- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hatvan9 #38240 üzenetére
Ez most komoly, hogy offolsz? Érdemi választ nem tudsz adni? Többen is félrevezették a kérdezőt, én meg (mással együtt) helyesbítettük. Azért volt tartalmasabb a válaszom, hogy ne kérdezzen rá legközelebb a válaszom másik felére. Ha meg ez nem tetszik, ne olvasd szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hatvan9 #37128 üzenetére
Az még nincs. Az Xbox.com-on ha USA a területi beállítás, akkor lehet látni ezt a képet.
Annyi a lényeg, hogy eddig csak tipp volt a február 3, innentől kb hivatalos.
-
oszy
veterán
válasz
Hatvan9 #35590 üzenetére
A pofátlanságot pl. erre a hirdetésre értem. Ő eddig 20-ért adta a Kinectet. Már felemelte 22-re!
Megkérdeztem egyébként, hogy 20 alatt elhozható-e (amikor még +20K volt oda írva). Mondta nem. Megnéztem ismét a hirdetést és akkor láttam a megemelt összeget. Nyilván nem ingyen akarom elhozni!!! -
MasterMark
titán
válasz
Hatvan9 #35616 üzenetére
Nyilván nem véletlenül volt a régieknek annyi érintkezős AV csatlakozójuk. Ha nem HDMI-s tévére kell akkor inkább a Slim még mindig. (És nem azért mert nem lehet rádugni, mert rálehet, csak a Slim-et jó minőségben is rá lehet, ha a TV tudja.)
(#35618): Egy darab játék áráért jobb CRT-t kapni ennél...
-
energy4ever
addikt
válasz
Hatvan9 #35534 üzenetére
Felhivtam, beszeltem 20percet. Nagyon korrekt volt az ugyintezo! Mindenre tudta a valaszt, mindenben tudott segiteni. Ha megvan az uj gep, megy vissza szervizbe, csak a gep, es semmi mas. Ha atrakom a hdd-t ugyan ugy menni fog, minden megmarad. Arra is valaszt kaptam, hogy szinkronba 2 geppel egyszerre is tudom majd gyujteni az achievementeket.
-
haris
őstag
válasz
Hatvan9 #35381 üzenetére
Itt a hardveraprón.
Én máshol nem keresek, a vaterás, jófogásos f@szkalapokkal teli a puttonyom. Itt is vannak hülyék, de már eleve szűrök pl az alapján is, ki milyen régen van itt. (elnézést az újoncoktól, de sajnos sok rossz tapasztalatom is volt, szinte csak velük)
Keresni kell, és türelmesnek lenni. Ha azonnal kell, akkor arra vannak boltok, ha olcsón, akkor türelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövedelem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest