- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabika75
csendes tag
válasz
icemad #57337 üzenetére
{A 360nál nem lehet semilyen formában bejelentkezni. Az újnál működik. Anno csináltunk 1 profilt azon volt a live, meg a gold ahogy jöttek a gyerekek úgy kaptak mindannyian sajátot, ezek nem voltak livehoz kötve. Most ezek ott vannak a 360on és nem tudom öket elhozni onnan. De mivel a fő profilom amihez az előfizum is van nincs a gépen ezért max offline módban tud működni a gép ami azért bosszantó, hiszen van érvényes előfizum, amit használhatnék. Tudom, hogy kusza a leírásom, meg csináljak mindegyiknek új profilt és ne legyen ennél nagyobb bajom ebben az életben.
-
Gabika75
csendes tag
Sziasztok!
Én is ezzel a csatlakozási problémával szívok Kb. 1hónapja. Kezdte hogy az ultimate elfizusommat idönlént eldobta. Majd kaptak a gyerekek egy x-et, gondoltam akkor a profilokat átmentem az újra, hát nem. A gép maga tesztelésnél csatlakozik a livehoz, de akkor ugye kilépteti a profilból. Ha be van jelentkezve bármilyen profil akkor hiba üzi. Túl vagyok már ügyfélszolgálaton, teljes törlésen, vinyó kivételen, próbáltam új profilt csinálni a boxal, letölteni másik profilt, gépen készített profillal bejelentkezni semmi. A fő profilomat sem tudom ezáltal visszarakni. Ok van elég játék amivel játszanak, illetve van olyan játék a mihez kellene az előfizu és így azokkal nem tudnak. Nagyon bosszantó hogy nem tudok megoldást találni a problémára. -
Gabika75
csendes tag
válasz
MasterMark #18433 üzenetére
Sajnos ez nem segítet rajta.
-
Gabika75
csendes tag
válasz
MasterMark #18430 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Gabika75
csendes tag
válasz
MasterMark #18425 üzenetére
Arra pl ., hogy nem érem el az ingyenjátékot, az akcókat semmit. Fellöki az alap képernyőt és kész.
-
Gabika75
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, van goldom és mióta letöltötte a legújjabb frissítést azóta ennél a felhasználónál nem jónnek az ujdonságok be. A többi nem goldos felhsználómnál igen, de azzal ugye nem érek semmit. Tudnátok e valamilyen tanácsot adni ebben a dologban?
Előre is köszi Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest