Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zeki

    nagyúr

    válasz Evil Snowman #30008 üzenetére

    Na te is jópofi vagy.
    Képzeld el, minden délelőtt kint vagyok velük 2-3 órát, délután meg ugyanígy. A fejem már olyan barna, mintha nyaraltam volna.
    De ettől még este sokszor ugrálni támad kedvük.
    És képzeld el, télen meg szar időben nem vagyunk kint ennyit, és akkor meg pont jó, hogy van mire ugrálni, mert még így is akad feles energia, ami előbb futkározásba, később verekedésbe torkollik.
    És azt is képzeld el, hogy volt trambulinunk is bent, amin ugrálhattak, de az magában elég unalmas, így azon alig ugráltak. Így eladtam.
    És azt is képzeld el, hogy ha nincs kedvük xboxozni, meg odakint is szar az idő, akkor a gyerekek garantáltan üvöltenek, verekednek, rohangálnak, random ismétlődő sorrendben.
    Persze ez nem megy nonstop, mert szoktunk legózni, fakockázni, kisautózni, gyurmázni, mesét nézni, (stb) de ezek nem vezetik le az energiáikat. Még az sem, ha én kergetőzök velük a lakásban. Kis pihi, és a fiam garantáltan elkezd balhézni vagy a nővérével, vagy a húgával. Úgy 4 évesen.

    Remélem ennyi elég a családomról.

    Kanyarodjunk oda vissza, hogy csak a szar gombnyomogatós gyilkolós játékokat nyomják, míg a kinectben itthon elég szegényes a kínálat. Azok közül a jobbak meg is vannak. Már eleve olyan csomaggal vettem a 250 gigás xboxot, amiben voltak kinect játékok is. Aztán még vettem vagy 6-ot.
    Én örülnék egy Zumba kidsnek is, de hónapok óta nem bír ideérni, hogy letöltősben megvehessem.
    Nem tudom minek szívózik a microsoft.

Új hozzászólás Aktív témák