- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinu
senior tag
Sajnos még azt sem
Nem szeret engem ez a platform
Azt hiszem valami rca-jack átalakító kellene nekem, benézek ma 1-2 boltba.Köszönöm az eddigi segítségeket!
Szerk.:
MasterMark: Hát ezt a Routert találtam és tökéletesen teszi a dolgát más eszközökön mindenféle beállítás nélkül, felelegesen meg nem szeretek költeni
Az kell nekem amit linkeltél, köszi -
Dzsuri89
őstag
-
tomee007007
addikt
Értem. Személy szerint a nagyobb képernyőt részesíteném előnyben a nagyobb felbontás (a pixelvadászoktól most kapok a p*fámra
) helyett, pláne ekkora méretben.
mondjuk attól is függ, milyen távból nézed.... a profik szerint képátmérő x 1,5 = ideális távolság a szemed és képernyő között. -
helltp
aktív tag
Az nem gáz, ilyesmitől nem ijedek meg. Köszönöm a segítségeteket, most jóval okosabb lettem. Még egy kérdés, használtan egész olcsók a játékok, ilyenkor hátrányban vagyok már mint második tulaj? Halo4, BF4 ilyesmi multi része ilyenkor nem "sérül"?
(#34183) energy4ever:ez szomorú, akkor ha esetleg régebbit veszek ami működik, akkor érdemes újrapasztázni egyből, vagy inkább ne is nyúljak hozzá? (Vagy inkább akkor kérdezgessek ilyeneket ha már van eszköz amiről kérdezzek?
) Köv hszre: Az jó hír mert használtan egész jó árban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest