- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakliman
tag
válasz pinnacle #11196 üzenetére
Agyrém, hogy a (nekem szükséges) sötét témáknál fekete és fehér szövegeket használ a téma készítője, nehogy mindent normálisan lehessen látni
"Lásd paraszt vagy ezt, vagy azt, de egyszerre a kettőt nem mutatom meg."Persze ezt azért muszáj lesz finomítani, egy csomó dolognál vissza fogom állítani az akkukímélő módot.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz pinnacle #11190 üzenetére
Úgy néz ki nem egyedül az app optimalizációja a hibás hanem a rendszerszintűek és az app szintűek együtt. Dev-ben már próbálkoznak, Stabil-ra megoldást ígérnek (hasonló problémák voltak nagyon-nagyon régen ugyanígy Qualcomm de Samsung CPU-kkal is. Azt hittem ezt már kinőtte az ipar.. Valami hasonló IRQ probléma lesz mint pl. (régebben) AMD processzoroknál ha CD/DVD-ről másoltál akkor akadozott a rendszer többi része, mindegy hogy Windows vagy egy operációs rendszer volt (khm.. linux) ( :
[ Szerkesztve ]
-
Departed
őstag
válasz pinnacle #11144 üzenetére
Ez nem így van, egy SIM-em van és előfordul néha zenemegakadás.
MIUI fejlesztők ismerik a problémát, javítása következő verzióban jön elvileg. Addig...hát ez van.Amúgy átlag mennyi időnként jön Global Stable ROM?
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #10045 üzenetére
Lehet, hogy fotókon túlhúzza a zöldet, de megnéztem tegnap pár 1080p Youtube filmet, hát valami hihetetlenül jó képminősége van. Az is feltűnt, hogy milyen tiszta fehéret tud. Úgy néz ki, hogy BOE paneles, a kamera viszont Samsung. Ha valakinek van Sony kamerás telefonja, tegyem fel párat legyen szíves, lehet az jobb minőségű.
Inkább az a gond, hogy annyit nyomogattam fél kézzel a telefont, hogy izomláz van a bal hüvelykujjamban, remélem nem kaptam ínhüvelygyulladást.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz pinnacle #9661 üzenetére
Igen, EU raktárból jön így nem szívat a vám.
Wayteqhez még nem küldtem személy szerint mert egyik Xiaomi-m se csinálta össze eddig magát. Viszont facebook csoportban és itt is visszamenőleg votl egy pár rosszabb tapasztalat róluk, bár lehet csak attól függ hogy milyen napjuk van. Személy szerint azért ajánlottam Komáromi Attilát, mert a fél csoport tőle vette a telefonját és ő szervizeli ott szinte mindenkinek. MIUI guru körülbelül. A MIUI szerviz pedig ugye eleve ezekkel foglalkozik. Még nem cseréltem kijelzőt, semmi gondom vele, viszont van egy gagyi után gyártott 6-7e körül ha jól emlékszem ami nem túl hosszú életű az esetek nagy részében. Az eredeti persze drágább de sokkal tovább bírja.Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz pinnacle #9659 üzenetére
Eustock, Honorbuy stb.
1 év a gari ami lényegtelen, ha valaki gyorsan és normálisan akarja megcsináltatni a telefonját akkor véletlenül se a wayteq szervizbe küldi. Komáromi Attila a facebook csoportból vagy Miui szerviz amit elérsz ugyan úgy facebookról vagy a miuihu fórumról. Gyorsak, pontosak és nem arra mennek hogy lehúzzanak és eredeti alkatrésszel pótolják a tönkrement darabot.Samsung S23 Ultra 12/512
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok