- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
tvamos #57538 üzenetére
Az alábbiak, illetve a gyerekzár (de ez utóbbit, gondolom ellenőriztétek) miatt nem engedheti a gép a régió váltást.
1; Az utóbbi három hónapban már módosítottad az országot/régiót.
2; A fiókod jelenleg fel van függesztve (pl. mert az egyik előfizetésedhez tartozó hitelkártya lejárt).
3; Kiskorúnak számítasz (profilról beszélünk) a jelenlegi országban/régióban, és az új régióban már nem lennél az.
4; Nagykorúnak számítasz (profilról beszélünk) a jelenlegi országban/régióban, de az új országban/régióban kiskorúnak fogsz számítani.
5; A fiókodban megadott számlázási adatok (például cím vagy telefonszám) hiányosak vagy helytelenek.
6; Tartozásod vagy felhasználatlan egyenleged van a Microsoft-fiókodban.Ha nincs belőve gyerekzár és engedi a gép, akkor a sok-sok próbálkozás helyett inkább indíts egy "initial setup"-ot (beállításoknál megtalálod) a 360-adon. Ez szűz állapotba helyezi a gépet és a kezdeti lépéseknél meg tudod adni az ország/régiót.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
tvamos #57177 üzenetére
Nem tudom én sem. Szerintem tök jó dolog és csak annyi hiányzott, hogy továbbfejlesszék, illetve plusz eszközöket is kaphatott volna a konzol.
Pl. Nintendo -nál (Switch) egy csomó olyan játék van, ami tartalmilag nem igazán nyújt többet, mint itt néhány kinect játék. Mégis milliónyi szirsz@rt lehet venni hozzá. Fel lehetett volna építeni erre is egy hasonló irányt. Tehát nem csak kinect -tel.
-
icemad
nagyúr
válasz
tvamos #52102 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy a mozgást hogy lehetne megoldani. Ilyen téren szerintem a Wii megoldása sokkal jobb. Ráadásul a Microsoft lelőtte a Kinect projectet, szóval erre esély sincs. Azt tudom még elképzelni, hogy jön majd egy hivatalos vr verzió PC-re. Mókolt verziót már próbáltam, nekem bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest