- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
-
Ebit
addikt
Tudod mire figyelj otthon nyugodt körülmények mellett észreveszed.
Tény, hogy mindkét technologiának van előnye és hátránya, valamint az elmúlt időszakban a TN+ filmes panelok is sokat fejlődtek.
Az kb 1200 feletti kontrasztarány elektronika által vezérelt,inkább marketing.
-
(Kolombusz)
veterán
Azért ezt így nem állítanám.
Ha van egy minőségi tv-d, akkor inkább az, mint egy kis monitort bámulni közelről. Annak már nincs akkora feelingje, mint a nagy bőrfotelben elsüppedős, nagy tv-t bámulós játéknak.Nyilván nem hozza azt a minőséget, amit egy LCD TV-n kaphatsz, de egyáltalán nem csúnya, egyes játékok pedig kifejezetten szépek: Mass Effect, Assassin's Creed, stb.Az előző konzolgenerációt meg alázza.
-
mergal
aktív tag
-
-
-
bwoay
nagyúr
m'ér'? a bundle az mindig fóliátlan és bontott???
a minap néztem Euronicsban fehér Premium Halo3 Limited Edition gépet,
a fóliás Halo 3 volt mellécsomagolva,
de nem vagyok meggyőződve róla, hogy ha kinyitottam volna a dobozt,
akkor a lemezen Halo 3 grafika fogad a fapados bundle nyomat helyett... -
proper
őstag
ki mit szeret, de én nem tudom megunni
most fejeztem be a kisérleti pályákat, hát az utolsó kicsit kemény volt de sikerült
azért nem árt ha van mellé valami más játék is, gördeszkások bejönnek nekem majd szedem le a skate demot csak szerezzek egy routert
a forza 1-et elvittem szinte végig csak haver eladta boxát igy elveszett a mentés
-
bwoay
nagyúr
nem adtam el a boxot, ha erre célzol, csupán vettem mellé egy PS2-t
a hálószobába. A God of War meg kb úgy néz ki rajta,
mint PS3-on a Conan
Nyilván vannak játékok, amik fosul néznek ki, de a felsoroltak közül
egyikre sem ez a jellemző, Okamitól leesett az állam,
a Tekken 5 is gyönyörű, stb. Meg szépen is néznénk ki,
ha elég lenne szép játékokat csinálni. Inkább a jó játékra szavazok,
gyengébb grafikával, mint a csodaszépre, lószar játékélménnyel. -
bwoay
nagyúr
-
JamesHolden
aktív tag
játéka válogatja...
össze tudnék neked válogatni akár 20-30 játékot is aminek mentéseivel nem telne be a 256megás kari
pár darab game van csak aminek elég nagy a mentése (pl. forza2, hitman b.m.)
amúgy pár megásak csak, főleg fps-ek meg a sport gamek (fifa, nba etc.)
szal én még mindíg tartom h takarékoskodva simán elég lehet egy 256-os memókari csak erre a célraKolombusz: igen ez nyilvánvaló, de nem értem h jön ide
-
bwoay
nagyúr
hát nálam szerencsére ennél bármelyik játék tartósabb.
Igaz, nem is úgy szoktam az autós meg a verekedős játékokkal játszani,
hogy ki kell pörgetni. Ezek nekem arra jók, hogy adott hangulatomban játsszak egy jót.
Ami meg a PGR-t illeti: egész más stílus, nem hasonlítanék össze egy szimulátort
egy árkád autóversennyel. A 4-et nem ismerem amúgy, a PGR3 megvan, és imádom,
de egész másért szeretem, mint a Forzát.
Örülök, hogy a COD4 ilyen jó lett, de az FPS egyáltalán nem az én világom. -
medvegy
aktív tag
Ha már mindenféle képpen "sz*rni" akarod a zsét, javaslom minél kissebb címletekben tedd, nehogy szorulásod legyen
Ja, és ha sikerrel jártál, léccives írd meg mit ettél előtte, mert ezen bevételi forrás engem is érdekelne
.
Komolyra fordítva a szót, tfh veszel egy boxot használtan és flesselteted - 50-60k (ez akár lehet core, és akkor még olcsóbb, minek pl két headset...), ez mondjuk 4-6 origi gém ára, amiket te kvázi ingyen beszerzel. A flesseletlen boxhoz veszel egy évben mondjuk 3-4 olyan gémet, amit hosszabb ideig tolsz live-on - 40k. Ha nem lenne a flesselt boxod, az előbbi gémeket is meg kéne venned , mert igen csak érdekelnek téged azok a jókisgémek. Ez kb 50-60k, tehát kb ugyanott vagy.
Az igaz persze, hogy azt nem kalkuláltam bele, h cserélgetni is lehet gémeket (mondjuk én pl egyet sem cseréltem még, mert vagy annyira jó a gém, vagy mert nem érte volna meg), meg hogy télleg nehezebb előteremteni a zsét egyösszegben, mint alkalmanként a meggkívánt gémre azt az 5-15k-t.
Minden esetre is, sztem hosszabb távon kifizetődő a két box használata, magam is gondolkodóba estem...
-
medvegy
aktív tag
En nem vok pesti, de meg akkor is megeri sztem ez a hasznaltgem dolog. Vagy postan rendelem v tesommal lehozatom oket. Gari meg a live sztem is megeri a tobblet koltseget.
Talan azt tudnam javasolni azoknak akik a flesselesen agyalnak de fosnak a banntol, vegyenek ket gepet, egy hasznaltat azt flesseltetitek, azon toljatok az eccervegignyomomliveonugysefogmtolni gemeket (pl bioshock). Meg egy ujat, azt nem flesseltetitek, azon fogjatok a live-os gemeket tolni (pl cod4, halo3). Igy evente csak par gemet kell origiban megvenni, de a tobbirol sem maradtok le az anyagi oldal miatt...
-
->Raizen<-
veterán
Erről nem nyitok vitát a pes mostani része 1 év alatt anyit fejlődött mint a fifa 5 év alatt.
Én is fifás voltam de belefásultam a sorozatba a mostani fifa pc-s verziója minősége egyenlő egy emlős végtermékével az xboxos verzió attól jobb csupán hogy jobban néz ki de meg se közelíti a pes-t játékélményileg nem csak én hiszem ezt hanem a többség is így gondolja! Nézd meg a gamespoton mennyit kapott %-ra a két program és utánna ugasd le a pest thx!
-
F.B.I.
veterán
Van ha 24"-os az 1920x1080-ban lövi a képet.
A 22"-os lcd nem jó megoldás mivel a legjobb képminőséget 1650x1050-ben adja le. Sajnos az 1650 pont az 1368 és 1920 között van ezért közelről nézve (1,5 méter vagy azon belül kicsit függőleges csíkos a kép) kicsit élvezhetetlenebb. Jobb megoldás egy 19"-es wide lcd vagy egy nagyobb lcdTV az 1368x760 vagy 1280x720 beállítás miatt. Mondjuk a 22"-es mellett szól a korrekt ár kb.50K.
-
globalvik
csendes tag
Köszi a válaszokat!
ja végülis átgondoltam a dolgot és nem éri meg flashelni nekem sem, nem lenne jó úgy játszani h parázok h bannolnak e valamikor!
ja és még kérdés: szükségem van egy routerre is, h rákössem a boxot a netre, igaz? és mindegy milyen?(szóval egy olcsó is jó?)
elvileg hétvégén megyek megvenni, bár még nem tudom h hol, de álltalában a 80-85k között mozok a premium pack(ezt veszem, elit kell a francnak
) vagy tud valaki valami jó helyet ahol olcsóbb? meg elsőre megveszem a halo 3-at, amit 15k ért láttam legolcsóbban.
ja és lcd tvre a premium packban található kábel tökéletes hozzá? -
Dread
tag
-
-
-
qpakcovboy
őstag
a sajátod még nem szeted szét? dobok fel pár képet
Mert ha ez a dolog meg lenne oldva akkor simán mehetne bele a vízhűtés, és nem kéne parázzak a 3 led-től. Így nem is tudok normálisan játszani
a Legfontosabb viszont az hogy szerinted ezt meg tudom forrasztani egy ilyennel? [link]
Ez egy olcsóbb fajta forrsztó nem fogja szét K..ni az alaplapot??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest