- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #34049 üzenetére
Aszonta az ms csaj hogy bármikor lemondhatom a fuvart ha közben megjavul a box vagy valami váratlan történik.. Tegnap már volt hogy 20 másodpercre elkékült a tv split screenes játék közben..Haver is mondta hogy ez tv, bár eleinte ő is a boxra tippelt. Aszonta nyomassak neki egy kis kontakt sprét de szerintem nem ott van hiba ahol bedugom a kábelt. Viszont megnézetem a tv szerelővel, a trubadúrládát hátha ért hozzá, azt megcsináltatom és eladom és veszek egy másikat.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #33934 üzenetére
Támadt egy hülye ötletem és nem udom magamban tartani:
mi van akkor, ha laminált bútorlapból van készítve egy ház? Még az lesz a leg kultúráltabb kinézetre.Mi van akkor, ha a CPU is jól van lehűtve, nem csak a VGA? Lehet, akkor nem deformálódik az alaplap, hát nem is szakad fel semmi.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33889 üzenetére
TV-m faszául megy azzal nincsen bibi szerintem. Annyira meg nem érek rá hogy csak hobbiból küldözgessem a boxomat és csináljam a telefonszámlát magamnak. Ne nézzetek már ennyire fogyatékosnak. Azért vettem hogy játszak rajta, nem azért hogy bejárja a nagyvilágot.
Beszéltem megint az MS Helgával, ingyenes a fuvar amíg garaciális a cucc. A vásárlás napjától 2 évig. Ha nincs semmi baja akkor is ingyenes mert ugye garis.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #33876 üzenetére
Beírtam, hogy Kiskutyának LCD-je van (samsung le-37r82), aztán rájöttem, hogy te arrol beszélhettél, amit majd venni akar a haverja..
Minél tovább rágódsz rajta, annál jobban meg leszel elégedve vele.
( Amúgy én 5 hónapig 8 órás munkaidőben gondolkoztam. Ez így 800 óra)
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #33823 üzenetére
Ha ezt el tudod készíteni, akkor a végleges is menne. Bordának valami ilyesmi sűrűség és vastagság lenne jó, de lehet rajta változtatni.
28 mm-es rész az, ahol alacsonyabb a borda. (A véglegesen hoszabb lesz ez a rész, ez kerül a DVD alá.) Itt csak 17 mm magas, míg máshol 85.
Várom az eredményeket
-
Gebriel
veterán
válasz
Sickboy25 #33749 üzenetére
Ha tudod, hogy kell írni és 2x is írtál 35 oldalt word-be akkor legyél már szíves megtisztelni a PH! és minket is, hogy ezt betartod.
De látom megy ez
Nem fogok privit írni mert nincs bajom veled. Egyszerűen felhívtam a figyelmed a szóközre. Ezt én nem tartanám személyeskedésnek, de offnak mindenféleképpen.
Így fejeztük is be.
Peace -
Gebriel
veterán
válasz
Sickboy25 #33681 üzenetére
Vesző után is szóközt hagyunk
Nem kell mellre szívni így kell és kész.
Másod be egyszer offic word-be amit írsz."Nem mondok inkabb semmit,de amit te itt... , ah hagyjuk! "
Jöhet privibeSokak szernittet azért emeltem ki mert többen mondták az általam leírtat, nem saját tapasztalat.
Tehát nem tudom mit pörögsz itt feleslegesen -
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #33664 üzenetére
Csináltam egy 2 perces Móricka-rajzot, a lényeg talán látszik:
egyetlen közös borda lenne, ahol a GPU fölött nagyon vastag, minimális bordázatot kapna csak. Ez hűtené még mind a 4 RAM-ot ezen az oldalon.
Aztán ez képes lenne átvezetni a hőt a CPU oldalára, ami erősen lamellázott lenne, és egy plusz venti fújná belül jó erősen.
Elsőre ennyi jutott eszembe.
Esetleg rá lehetne még vezetni a bordát a HANA-ra meg a NB-re is.Ha nincs elkapkodva (mint az eredeti), elég jó bordát lehetne így összehozni.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33650 üzenetére
Hát ez elvben működik. De ha értesz a dologhoz a sima felület jobban képes átadni a hőt, mint a nem simább. Sőtt van aki vállal számítógép cpu felcsiszolást és felpolírozást. Természetesen ezt csak az elvetemült tuningosok kérik de olyan áron is van. Rohadt nagy dudvát lehet vele szakítani aki ehhez ért és ezt csinálja. Illetve az az igazi ha a cput polírozzák.
Hát annyi az egész mutatvány tudni kell a 4 db felfogatási pont távolságát és kész, aszerint kell a réztömb vagy alutömb méretét megválasztani. Illetve hamár témánál vagyunk akkor a cpu-ra is lehet csinálni. Vagy egybe esztergálni a két db tömböt. A borda készítés is elég nagy szopás. De gondolom azt öntik. Ugye akkor olyanra kell megcsinálni a bordát hogy legyen rajta menet vagy átütőcsavar és felülről lenne rászorítva. -
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #33578 üzenetére
Főleg h a box felhasználok kb 60% -énak Flacon-ja van!Nem pedig Jasper....
(#33579) Hammon Serra igen az az újabb de egyik se volt/lesz tökéletes, hiszen ez egy jó marketing fogás MS éknek máskép nem raktak volna félre pénzt a garira, tisztában vanank vele h sok ember , ha beszarik a box vesz mégegyet...
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #33390 üzenetére
Na az a 35 ropis árcédula fájt..
De tény: külsőre nem nagy, tágas, jól néz ki, ...
Na megvan a külső drive, nem mondtam hülyeséget. Igaz nem hivatalos, de akkoris. -
Sickboy25
addikt
-
Xirtam
veterán
válasz
Sickboy25 #33362 üzenetére
Ha Krimis gondolkozos, befosatos és jó történet kell, gyönyörű grafikával párosítva akkor ne a Dead Space-t told, ott tul sokat nem kell gondolkozni és a játék maga elégé lineáris, ettől függetlenűl egy jól sikerült játék, és jó uton hallad vele az EA!
De ha krimis gondolkozos, horror , trhiller game kell, akkor Alone in The Dark 5 [link]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #33108 üzenetére
Erre a moddolásra kíváncsi vagyok. USB-n keresztül nem tudok róla hogy működne vinyó, de arról már hallottam, hogy notivinyó az működik, mindenféle okosság után. Csak abból is satás kell. Sőtt azt is hallottam, hogy a gép beleséjébe építették be a vinyót+ egy arcade takarólemezt kapott a vinyó helye. és akkor nem csúnya.
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #32791 üzenetére
Bizony zephyr. Jól tudom, hogy itt még a CPU is 90 vagy hány nanométeres? Meg a VGA-n nincs hőcsöves segédborda? Mert ez bizony fűt.. 175 Wattos a tápja.
Bár! Nálunk az áruházban volt egy ilyen, minden évben ki lett rakva több hónapra egy plexikapszulába, állítva, Burnout ment rajta, tolta a forró levegőt ki, de hibának jele sem volt.Kicsi a kép, de ugye azokon a kis réseken nem látható sérülés? Mert ott lehet szétszerelni.
-
-
szaszlaci
addikt
válasz
Sickboy25 #32762 üzenetére
Új dash: normálisan és szépen fog kinézni
Melegedés? Melegszik keméényen, ebben bizos lehetsz. Én azt javaslom az elején csinálj neki valami normális hűtést, mert úgy jársz mint sokan eddig. Én is azt hittem, hogy ez már új, ez nem annyira forró, ezzel nem lesz baj. Aztán mégis.Neked is ez az első konzolod, azt gondolom. De szerintem nem bántad meg!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Sickboy25 #32762 üzenetére
Akkor fel tudod másolni a játékokat a hddre és akkor abszolút nem is használja játék közben a dvd olvasót csak játék előtt ellenőrzi, hogy benne van e a játék egy pillanatra.
PL a GTA 4 nél van olyan ha dvd ről játszol hogy nem töltötte a be a grafikát, hdd ről ilyen már csak ritkán volt, de az is csak akkor ha 300al mész a motorralDe amint mondtam nálam nagyon ritka volt. Ugye hdd ről gyorsabban olvas mint dvd ről.
Ha télen nagyon meleg van a szobában ahol van akkor jobban fog melegedni, nemtudom hány fok szokott lenni nálatok télen.
izmosan játsz több órát egyhuzamban valami ütős játékkal és akkor meglátod mit tud. Mivel új a géped nem poros belül ezért nem is melegedik. Majd fél év múlva nézd meg -
4sal3
aktív tag
válasz
Sickboy25 #32326 üzenetére
hali
a boxot énis csak a neten való játékra vettem.
bárkit igen, csak ugyanazon játékkal kell rendelkeznie, mint ami neked megvan.
igazából nekem nincs vele semmilyen gondom. könnyen áttekinthető minden.
könnyű lesz megszokni. természetesen mindent updatelj, csak akkor tudsz játszani.jah és live előfizu kell mindenképp az 1hónap letelte után.
-
don_peter
senior tag
válasz
Sickboy25 #32038 üzenetére
Hát igazából valaki a Falcon lapos Xboxra esküszik de szerintem a Jasper lapos a legjobb választás.
A falkonosok melekszenek elég jól.
Nekem a Jasperes van és nincs semilyen hüttés mososítás rajt és gyönyörüen üzemel.
A lényeg hogy játék után mindig hagyni kell dasboardban visszahülni 5-10percet és aztán kikapcsolni...Akkor sokáig müködni fog..
Ha 40Pénzed van akkor javaslom gubizz hozzá még 5pénzt és vegyél egy újat hidd el megéri!
Ha minden képpen használtat akarsz akkor nézz itt a prohardveren körül rengeteget árulnak és elég kedvező árakon.
Ha ügyes vagy akkor még alkudhatsz is kicsit. -
don_peter
senior tag
válasz
Sickboy25 #32036 üzenetére
Lehet hogy nem is HDMI-s azt azért nézd meg.
Lehetoleg legyen Jasper alaplapos azon már javították a nyák és a forasztó ón minőségét és kisebb foglalatú gpu illetve procival van szerelve.
A másik hogy 45eFt újonnan egy Arcade gép így nem hinnám hogy 9eFt-os sporolást megér egy kilenhonapos lehet széthasznált gép.
De persze ez az én véleményem!
Aktív témák
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 11
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- ASUS ROG Ally RC71L-NH001W. 512GB. SSD. AMD Ryzen Z1 Extreme. 16GB. LPDDR5X. RAM. CSERE IS.
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával megkímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest