- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
Ez az EU stabil rom (amit crok mega tárhelyről töltöttem) ez a gyári rom amivel a telót vettem? Persze azt tudom, hogy akkor még miui 9 volt úgyhogy inkább úgy kérdezem gyárilag EU rom van a telón?
-
woman68
újonc
Próbálom kinyomozni honnan ered a probléma, de már a csere előtt is problémás volt a mobil netem. Most a simkártyát is kicseréltettem, mert már az is full régi volt. Megy a 4G, de a mobilnet akkor is gyenge, sőt egy rövid idő után meg is áll. Ilyenkor már a jelerősség -100 dBm fölé is megy. Kipróbáltam másik telefonba is, ott műkszik. Telefonálni ritkán szoktam, de most kiderült azzal is gond van, szaggat a hangom a másik félnél, vagy egyaltalán nem hall. Minden bizonnyal itt már nem a mikrofon, hanem a térerő a gond. Antenna kábel csere vagy szervíz?
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Tidzsi1953 #32095 üzenetére
Azt hittem, hogy nálam is minden rendben van!
Az a hihetetlen helyzet állt elő, hogy a Hangok és rezgések beállításnál bármelyikre kattintok, mindegyikben a Témák jön elő. Hiába töröltem a Témák adatait, valamint vipe cach is volt, nem változik! Nem tudok se csengőhangot, sem értesítési hangot változtatni.
Találkozott már valaki ilyen hibával? EpicROM-ról van szó. -
sandró60
addikt
válasz
Tidzsi1953 #32093 üzenetére
Most állítottam be,hogy ne frissítse automatikusan.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
sandró60 #32091 üzenetére
Nálam EpiROM-nál: Beállítások - alulra görgetve - Rendszeralkalmazás frissítés - láthatók az esetleges frissítések - jobb felül kerék - Beállítások (Automatikus frissítésknél) - Ne frissítse
Jó, hogy Nálad előjött ez a hiba, mert én kézileg frissítettem a Téma appot és sikeresen el is tűntek a Témáim. Az adatok törlésével visszaállt a rend! Köszi, hogy írtad a hibát!
-
crok
Topikgazda
válasz
sandró60 #32091 üzenetére
Most nem MIUI-t használok, nem tudom megnézni pontosan, de akkor a Beállítások -> Telefonról -> Frissítés (vagy csak magában a Frissítés appban) jobb felső sarok hárompontos menü -> úgy emlékszem ott (vagy valamelyik almenüben?) van a lehetőség hogy a rendszeralkalmazások frissítésének beállításaira (ott van a lista is hogy mi volt frissítve, mi a changelog, et cetera..).
-
Gloob
addikt
Igen ollóval lett kivágva. Probléma megoldva. Csináltam egy data formatot, betettem egy kollégám kártyáját. Nem kért semmilyen azonosítást ill kérte a mi fiókot, de át lehetett lépni rajta. Felállt a rom és használható a telefon. Így már oké ugye? A rom újratelepítést majd otthol, mert nincs nálam.
-
kelly416
veterán
Legrosszabb esetben, ha az új tulaj falba ütközik, megadod Neki a mailcímedet (vagy amivel be vagy azonosítva a fiókhoz) és a jelszavadat, törli, és utána mi fiók jelszó cserét csinálsz. Ezt azért írom, mert nekem venni sikerült így mi tabletet. De a mi fiókba belépve pl. asztali gépen, kellene lásd az ismeretlen eszközt és kellene tudd törölni is. Ha ott törlöd, akkor is rendben lesz a dolog, úgy tudom.
-
Gloob
addikt
Szia Crok!
Van egy kis bajom. Mindezt amit írsz megtettem, egyedül a Mi fiókból nem töröltem addig amíg volt bent sim. Most viszont a fiókban a beállításoknál, ahol lehet törölni, ott csak az új telefont látja, a régit nem! Tehát csak 1 eszköz van. A keresésnél lát egy unknow eszkközt, ugyan azzal a tel számmal. Tudom, vissza kéne tenni a simet bele, de azt már elvágtam nanora, így az már nem lehetséges. Ebből lehet így baj? Legrosszabb esetben kérek egy új, kitörhető kártyát a szlgáltatónál. Tehát még 1x,az eszközök között csak a Note 7 van, a telefon keresésnél van egy unknow eszköz, amit nem is talál meg. 🤔 Légyszíves válaszolj, mert ma rendbe akarom tenni, és feladni a telot. -
crok
Topikgazda
Sajnálattal hallom.
Eladás előtti teendők rész ( :
Amit írsz az úgy jó - ha neki is jó - csak kevés. Data format? Igen, de ELŐTTE törölj minden ujjlenyomatot és PIN-t és mintát amit megadtál. ROM? Én újratenném azért.. 1.5 perc.. Ja, és ne felejtsd el az i.mi.com-on kiléptetni/törölni a telefont hogy ne legyen kötve a te Mi account-odhoz még a #resetformatgyalu előtt.
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Crok!
Eladtam a Note 4 - et. Az új tulajnak maradhat a miuihu, maradhat a nyitott bl, maradhat az OrangeFox is. Ebben az esetben elég csak a data-t megformázni, vagy rakjam újra a romot azért? Kiléptem a google fiókból a MI fiókból, tőröltem a jelszót is. -
crok
Topikgazda
-
-
sandró60
addikt
A mai frissítéssel úgy néz ki,hogy eltűnt pár darab ingyenesen letöltött TÉMA-képem.Összesen 3-darab maradt meg. Próbáltam az SD-kártyáról pótolni,de eltűnt az is,hogy választható legyen a kártyán lévő témákból.
A rendszer gyári 10.2.3.0 MIUI.
Segítséget kérek,hogy tudom a belső tárhelyre másolni?Nem találtam ott téma könyvtárat!
Vagy lehet a "tisztító ap" töröltem le -
ktomcat
senior tag
-
vornia
senior tag
Köszönöm!
Ez a bajom, hogy tavaly ment gond nélkül a másik parton Ugyanez a készülék.
Ha a roaming maga nem menne gondolom akkor nem lenne hálózaton sem.+ Jött az üdvözlő sms.tarifakkal,stb Adatroamingot bekapcsoltam.MegseJartam így korábban,minden esetben a kézi szolgáltató váltás segített,másik hálózatra. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #32064 üzenetére
Ha a telefon "látja" a hálózatokat akkor telefon gond nem lehet, ROM gond nem lehet, a telefon minden firmware-el tudja a HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz-en, ezen megy az USA-ban is az AT&T és a T-Mobile is.
Viszont látja és kézzel is elutasítja a regisztrációt - úgyhogy szerintem vagy a Telenor nincs szerződésben velük (szerintem van), vagy a Telenornál van gond és nincs engedélyezve a roaming annak ellenére hogy megvetted azt a jegyet vagy a telefonon magán nincs bekapcsolva a roaming (nem csak adatroaming kell hanem *maga* a roaming).Vagy Telenor topik, itt van az összefoglaló.
-
vornia
senior tag
Köszönöm!
Szóval Usa-Florida. Telenor heti világjegy.megvéve de cseszik csatlakozni.Csak AT&T meg T-mobile érhető el.Mivel kézi szolgáltató váltással sem enged T-re váltani így most jelenleg szívás,nem.tudom a mobilnetet használni.Tavalyelőtt LA és környéken gond nélkül ment .Miglobe stabil van.
-
crok
Topikgazda
válasz
fudi2002 #32062 üzenetére
Igen, ez volt az utolsó hivatalosan kiadott build-je - ugye abbahagyta és utána már csak magának csinálta a build-eket de publikált belőle párszor még, de mostmár elvileg teljesen abbahagyta. Azóta pedig [ez] az utolsó post XDA-n tőle ami LOS Extended-al kapcsolatos és konkrétan [ez] az utolsó build tőle, nem tudja senki hogy lesz-e még publikált personal build vagy se, vagy hogy lesz-e még hivatalos valamikor.. Mivel törölni szokta ezeket a personal build-eket (szóval lehet mire odakerülsz már nem találod..) a Mega tárhelyemre is feltettem (vagyis épp megy fel..).
-
fudi2002
nagyúr
04.01.es van, meglestem. Teljesen jól műxik, 2. tesztkör fut éppen. Hol láttad hogy van új? Én innen szedem, itt nem látok újat.
-
vornia
senior tag
Help skacok,!Mi a 3g elnevezés?wcma?Gyorsan kéne tudnom!!Köszönöm szépen előre is!!
-
crok
Topikgazda
válasz
woman68 #32054 üzenetére
Ha gyanúsan összevág a mobilnet probléma az USB modul cserével akkor simán lehet hogy kimozdult/megsérült az antenna kábele. Nem írtad hogy 2G/3G/4G/LTE hálózatoknál is csinálja-e meg hogy a telefonálás/SMS funkció működik-e egyáltalán (US band-re átállítás utóhatása), fel tud-e menni cellahálóra egyáltalán a készülék?
-
vadkörte
addikt
Egy kis tapasztalat.
A február 20-át követő crDroid frissítést elszabotáltam, nem volt lelkierőm foglalkozni vele. Így az áprilisinál határozatm úgy, hogy frissítek. Vacakolt már a ROM, eddig akármelyik főzött ROM-ot próbáltam az eddigi droidos telefonjaimon, valami nyűg, lagg, ez-az előbb utóbb előjött... Ez is már merülgett rendesen, egy töltéssel csak ~3-4 napig húzta. (tudom kussoljak...)
A kisördög nem hagyott békén, így Fox és TiBi mentést is csináltam. Az első bátor update után a Google Play Services és az Android Carrier Service masszív FC-olásba kezdett. Így a vége egy félig clean install lett...
No most van egy "új" telefonom. Fürge, pattogós, továbbra is teccős...ui.:
TiBi-vel lehet olyan zip-et készíteni, ami egyfajta "frissítésként", a mentést visszatölti és nem kell egyenként telepíteni az app-okat? (jelenleg 117 app fut a telefonon a gyári cuccokon felül és ~1,5 órába tellt mire mindet végignyomkodtam)
Nem ismerem a TiBi-ot, szóval ha evidenciát, vagy hülyeséget kérdeztem, bocs! -
ktomcat
senior tag
válasz
woman68 #32054 üzenetére
Franco kernel is érkezett a nichream féle delay fixxel
Szerk: nem választ akartam, de az lett belőleNekem csak annyi tippem lenne hogy esetleg elmozdulhatott az antenna kábele
-
woman68
újonc
(Mikrofon hiba)
Köszönöm gyors válaszod CROK, én viszont lemaradtam, de közben változtak a dolgok. Kezdeném ott, hogy már több mint 2 éve használok Xiaomi telefont. Az első egy korabbi verzió volt, de sajnos garanciába cserelték, mert alaplaphibás lett. A mostani 1,5 éves Note 4 is volt már javítva aksi töltés hiba miatt. Ennek ellenére nagyon megszerettem ezt a telefont, legfőbb képpen az erős, hosszú üzemidejű aksi miatt. Mivel nem vagyok telefonguru, de aggaszt, hogy ismét probléma akadt a lejárt garanciás telóval, párommal próbáltunk utánanézni. Akkor én is találkoztam itt ilyen mikrofon hiba hozzászólásokkal, de az még 2 évvel ezelőttiek voltak. Egyelőre addig jutottunk, hogy a hangszórót tartalmazó kis panelt a telefonba kicseréltük. Mielőtt ez megtörtént, én még használtam. Mivel telefonálni nem tudtam, leginkább neteztem, de már a mobilhálózatos netem is vacakolt rajta. Na most a mikrofon probléma megoldódott a cserével, de nem nyugodhattam meg, mert a mobilhalózattal még baj van. Úgy gondolom a simkártya Ok, mert a másik telóban működik. Jelenleg csak a wifivel megy a net, de azzal minden tökéletes. Nagyon megkösszönném, ha erre is lenne valami ötlet.
-
crok
Topikgazda
A Resurrection Remix-be már be is került a említett* ujjlenyomatra ébredés "gyorsítás":
Changelog:
• Updated graphics and media stack from OnePlus 3T
• Updated and cleaned up USB configuration
• *Fixed slow wakeup, thanks to nichcream
• Battery temperature info
• Battery usage details when you tap on battery icon or battery stats
• Aggressive Doze/Idle
• Gaming mode will no longer adjust the volume
• Old network icons
• QS styles
• Brightness slider customizations
• Edge gestures
Teljes changelog:
https://get.resurrectionremix.com/mido/RR-P-v7.0.2-20190423-mido-Official-changelog.txtLetöltés:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=79395504&postcount=958 vagy OTA
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- YouTube
- Last Epoch
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple TV eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest