módosítása. -
MrChef
aktív tag
válasz
mateglaj #9405 üzenetére
Szerintem keress megfelelő locker-t a Google Play-ben. Nem egyszerű jót találni, mert a többséget csak azért fejlesztették, hogy a rád sózzák a többi (fizetős) terméküket. A különböző gyorsító/vírusirtó/takarító alkalmazás élen jár ilyen b@szásban. De pl. a Microsoft Next-je elég jó.
-
crok
Topikgazda
válasz
mateglaj #8775 üzenetére
Elvileg a script szerint ha az assert résznél áll meg akkor egy ilyesmit is kellene írnia, hogy "package is for mido, device is [valami]" - ilyet ír a TWRP a hiba mellé? Vagy bármi hasznosat azon kívül, hogy ERROR: 7..?
Ja mindnél? Akkor kérdés: melyik TWRP van fent? Még egy régebbi 3.0.x.y? Ha igen akkor tedd már fel a 3.1.1.0-t és próbáld újra.
-
crok
Topikgazda
válasz
mateglaj #8771 üzenetére
Sokszor azért mondja mert a ZIP-ben levő assert check szerint a ROM nem a telefonodhoz való.. biztosan jót szedtél le? Mondjuk innen?
A ZIP-et kicsomagolva a META-INF > com > google > android > updater-script file-ban megkeresed az assert-el kezdődő sort, annak a résznek a végén van egy getprop függvényhívás a ro.product.device-ra - ennek mido-nak kellene lennie.. most neked vagy nem mido telefonod van vagy a ZIP-ben van más írva - de a lényeg hogy nem egyezik szerintem.
-
guftabi96
addikt
válasz
mateglaj #8139 üzenetére
Nekem ugyan ez volt, már az első próbálkozáskor ezt írta ki.
Miui fórumon is írta pár ember, hogy náluk is ez a helyzet.
VPN-nel megy. (Én az avast programját használtam)
----------Közben próbálgatom a romokat, tetszik mindegyik, de azt jól érzem, hogy a kamera egyiknél sem olyan jó, mint Miui alatt?
-
Upo
addikt
válasz
mateglaj #7120 üzenetére
Úristen, most bepánikoltam, és átolvastam az egész blogomat. Hol írtam én ilyesmit??
Vagy esetleg félreérthető a Root szekció a letöltési linkekkel? Mire írjam át? Vagy hova kerültem? Hiba van a mátrixban? Kihagyok pár napot, és most arra kell visszajönnöm, hogy a "root-hoz innen töltsd le és telepítsd" már azt jelenti hogy nem érdemes? [:confused:]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
mateglaj #7147 üzenetére
A Xiaomi nem foglalkozik vele, ez nem veszélyezteti a garanciát. A Bootloader a gyári rom flashelése után visszazár. Különben nem lenne hivatalos weboldalon lehetőség nyitásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest