- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
Szia Crok!
Van egy kis bajom. Mindezt amit írsz megtettem, egyedül a Mi fiókból nem töröltem addig amíg volt bent sim. Most viszont a fiókban a beállításoknál, ahol lehet törölni, ott csak az új telefont látja, a régit nem! Tehát csak 1 eszköz van. A keresésnél lát egy unknow eszkközt, ugyan azzal a tel számmal. Tudom, vissza kéne tenni a simet bele, de azt már elvágtam nanora, így az már nem lehetséges. Ebből lehet így baj? Legrosszabb esetben kérek egy új, kitörhető kártyát a szlgáltatónál. Tehát még 1x,az eszközök között csak a Note 7 van, a telefon keresésnél van egy unknow eszköz, amit nem is talál meg. 🤔 Légyszíves válaszolj, mert ma rendbe akarom tenni, és feladni a telot.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 512 GB - fekete (256) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- ÚJ BONTATLAN FÓLIÁS Xiaomi Redmi 8 4GB 64GB Dual-SIM,Független
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs