- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #35978 üzenetére
de sztem a forza ezerszer jobb mint a shift...
Egy demo alapján Te már ennyire tudod?
Mert a nálam az alapján egy nagy nulla a Forza...
De várjuk ki a végét...
Ha a tájakat nem vesszük figyelembe a grafika a GT4 emlékeztet az meg nem ma volt.
egyenlőre a Shift a nyerő részemről -
zack
nagyúr
válasz
Djuree #35914 üzenetére
Grat hozzá!
Az első autó élményére örök életedre (általában) pozitívan fogsz visszaemlékezni. Jöhet utána bármilyen BMW vagy Merci, az első az az első.
Nekem egy 1974-es Mz Trophy ES150/1 volt az első motorom, most pedig a 3. 1000-es sportmotoromat terelgetem.De az első motor varázsa az amíg élek meg fog maradni, pedig most egy 15x erősebb motorom van...
Beszámolót kérünk majd az új verdáról!
-
Gombinyó
őstag
-
zack
nagyúr
válasz
Djuree #35862 üzenetére
Akkor várom a többiektől is az infókat!
Nem vettem észre hogy pl. a GRID szaggatna 1080i-n. Ha nincs értelme 1080i-n használni akkor vissza állítom 720p-re. Úgy tudom a BOX játékok is 720p-re vannak optimalizálva. De lehet némelyik játéknál kijönne az 1080i esetleges előnye, és akkor inkább használnám ezt a beállítást...már ha van értelme.
-
zack
nagyúr
válasz
Djuree #35815 üzenetére
Sok csúcs VGA-m volt....nV 285, 295, ATi 4890 CrossFire...de még így sem ment a Crysis úgy, ahogy szerettem volna. Pedig amikor vettem őket 2db XBox 360 árába kerültek darabonként.
1920x1200 Very High-ot mindegyik bírta, igaz a 285 szűrés nélkül. 295 pedig 2x-4x AA-val tudta ugyanezt jobb FPS érékekkel. A 4890 CF esetében se tudtam 4x magasabbra állítani a szűrést, mert megfogta a gépet. Pedig nincs xar gépem. E8600@4400Mhz, 4GB RAM 1200Mhz, X-Fi Gamer Fatal1ty...szóval minden jó benne van amit egy X38 rendszer tudhat. Szóval a Crysis fullon való játszásához még ez is kevés. Ezzel nincs is gond, de a többi játékhoz meg túl sok. A Crysis részeket kijátszottam multiban is...így feleslegessé vált az ennyire TOP erőmű VGA szempontból.
Eladtam az egyik 4890-et, kipótoltam 19k-val és megvettem a Boxot. Így most 1db 4890 dohog a gépben amit esélytelen elindítani Wars multiplayer-ben 1920x1200 VH-ban. Vagy említhetném a Crysis1-et is Ultra High moddal is, ami valami félelmetesen szép fullHD-ben... -
Devil111
csendes tag
válasz
Djuree #35815 üzenetére
Hát nekem egy régi nvidia 6600am van :S
Minimum és közepes között döcög, de akárki akármit mond, nekem egy nagy élmény az a game.
Nem a grafika miatt, hanem úgy az egész játék ahogy van.
Igaz kell neki a vas, de a graf nem minden. Ok sokaknak egy kalap ...., de sztem igen jó játékot csináltak.
Kb 6szok végigtoltam -
lvnt
őstag
válasz
Djuree #35784 üzenetére
Nekem eddig az NFL-ben jött be legjobban ez a nehézségi szint dolog.
Ott még az elején végig kell csinálni egy un. Madden tesztet, ahol a játék felméri a szintedet és aszerint állítja be. Meglepő, de nekem elsőre eltalálta a tökéletes nehézségi szintet.
FIFA: Most úgy néz ki megoldódott a problémám. Visszaraktam világklasszisra, lecseréltem a felállást és egy nagyon kiegyenlített, jó iramú meccsen vezetek 3-1-re a Stuttgart ellen.
(Arshavin fantasztikusan játszik, akárcsak a való életben.)
Nem tudom miért, de a Barca nagyon hasonló felállása sokkal jobban kézreáll nekem, mint az Arsenalé, pedig ugye a játékosok nem változtak.
sch_a: -
zack
nagyúr
válasz
Djuree #35745 üzenetére
Sztem nagyot fog ütni a Mafia 2.
Nem is lenne baj...üssön csak akkorát hogy gebedjünk bele!
Az első rész sokak kedvence volt...én is vagy 3x játszottam végig. Iszonyat jó volt a hangulata...úgy ahogy volt zseniális játék. Ahogy a hírekből, infókból, gameplay-ből lejött a 2. része is legalább ennyire nagy durranás lesz! -
lvnt
őstag
válasz
Djuree #35707 üzenetére
Én a magyar verzióhoz jutottam hozzá ma. Lehet, hogy az illegális verzió már rég kijött, de bármilyen oldalra is megyek fel (természetesen nem magyar oldalra), mindenhol októberi dátumot látok hivatalos megjelenésként.
Pl.: [link] [link] [link] [link]Csabee.: Szerintem ebben is magasan veri a konzolos verzió, PC-s társát.
Szerk.: Szerintetek, ha most kezdek el játszani a játékkal, azt nem fogja a Microsoft megjelenés előtti játéknak venni és nem fog bannolni? Game.co.uk-n például még csak előrendelés van.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35663 üzenetére
akkor gondolom a pc-s verzióját nem halottad? Le kellett halkítanom, mert nagyon sz@r volt! Már idegesített! De mikor boxon is kipróbáltam... nah ég és föld! Ha kb ezt a szintet tartani tudják az már jó!
Pc nem volt a Tornyis idézet sem és a Poldi bácsis sem, amit amikor meghallottam majdenm besz..tam!Pc-n kb 15 mondat és slussz passz!
-
szaszlaci
addikt
válasz
Djuree #35639 üzenetére
Nem is mondtam, hogy megéri otthon szenvedni vele, de azért érdekel, ha valaki mégis belevág
Normális helyen infrával melegítik meg. Mivel sose láttam ilyen készüléket, nem tudom mennyiben jobb egy hőlégfúvónál. Nyílván jobb, csak kérdés mennyivel.Kell egy rácsa, ahol új golyókat tudsz forrasztani a régiek helyére. Namost kb 1000 lába van..
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35639 üzenetére
tanulópénzt meg kell fizetni először
Annak marad az otthoni barkács, akinek nincs "milliós" speckó forrasztója ezekhez! Mert már hallottam, hogy konzolosok ilyenekbe fektetnek be! Nah az is igaz, hogy ők naponta több darabot javítanak és vissza is jön az ára hamar (gondolom), de én meg csak magamnak csinálnám kíváncsiság képp és hogy elmondhassam: nah , ez is sikerült
vagy ... ,de ez már egy másik történet!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Djuree #35612 üzenetére
több évig használtam hőlégfúvót, bőrkormányok(momo) simává varázsolásához! Vannak speciális fejek hőlégfúvóra amivel egy adott helyre lehet irányítani a levegőt! Szépen cérna mentén lehetett tolni 600 fokon is és nem égette el a cérnát sem és a bőrt sem! Ott pedig milliméterek is számítottak
. Ez a hőlégfúvós téma engem nagyon is érdekel mivel van is itthon egy! Mit is kell vele csinálni?
-
Gebriel
veterán
válasz
Djuree #34772 üzenetére
Én nem így gondolom
Azért mert a régi NFS nem voltak értékelhetőek, addig ezzel a játékkal szívesen játszom.
Grafikailag lenyűgöz, irányíthatóságát nézve meg szerintem azok kevesek közé tartozom akiknek nagyon tetszik.Nem kell folyamatosan a legideálisabb íven autózni. Keresztbe téve a vasat és úgy bevenni a kanyart inkább az én játék stílusom.
Hosszú idők óta végre megint egy olyan NFS amivel izgalommal játszom.De ne csak jót...Paint-ben kiválasztott szín, nem igazán felel meg a játék közbenivel.
-
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree #34108 üzenetére
történetesen ott van a TV-m alatt a box meg a PS2 is egymás mellett,
de szerintem utóbbira ha csak egy hajszálnyival is, de több játékom van.
Na látod, puding.
Azt meg te sem gondolhatod komolyan, hogy a japán csórók
tornázzák fel közel PS3 szintre a PS2 eladásokat 2009-ben.
de még nálunk sem a világ legnagyobb biznisze
egy 8 éves konzolt megvenni 30-ért (ugye a statisztikát a használtak nem dobják),
mikor 45-ért ott a box, és ha csóró vagyok,
akkor mindkettőnél egyformán adott a warez. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #33859 üzenetére
Elhívtam az MS-t és adtak egy ügyfélszámot. Mondták, hogy teszteljem a gépet hdd nélkül és ha előjön akkor el lehet küldeni a servicébe. A HDD-m tutti jó. Mostmár csak az a kérdés hogy fingassam meg a boxot, hogy előjöjjön a hiba.
A vásárlás napjától 2 évig garis a cuccom teljeskörűen. -
szaszlaci
addikt
válasz
Djuree #33684 üzenetére
Ez jó, lehet ma járok is telepen, szétnézek mi van!
Mr.Grincs: a DVD alá sehogy, ez a trükk
Olyan 2 centi vastag réz lenne ott, és ez egy anyag lenne a CPU bordáéval. Így remélhetőleg ez átvezeti a hőt, így elég lesz az egyetlen CPU fölött elhelyezkedő bordát hűteni.
(Arra is gondoltam ám, hogy hőcsövet is ki lehetne alakítani a bordában a két rész közt. Alacsony nyomású vízpára kell csak bele.)A tápkábelt én se tudom milyen szabvány, de láttam már ilyet. Az ATA-nál sajnos sűrűbb. LomEx-ben meg kell kérdezni, és egy új kábelt gyártani hozzá.
Készülékekben használják a NYÁK-on ezt a fajtát.
Vagy egy ilyenből összerakni.Sickboy25: rajz az lesz természetesen (műszaki, három nézetből), de előbb egy konzol kell, hogy lehessen mi alapján. Ha elkészül, szólok
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33445 üzenetére
Egyszer benéztem a COD 4 multiba és nekem valahogy érthetetlen, hogy tudnak egyesek ilyen profin játszani joyal. Ezért nem is próbálom többet, mert amíg én egyáltalán elindulok valamilyen irányba az qrva élet, hogy már lőnek is lefele.
Nagyon bénának érzem magam multiban, pedig amikor végigvittem a singlet akkor azt hittem milyen jól megy.Szvsz ezért nem is erőltetem egyenlőre a goldot, majd ha találok valami igazán kézreálló játékot.
-
alien_
őstag
-
voorhees
csendes tag
válasz
Djuree #33368 üzenetére
Emlékszem rá, ps2-n is kijött... igen kellemes darab volt.
A Blair Witch-ek megjelentek anno konzolra? Azt hiszem nem, pedig az első rész rendkívül hangulatosra és ötletesre sikerült (magnón kellett a szalagot állítgatni és tekergetni a potikat, hogy értelmes beszédet szűrj ki belőle). Mostanában már inkább a távol-keletről érkeznek igazán minőségi agymenések. Nem hiába lehetett a Dead Space stáblistáján is megannyi ilyen nemzetiségű nevet olvasni.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33250 üzenetére
Gondolom bírod az ilyen zenéket, ezt hallgasd meg!!
30z.Samu: Nehogy azt mond, hogy nem tetszik...
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree #33250 üzenetére
Dirt 2 - soundtrack
Tracklist:
01 Biffy Clyro - Mountains
02 Black Stone Cherry - Blind Man
03 Black Tide - Shout
04 Blakfish - Jeremy Kyle Is A Marked Man
05 Bloc Party - Helicopter
06 Deichkind - Ich Betaeube Mich
07 Die! Die! Die!- Sideways Here We Come
08 Dinosaur Pileup - All Around The World
09 Eagles Of Death Metal - Wannabe In LA
10 Elbow - Ground For Divorce
11 Hollow Earth Theory - Transmission
12 Iglue & Hartly - Viiolent & Young
13 Kram - Good Love
14 Ladyhawke - My Delerium
15 Madine Lake - Never Take Us Alive
16 MSTRKRFT - Work On You
17 Proceed - Treading Water
18 Prodigy - Warriors Dance
19 Qemists - Lost Weekend
20 Queens Of The Stone Age - Little Sister
21 Rise Against - Injection
22 Santogold - Say Aha
23 Scars On Broadway - They Say
24 Silversun Pickups - There's No Secrets This Year
25 Bloc Party - Talons
26 Franz Ferdinand - Ulysses
27 Friendly Fires - In The Hospital
28 Friendly Fires - Lovesick
29 Glamour Of The Kill - A Hope In Hell
30 Steadlur - BumpN
31 Templeton Pek - Red Lights Flash
32 The Automatic - Steve McQueen
33 The Cribs - Men's Needs
34 The Futureheads - Radio Heart
35 The Hot Melts - Edith
36 The Rakes - 1989
37 The Stone Roses - This Is The One
38 The Subways - I Won't Let You Down
39 The Temper Trap - Science Of Fear
40 The Walkmen - The Rat
41 Tommy Sparks - I'm A Rope
42 You Me At Six - Save It For The Bedroom
43 Unkle ft Josh Homme - Restless
44 White Denim - Let's Talk About It
45 White Lies - To Lose My Life
46 Yeah Yeah Yeahs - Y Control -
heihachi
addikt
válasz
Djuree #33151 üzenetére
A DMC4 az egy király játék, ebben egyetértünk
Szerintem azt kéne csinálnod, hogy nem mindig újrakezded a GTA-t, hanem mindig onnan folytatod, ahol előtte jártál, és akkor egyszer előbb utóbb végig fogod tolni
Ahányszor már végig toltad az első pár küldetést, jó hogy dög unalmas
-
heihachi
addikt
válasz
Djuree #33147 üzenetére
Valahogy mi nagyon ellentétes véleménnyel vagyunk a játékokról
Ami nekem szép és jó, az neked ronda és szar és fordítva. Lásd GTA4, DIRT, MCLA, Army Of Two, Kane & Lynch, Bad Company, meg a többi. Elképesztő egyébként, hogy mennyire eltér az ízlésünk
De ez nem gond, csak úgy valahogy mindig ellentétes véleményen vagyunk, bármi is téma, pedig nem direkt csinálom
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Djuree #33046 üzenetére
No, ezt nem tudtam, köszi. (De megértem ám akkor is, ha nem ordítasz.
)
szaszlaci (#33056): Ekkora különbség lenne? Ez eszembe sem jutott, köszi a tippet. Tényleg, FPS-t mennyire nehéz játszani kontrollerről?
h_mate (#33058): Itt láttam, nem tudom, mennyire megbízható hely.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree #33046 üzenetére
Azt még egyenlőre csak ŐK tudják feltelepíteni, nem?
Aki nem látta annak itt van a videjó.
30z.Samu:Csak izgatott.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree #32911 üzenetére
Azt tudom, hogy a nagyáruházakban sosem lesznek ilyen árak amiket írnak, hogy 300 dolcsi. De azért reménykedem hogy a konzolok szervíze azért egy 60K körüli összegre azért leviszi a PS3 árát. MAX 70K. Afölötte már nem is szívesen adnék ki.
rudymester: A tesco is meg a többi nagyáruház inkább ennyiért adja és ott rohad a polcokon, minthogy lentebb vinné az árat. Igaz hogy buknának rajta de ez már az ő bajuk, annyiért amennyiért ki van rakva nem tudják soha a rohadt életbe eladni. Akinek van esze nem ott veszi meg ezeket a dolgokat. Nem is kapkodják el az biztos.
Az árrésről annyit hogy nem jó helyről szerzik be a cuccokat. A konzolboltok tudják majd 10 15 20K val olcsóbban adni mert más helyről szerzik be, és mégis megéri nekik. Ha meg a legjobb helyről szerzik be akkor hülyék dolgoznak ott, akiknek abszolút nem érdeke, hogy elkeljen egy áru vagy sem.
EW ben dolgoztam, ott fejenként havi 20-25 milliót kellett volna eladni, annyi volt a személyes terv. Mondanom sem kell hogy ez lehetetlen volt olyan árak mellett amik ott vannak, de azért paszírozzák a szart rendesen, a fizetés meg egyenlő volt a nullával. Ott is hagytam őket.
-
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest