- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
-
Bitpalace
senior tag
válasz
robagp #29674 üzenetére
Figyelj... szvsz neked is megoldaná ha törölnéd a profilod, vagy ha gondolod hívd fel a supportot. Ők tényleg mindenbe próbálnak segíteni, de csodákra ők sem képesek. De igazad van kényelmesebb beletörődni abba hogy valami nem klappol és inkább saját magad bosszantod hogy majd felugrik minden bejelentkezésnél a kis ablak. Mindig az egyszerűbb utat könnyebb választani, de te tudod.
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
robagp #29665 üzenetére
De én is leírtam a problémámat és a megoldást is, vagyis mi oldotta meg a problémámat. Nekem a support segített abban, hogy bent náluk a központba volt valami gubanc a profilommal, ezért le kellett törölnöm a hdd-ről, a kollega visszaállított bent mindent alaphelyzetre, újra letöltöttem a profilt a box-ra és minden megoldódott. Amúgy annyit tudni kell hogy amit beírsz emailt, oda egy honap mulva érkezik meg a visszaigazoló kód, azt ne kérdezd miért, bent a srácok sem értik.
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest