- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
x360elite
őstag
válasz
vakond5 #56792 üzenetére
A lemezen lehet frissítés, ugyanis nem kötelezhetnek arra, hogy legyen net-ed, ezért ami a játéknak kell ahhoz, hogy offline módban fusson, az rajta van a lemezen. Ha fizikai gond miatt nem megy fel a frissítés sem online, sem offline, akkor a lemezről sem fog. Ez abszolút lutri, mivel nem tudjuk, miért nem működik. Azt javaslom, hogy munkanapon hívd fel az ügyfélszolgákat a 0680018590 számon, talán tudnak segíteni.
A gond az, hogy otthoni körülmények közt a cache ürítés/format/profile download/offline frissítés-en kívül mást nem tudsz csinálni, ami megoldhatná a gondot.
Személy szerint egyből a háttértár cseréjét javadoltam volna, de mint említetted, két különbözővel is kipróbáltad. Utolsó esélyként még azt tudom javasolni hogy próbáld meg belső HDD-re feltenni a frissítést, hátha.
-
vakond5
őstag
válasz
vakond5 #56791 üzenetére
Sajnos ugyanaz
Majd még annyi akarok hogy szétszedem, és belenézek hogy minden oké-e, mert egyszer már szedtem szét hogy berheljem.Abban esetleg tudsz/tudtok még segíteni hogy a GTA 5 a jelenlegi dash-en futhat-e? Vagy ha lesz a lemezen frissítés, az vajon tud-e majd települni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest