Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
literati
tag
válasz
literati #22035 üzenetére
Megoldódott, úgy, hogy fudi csomagjából az epic rom 8.1.25. -öt telepítettem. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
-
Imi1981
veterán
válasz
literati #21771 üzenetére
Nekem nem akart megjavulni és 3 percenként ment le 1% ha használtam a telót. Érdekes, hogy készenlétben nem volt rosszabb nagyon mint az rr vagy a miuihu. Csináltam cache és dalvik cache törlést de akkor se lett jó. Meguntam és felraktam a legújabb miuihu-t és az alá a velvet 6.4 kernelt és itt jónak tűnik egyelőre a fogyasztás. Az epic viszont smoothabb volt mint a miuihu.
-
Imi1981
veterán
-
s3toraph
senior tag
válasz
literati #18865 üzenetére
Az nem gond ha nem tökéletes a kép, szerintem így is elég jó, egy lumai 640XL-t kell kiváltania és talán annak a szintjét hozza kamerában.
A gyári állapotában neked volt olyan gondod a fókuszálással amit írtam? Én erre vagyok kíváncsi. Ha rendelek egyet édesanyámnak, vajon az is ezt csinálja-e vagy csak az enyém ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Villanyszerelés
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest