- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
FMolnar
csendes tag
válasz
x360elite #57330 üzenetére
Csak akkor lesz biztos. Ez tény. De itt vagyunk eleve mi ketten. Plusz a redditen is esnek be a postok ugyanezzel a problémával. A kedvencem a srác, aki reagált az én postomra is. Ő konkrétan egy teljesen új, általa kibontott géppel tapasztalta ugyanezt.
[link]
Ez a post alatt derült ki a probléma.De van még pár:
[link]
[link]
[link]Szerintem nem lesz gond. De persze meglátjuk
-
FMolnar
csendes tag
Ok azt hiszem megvan mi lehet a gond.
A reddit-en is többen jelzik, hogy nem csatlakozik fel a gépük, ugyanilyen hibával mint nálam.
Ott a hozzáértők azt mondják, a hiba szerver oldali, mert az úgynevezett "XEMACS" szerver nem online. Igy elvileg nem enged fel a live olyan gépeket amik nem voltak bejelentkezve az elmúlt 30 napban.
itt ellenőrizhető a szerver állapota:
[link]
És itt a reddit-es forrás:
[link]Remélem tényeg ez a baj. Figyelgetem mikor éled fel, aztán meglátjuk.
Esetleg nincs valakinél egy 360 ami nem volt online több mint egy hónapja? Megpróbálhatna csatlakozni vele. -
FMolnar
csendes tag
válasz
l.skywalker #57323 üzenetére
Csak akkor írja hogy blocked ha mobilos megosztással próbálom. De akkor már eleve az internetkapcsolatig sem jut el. Gondolom azért blocked. Ha más úton kapcsolódok a nethez, és van is internet, akkor mindíg failed.
-
FMolnar
csendes tag
válasz
icemad #57317 üzenetére
Itt van egy ugyanilyen gép, és egy az egyben ugyanazokra a kábelekre dugva instant csatlakozik. Persze ez nem zárja ki 100%-ban. Köszi a tippet. Megpróbáltam a telómon megosztva a netet, ott már a korábbi lépésnél "failed" volt. Azaz a telóhoz csatlakozott, de a nethez már nem. De ezzel már nem próbákoztam sokat, lehet a telóval volt a probléma.
-
FMolnar
csendes tag
válasz
MasterMark #57312 üzenetére
Ez a helyes válasz. Mivel eleve el sem éri így a bejelentezésig el sem jutok. Amúgy game pass ultimate-em van. Ha már itt tartunk abban benne van a gold?
-
FMolnar
csendes tag
válasz
MasterMark #57308 üzenetére
Sajna ugyanaz történik. Köszi a tippet. Kábellel is wifivel is próbáltam. Internet ok, live failed
-
FMolnar
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van nálam 2 db E-Slim gép. Az egyik valamiért az istenért nem csatlakozik fel a Live-ra. Ugyanazzal a HDD-vel a másik símán csatlakozik.
Amiket próbáltam:
- vezetékes és Wi-Fi kapcsolat váltás
- clear system cache
- töröltem az összes profilt
- formáztam a HDD-t
- visszaállítottam többször alaphelyzetbe.
- router újraindítElvileg ha bannolva lenne azt kiirná egy az egyben nem? Többször próbáltam, a másik gép mindíg tud csatlakozni. Ezzel akármit csinálok ez van:
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest