- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
psylinka
csendes tag
Hát nálam se hozott változást. 2013. márciusába jelentkezett ez a probléma először. Legalábbis akkor írtak a témával kapcsolatba. Azóta nincs megoldás, illetve de! Vegyél One-t.
Nincs mese meg kell venni lemezen. Ennyit arról hogy szeretnék legális fogyasztója lenni az xboxnak.
-
negyven2
veterán
Rád is érvényes a feletted lévő #33111 hozzászólásom. Úgy néz ki, hogy vagy valami hiba került a rendszerükben, vagy globális IP korlátozás lépet érvénybe (csak abból az országból vehetsz tartalmat, amibe a régiód szól).
Amúgy a Német profilnál megadtál kamu német címet (pl egy Berlini KFC-ét)?
-
-
Micsurin
nagyúr
szerintem nem lenne megoldás a lemezes....... ugyanis más a program indítási útvonala : a letöltött progi nem = a felmásolt vagy lemezesekkel amiket nem másolsz fel. haverom warezolgat boxokat ő mondta.....(az enyém tök szűz mielőtt gyanúsítanátok
)
mi az most , hogy normálisan írok nem b@szog@ttok ?
-
pelenka35
őstag
-
Evil Snowman
őstag
Uhh ez nem hangzik túl jól.
Nekem hál' Istennek működik, de gondolom ez nem vígasztal.
Első körben én is a cache ürítést javasoltam volna, de látom az már megvolt.
Esetleg próbáld meg leformázni a lemezt (bár akkor minden elveszik hacsak nem a felhőben vannak a mentéseid).
Vagy esetleg érdemes írni a Picipuhának, hogy mi a gond. -
kovsol
titán
To enable this option:
From the home menu go to Settings
Select "System" and press A to validate.
Go to Console Settings > Startup and Shutdown > Background Downloads .
Select "Enable" and press A to validate.(google első találat erre: background download xbox360)
Nekem amúgy már leszedte a ME -t. Kb 30 perc volt.
-
pzstm
titán
no igen ezek elég durva akciók. Ilyeneket simán megcsináltak volna az új generáción is, de hát ugye a digitális értékesítést most eltolták néhány ellenhang miatt......
sőt indulásnál is simán lehet, hogy 70% lett volna a digitális ár a lemezeshez képest....reméljük egyszer visszahozzák majd a funkciókat. Most tök vicces lett volna ha a 10 fős család megveheti egy ezresért a játékot, és ha nem is egyszerre de mindenki játszhat rajta....
-
raziel01
veterán
Én tőle szoktam
Olcsószabacsik: gondolom azokat majd át lehet váltani pénz-re.
-
salgocomp
senior tag
Igazából itt a legnagyobb baj, a hardverrel van. Kezd elavulni. Már a Far Cry 3-is "szaggat", és még rusnya is. A játékok fejlődnek, de sajnos a box az nem. Az újabb játékoknál már érezhető sajnos, hogy kezd gyengusz lenni a hardver, már van egy pár játék ami azt a fix 30 fps-t nem tarja meg...bár fejlesztőcsapat függő ez is, például a Forza 4 és a Horizon gyönyörű, és normális sebességgel fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest