- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok ! Zavvin most ingyenes Magyarországra a szállítás ?
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7356 üzenetére
Nem szándékoztam venni... csak kíváncsi voltam... Mert olyanokat is halottam, hogy aki xfps-el rendelkezik azokat dobja össze egy lobby-ba, meg ilyesmi :S Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja...
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van vmi tapasztalata xfps el, vagy vmi xbox al kompatibilis egér hez hasonló eszközzel? Olyan mint gépen?
-
N0R6I
csendes tag
Nah már vágom akkor ! Utolsó hsz-emben túlcsúsztam 5 p - n, és nem engedte már szerkeszteni...
Köszönöm mindenkinek a segítséget !
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7267 üzenetére
Értem ! Köszi !
szerk.: ilyenkor ha szerkesztem a hsz-t, mindig kell ha 5 p - n belül vagyok, vagy ha egy emberrel beszélgetek, és nem legyen annyi hozzászólás ? (Gondolom a 2. opció, de inkább megkérdezem...)
-
N0R6I
csendes tag
válasz
WhiteWalker #7264 üzenetére
Köszönöm !
De gondolom adott termékek közül lehet választani... nem azt amit akarsz, és az 50% - off ban !?
woodbear.: Jah, akkor ezt jól bekajáltam
-
N0R6I
csendes tag
Ezeket az icon-okat honnan szedtétek ? minél magasabb szinted van, annál több egyéni lesz, vagy, hogy van ez ?
Giinos.:
Ezzel ilyen sok kedvezményt kapnátok, ez ilyen értékes dolog Zavvin, vagy azért úgy gyűjtögettek, hogy majd jó lesz valamire !?
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7258 üzenetére
Hát akkor bocsesz, amikor írtad, hogy nem kötelező, már léptettem is tovább...
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7255 üzenetére
Hát sajna, lekéstél róla, visszamentem, de akk már aktív volt acc-om, beállításoknál meg nem találom sehol... :S Ha segítesz megkeresni szívesen beírom...
Rendben !
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7252 üzenetére
Mert mi lesz ha beírom ?
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #7252 üzenetére
Valóban
Köszönöm
-
N0R6I
csendes tag
Regisztrálnék Zavvi-n, de valami "Referrer Code"-ot kér, ezt valahonnan kell szereznem, vagy ide meg kell, hogy hívjanak ?
-
N0R6I
csendes tag
Remek!
Köszönöm szépen a sok hasznos információt!
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok!
Amikor fontról, meg erről a zavvi ról beszéltek, ezek összefüggő dolgok? Zavvi az gondolom, igy nem magyar oldal/cég.Hogy működik egy játéknak a megvétele/megérkezése a címemre? (nem vagyok otthon, hogy utána járjak, és tudom azt is, hogy nagyon rendes, segítőkész emberekkel van tele a tópick...)
-
N0R6I
csendes tag
válasz
tDr1v3r #6870 üzenetére
Sziasztok valaki nem lenne egy kis Battlefield Bad Company 2-re, vagy esetleg valaki aki squad ba nyomja... Lehetne csatlakozni néha (mert gyorsabban megy is a fejlődés, és jól jönnek a bajtársak a harc közepette) Aki nyomja, vagy tetszik neki az ötlet küldjön már pm - et nékem, köszönöm...
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #6611 üzenetére
Csak azért, mert havernak levont 250 körül :S Gondolnám megkérdem hátha van valakinek hasonló rossz tapasztalata...
-
N0R6I
csendes tag
És van mostanság olyan demó fent, ami vagy multi béta, vagy co op demó?
-
N0R6I
csendes tag
Köszönöm szépen ! Akkor box-on már halott ügy, mi ? Szerintetek Bf Bc 2, vagy COD mw 2 ? Cod-al is sokan játszanak még ?
-
N0R6I
csendes tag
Valaki játszik Battlefield Bad company 2 - vel, GTA iV - el ? Van még fent élet ? (gondolok itt inkább a Bf-re, mert ott még csak csak el tudom képzelni...) Gta IV - ben anno (kb 2 éve) felmentem és nem tudtam senkivel játszani :S
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #6341 üzenetére
Okés ! Köszönöm szépen ! Akkor már tisztán látok ! Olvasgattam utána egy keveset, de gondoltam gyorsabb ha megkérdem
-
N0R6I
csendes tag
válasz
MasterMark #6338 üzenetére
óóó király
Tehát eladások stb... ?
-
N0R6I
csendes tag
Sziasztok !
Itt a sok Xbox 360 tulaj megoszthatja a tapasztalatait egymással, segítségért folyamodhat ?
Vagy mit takar pontosan ez az xbox 360 fórum, nó warez... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest