- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
válasz
l.skywalker #57702 üzenetére
Köszi! Na meglátjuk, hátha...
-
Bobby G.
senior tag
Szerintetek decemberben várhatók esetleg jó címek Gold előfizetőknek? Még nem használtam ki az első hónapos akciós előfizetést.
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
válasz
MasterMark #57617 üzenetére
Köszi!
Ebben igazad van, de minden akciós időszakban veszek néhányat. Most pl. kosárban van 8 játék, de szeptember elején már vettem 3 db-ot, plusz 7 dobozosat itt az aprón.Az asszony nem mindig értékeli....
Ettől függetlenül nyílván megveszem.
Amúgy a kérdésmre akkor az a válasz, hogy igazából nem nézhető meg vásárlás előtt? Nem csak ennél, más játéknál is.
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni, hogy egy játékban van-e magyar felirat?
Elvileg igen, de jó lenne biztosra menni.
The Witcher 2 -
Bobby G.
senior tag
Köszönöm az ajánlásokat!
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami western stílusú játékot? Műfaj mindegy, stratégia, lövöldözős, szerepjáték gyakorlatilag bármi.
-
Bobby G.
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
Megvettem egy játékot, letöltöttem, majd indításnál frissíteni akart, de nem sikerült neki.
Can't download the update. To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox Live Connection.
If the problem persists, go to www.xbox.com/support.Status Code:
4497-0000 - D080 - 0200 - 8015 0101Teszteltem a kapcsolatot, de ott nem talált hibát. Valaki találkozott már ezzel?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Lehet, hogy a kérdésem annyira alap, hogy az már off lenne, de kellene egy kis segítség.
Totál távol áll tőlem a konzolok világa. Régen PC-n játszottam ezt-azt, de egy ideje Mac-en dolgozom, és ott ez teljesen elmaradt. A lényeg, hogy a fiam miatt vettem egy 360-at, hogy néha-néha játszunk rajta valamit. Vettem hozzá néhány játékot is, de amikor regisztráltam egy fiókot, szembe jött velem az xbox.com-on néhány ingyenes, illetve "jóárasított" game.A kérdésem az, hogy ezeket hogyan tudom feltelepíteni? Azt gondoltam, hogy ha már úgyis látja egymást a fiók meg a konzol, akkor csak kiválasztom, és feltelepíti, de sajnos nem. Van valami trükkje ennek?
Másik kérdés, hogy a fizetési módot hol tudom beállítani? Konzolon találtam néhány olyan játékot ami érdekelne, de amíg ott bepötyögöm az adatokat lemegy a nap. Nem lehet ezt az xbox.com-on elmenteni a fiókomba?
+1, a nem kompatibils játékot nem is látom, vagy nem is tudom megvenni?
Bocsi, ha túl amatőr kérdések, és ha esetleg valahol ezek le vannak írva, akkor jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest