- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
Xbox360 vezeték nélküli kontrollert használok USB vevővel Windows10-en. Legutóbb elkezdett villogni az Xbox logó a kontrolleren (másodpercenként), holott:
- kapcsolat megvan a géppel
- teljesen feltöltött AA akkuk vannak benne, full battery-t ír a gombot megnyomva, mindig is így használtam és nem volt gond. Más elemekkel is próbáltam, ugyanúgy villog.
Minden teljesen jól működik. Egyedül a villogás zavar. Többször újrapárosítottam, de akkor is villog. Van erre valami megoldás? -
tonyrulez
őstag
Üdv!
Hulu Plus-t hogy tudnék nézni a konzolon? A fiókom Magyarországra van regisztrálva. Ha belépek USA fiókkal, és a DNS-t így beállítom, akkor kész is vagyok? Vagy fiókot sem kell váltani, és elég a DNS?
-
tonyrulez
őstag
Azt lehet tudni hogy mikortól lehet Xbox Live-ról megvenni és letölteni a GTA5-öt?
-
tonyrulez
őstag
Mi az isten hogy már az ingyenes játékhoz is kérik a hitelkártyámat? Eddig meg tudtam csinálni, hogy fizetés MS pontokkal (amiből nekem nem volt egy se, de a játék is 0 pont). Most ezt megszüntették, és még ehhez is kell, áh
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest