- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #32818 üzenetére
Ezt szerintem bolt szabja meg pl. multikban az adott osztály ügyeletese (ugye
) az illetékes. Da a bevett szokás, hogy játékokat vissza vesznek, de pl DVD -t már csak akkor ha hibás.
Volt egy olyan játék, már nem tudom a címét de a lényeg, hogy lemez nem volt benne csak egy "Download code". Na ezt előszeretettel használták ki, és már a kasszánál fizetés után felhívták a pénztáros figyelmét, hogy ebben bizony nincs lemez és hogy rögtön mennek a vevőszolg. -ra, mert visszakérik a pénzüket. A kódot meg persze kivették belőle.
-
heihachi
addikt
válasz
Gebriel #32541 üzenetére
Szokás a PS3 erejének ecsetelésekor a MGS4-el példálózni, de valahogy az mindig kimarad, hogy még HD felbontást sem éri el, annak nagyjából 85%-os pixelszámán, 1024*768-ban renderel, és csak 2* AA-t használ. Szóval ezen a grafikai szinten már kifogy a szusz a PS3-ból is. Oké, hogy kiemelkedő a grafikája, ez vitathatatlan, de még rendes 720p-ben sem bírja a vas. Szóval könnyen lehet, hogy ez a játék a gép erejének végét feszegeti.
Szerintem messze nem biztos, hogy ezt egy rendesen leprogramozott, ugyanolyan alapos gonddal elkészített Xbox 360 játék nem tudná hozni. -
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #32543 üzenetére
Ok, én lehetségesnek tartom wii és x esetén. De ha 3 év akkor sem változik a véleményem. Az xbox nemsoká 4 éves, azt tegyük hozzá, két év múlva meg már 6. A sony tervez 10 évet a ps3-nak úgy hogy utolsó éveiben már másodszereplő lesz ps5 mellett. A microsoft valószínű rövidebbet tervezett, majd kiderül. Most jelen pillanatban ha valaki nem áldoz lcd tv-re akkor inkább egy pc valamilyen ati vga-val ha azt sem tudja milyen játékok miatt akar konzolt. (mert akkor nem komoly játékos, arra meg elegek a multi címek)
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #32531 üzenetére
BD filmek, távirányító, mindenféle stílusú játék. Meg egy óriási FULL HD tv, hogy lássam a különbséget. De az külön árban lenne. Most HDMI kábellel nyomatom a boxot és élesebb egy kicsit a kép, mint a CMP kábellel.
mad1: Jó bármilyen HDMi kábel. Én is simát használok, 1500 Ft ért vettem a konzolokszervízénél és 2 méteres.
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #32381 üzenetére
Egy új játékot legtöbbször 2-3 hét alatt viszek végig, heti 2-3 bekapcsolással...Egy új játék ára pedig olyan 2 hónap múlva kezd el csökkenni ahogy én látom. Én a legújabbakat alapból sem veszem meg általában, 10k felett rég vettem játékot. A legjobban az 1 éveseknél megy a csere gazdaságosan. 15 db játéknál én max a legrosszabb esetben 30k-t költök. 15 db játék egyébként nagyon sok, nekem közel egy éves termés. Ez lennék én. Egyébként te összemostad a kategóriákat, meg mi az hogy csereár. Nem boltban cserélek jóember.
Nekem egy játék megér kettő ezer forintot, egy mozizás árát. Igaz utána kell járni a fórumon és kötöttebb a választék.
Mondtam, aki kocka és éves szinten vagy 50 játékot kitol annak megérheti a warez az x-nél, másnál szerintem inkább bukta esélyes. (egy psp, nindentendo ds-nél más lenne a véleményem, de most egy kétes minőségű cuccról beszélünk).
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #32314 üzenetére
gamer365 megfelelő topikja
meg ez: veterán codosok, rengeteget cod-oztunk együtt, nem csak a 4-el, 2-vel meg a 3-al is nyomják máig. -
lvnt
őstag
válasz
Gebriel #32291 üzenetére
"abból a szempontból, h többet nem tudom letölteni, ha elveszik."
Ebben szerintem benne van a válasz. Ugye, ha valami oknál fogva letörlődve vagy valami a merevlemezről, akkor nem tudja újra letölteni.
De ugye ez sem teljesen igaz, mert úgy tudom, csak a gépet bannolják, így egy másik xbox-on letöltheti bármikor újra.
Valószínűleg te is erre gondolhattál. -
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel #31596 üzenetére
Majd Vasárnap este megmutatom. Jobban szeretem a HC módokat, mert a sok kis perkes lúzer, megmutathatja mit tud...meg hát élettapasztalat és Sennheiser füles, jah meg néha játszani kell igazi légideszantosokkal, majd bemutatlak, ott nem ritka 60-80 kill 8-10 halállal.
Shipmenten semmi nem nehéz, akár 100 feletti sem.
Általában hajnali 2-3-ig toljuk este 9-10-től.
-
sch_a
addikt
válasz
Gebriel #31583 üzenetére
Ha jól tudom az olyan, h ha a célkereszt már a célpont közelében van, egy gombbal pontosan ráugrik.
A Fuel meg nem igazán tud rávenni h folytassam.. Egyszerűen nem értem a karrier módot. Ki az aki értelmetlenül free rideozik órákat, ha minden versenyt és challenge-t el lehet érni a menüben? Meg ezeket a Vista meg Livery vagy milyen pontokat se értem igazán. Na mindegy, unalmamban inkább elkezdtem nehezebb fokozaton újra az RE5-t.
-
XuChi
addikt
válasz
Gebriel #31476 üzenetére
Hát rövidnek nem rövid, de mivel nincs melóm és itthon ülök igy hamar kipörgettem.
6 fejezet és mindegyik 3 alfejezetből áll. Kb olyan 12 óra alatt lehet végigérni rajta. De utána ottvannak az arhivment-ek amik engem speciel marhára nem érdekelnek. De hallottam olyat hogy valaki 7x vitte végig. Mondom az nem normális. 7x látni ugyan azokat a dolgokat. Röhejes. Mit lehet 7x élvezni valamin? Okok én a halo srozatot toltam ki 3x de az is unalmas volt már a végére.
-
-
XuChi
addikt
válasz
Gebriel #31366 üzenetére
Igazad van. Amúgy a saját hülyeségem volt, mert a demo sem jött már be annyire. Csak hát valaki írta hogy demo neki sem jött be és utána megszerezte a teljeset és az meg isten császár volt.
Gta4: Unalmas és nekem egyhangú. Lassú.
"Letöltős társadalom": Hát ebben igazad van. Eddig sem warezoltam, de most hogy alig van pénzem esélyem sincs játszásra. Ezért örültem volna egy hosszútávú szorakozásnak. De hát nem jött be. Majd talán máskor. Vagy hogy a klasszikus viccel éljek: Visszaváltom majd a sörös üvegeket
. De kár hogy egyáltalán nem iszom alkoholt. Na majd akkor a szörpös üvegeket
-
Def26
félisten
válasz
Gebriel #31242 üzenetére
Természetesen a Magyar Live! oldalon szart sem írnak a minijátékokról... Át kell menni a nemzetközire pl. USA és ott kell bejelentkezni majd a Fable 2 oldalon játszani a játékokkal.
Nem tudom megy e rendesen de itt a link. http://fable2.xbox.com/webgame/game.aspx?lang=en-US
Nálam nem jön be semmi csak egy fehér ablak, lehet a Firefox -ot nem szereti? Mostmár nem érdekel, ennyi időt szántam rá. F****!%"!%"!%
-
Xirtam
veterán
válasz
Gebriel #31238 üzenetére
Neked is ugyan annyi megkeresni mint nekem! Ha jól emlékszem bwoay írta, hogy fable2 oldalán van egy rövid játék azt kell végigvinni!
Mellesleg jó lenne kicsit visszább venni magadból, mert ez az állandó beleugatás abba amit írok csöppet unalmas! Az meg, hogy azt mondom volt róla szó, és ott van fent a kereső az neked mért fáj? Akkor a kérdésre válaszolj te!És IGEN IS VOLT RÓLA SZÓ! MEG IS KERESEM HA KELL MIND A 30 ezer HSZ-t VÉGIGOLVASOM CSAK H BEFOGD VÉGRE!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #31173 üzenetére
Igen automatikusan. Nem kell kulon arra a menupontra menni, hogy play from HDD.
Amugy nagyon hangos ha nincs felmasolva a hddre.Nemretem miert ilyen silany a minosege es ilyen rovid az elettartama ezeknek a meghajtoknak.
Az a box amin most nyomatom a gameket itt Londonban. Eppen masolnam fol a Prince of Persiat a hddre es kirta hogy a lemez lehet koszos, vagy karcos. OOO bakker mondom. Es itt nemtudom hol lehet ilyen sufni konzolboltot talani, mert inkabb ujat vesznek mint megcsinaltatjak a cuccot. Pedig feltettem a new dashboardot. -
p_milan
aktív tag
válasz
Gebriel #31142 üzenetére
Én pont ma bontottam ki az Assassin's C-t. Hááát nem azt kaptam amire vártam. Én azt hittem, hogy egy jó kis hentelős, ugrálós, házakon mászkálos dolog. Erre egy szarabb rpgt kaptam. :S Videókta néztem róla, abból nem ez jött le. Nem játszottam vele igaz sokat, kb 2órát, de eddig nem ájultam el tőle, úgyhogy remélem a továbbiakban többet fog nyújtani.
-
Djuree
félisten
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Gebriel #30990 üzenetére
Hat velemenyem szerint nem az udvariassagukrol hiresek.
De korrekt aron adjak a cuccokat, nemugy mint a tobbi konzolbolt.Markoka1993: Turheto kategoria, de szerintem ez mar tulzas amit csinal az EA. kicsit unom mar ezt a fajta versenyzest. Esz nelkul menni kell es apritani torni zuzni. Meg kiutni a rendorautokat 3-5 utkozesre..Vicc.. Egy nagyobb puff es OFF mind a kedt autonak
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest