- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Valaki nem tudja, hogyan lehet megoldani, hogy a mentések megmaradjanak ha új felhasználót csinálok? Nincs kedvem újratolni a GTA IV-et, sem a SW:TFU-et, stb... De ezekkel mind játszom még, de hogy elölről kezdjem őket a valahogy kizárt... Minden német ugyanis a live-omban és nagyon zavar....
-
-
nofi
addikt
Az újban igen, ami már a Worms Armageddonnak az átültetése Xboxra (eddig is volt Xboxos Worms, de az elég semmilyen volt szvsz). Ez most egy rendes teljes játék, acsikkal, single pályákkal, multival és rengeteg kiegészítéssel mint anno. Tulképpen a hangok, fegyverek, mind az Armageddonból kerültek átültetésre, csak több opciót tettek bele (van már valami öltözék féle is), meg ugye a felbontást, grafikát tupírozták. Most egyelőre csak Live-ra van, de állítólag év végére PC-re is kiadják...
A Trialban elég sok minden benne van, érdemes kipróbálni, engem meggyőzött -
Mr.Grincs
veterán
Az alábbi képen a helytelenül írt Blu-ray szó látható
Az Electro World Arena pláza boltjában
Biztos elírták VÉLETLENÜL, vagy csak ennyire. tudatlanok. Én az utóbbira szavazok.
Samu: Ne habozzál sokat, mert ha máskor is előfordult ilyen akkor biztos elő fog hamarosan fordulni. Villanyszerelő vel is át kéne nézeni a hálózatot esetleg az ő véleményét kikérni stb stb.
-
Mr.Grincs
veterán
Próbálkozz mert élvezetes. Majd beleszoksz. Addig volt furcsa nekem is amíg túl nem jutottam a hangosbeszélős résznél az elején. Ott mindig lemészároltak. Addig hergeltem magam míg továbbvittem
Aztán végül kivittem a játékot. Érdemes küzdeni vele. Valóban nem egyszerű az irányítás de az élmény kárpótol. Érdemes szenvedni vele. -
scorpy02
aktív tag
Köszönöm válaszod. Közben kicsit olvasgattam a tapasztalatokról. Ami pici negatívum az az, hogy a megrendelt játékokra külön-külön szabnak ki postaköltséget. Gondolom ez még most is így van. Illetve külföldi rendelés esetén félek attól, hogy a jómagyar mentalitású postásaink szépen lenyúlják a csomagot, a pénzt meg persze leemelik a kártyámról. Úgy tudom, hogy amint útjára indították a küldeményt, azután rögtön le is veszik a pénzt a kártyáról. Ha nem érkezik meg, akkor küldenek másik példányt, vagy szívhatom a fogam? Nem sűrűn szoktam külföldről vásárolgatni...
-
p_milan
aktív tag
Vannak tényleg jó árba dolgok! Esetleg rendeltél is már innen? Van valami tapasztalat?
Most kellene valami a Resi5 helyett, mert tegnap sikerült megszereznem az 1000.Gt.
Nagyon tetszett a game, bár prof szinten a 2-3 és az 5-3as chapter igen csak nehéz volt. Végig az AI-val toltam profon, mert akik csatlakoztak hozzám Liveról azok elég gyenguszik voltak.
(HagaNRG : Nekem 1 munkanap alatt itt volt, neked kettő. Bebebe én nyertem.)
-
-
Xirtam
veterán
Nah jah, igazából, ha visszatudják adni teljesen az F1 élményét akkor nyert ügyük van!Csak ne az legyen, hogy se időmérő, se szabadedzés,se boxkiálás, csak mész 3 kört és FINISH!
Mondjuk, ahogy most elnézem az F1-et
FIA Vs. FOTA erről szól...csak gratulálni tudoknekik szétb*szták az egész sériát!
Jah, hogy Def te nem így értetted amit írtál!
De sztem is így lesz 2009-es season-t kiadják azt szevasz! Utána meg az F1 = traban vs. bicikli futam!
Mellesleg nyugottan rákereshettek a címre! Nincs is ilyen, azért ennyi gógyim nekem is van!
-
Xirtam
veterán
Hogy mi a felháborító?! XX hsz-el ezelött belinkeltünk egy HIVATALOS mégegyszer kihangsúlyozom HIVATALOS linket amin azt NYILATKOZTA az MS , hogy SEMMILYEN új gépet nem dobnak a piacra a NATAL-al együtt!
Inkább menj vissza PS3 totyikba!
(#30042) rudymester Pont ez volt a célja az MS-es marketingeseknek, hogy az emberek rágódjanak a dolgon hát tessék
Natal egyre jobban felkapott mint hír nekik ingyen reklám!
A(z) "nem lesz új xbox" kifejezés 1-10. találata az összes, kb. 589 000 találatból. (0,23 másodperc)
-
sch_a
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
Az nem kereskedő hanem csaló. Én játékeladásaimnál mindig megmondom milyen állapotban van és amikor személyes cserére kerül a sor mindig mondom a srácnak hogy nézze meg nyugodtan nem tilos
Van aki megnézi elsőre minden szájhúzás nélkül, van aki azt mondja megbízom benned. Nem szoktam zsákbamacskát árulni, de amúgy nekem is az az első hogy megnézem milyen az állapota.
Mellesleg ha lemez csak akkor törik szét haz azt emberi erővel törik szét a csomagban lehetetlen széttörni, főleg magától. Csak annyi lehet hogy a korong kiesik a helyéről, azt úgy védem ki hogy lecceluxolom a lemezt 4 ponton plusz egy pnoton középen. Lehet hogy hülyeség de szerintem a magyar posta trehánysága miatt nem árt. -
Mr.Grincs
veterán
De nem engem károsítottak meg, hanem egy srácot akivel beszéltem
Azzal meg úgy haverkodtam össze a gameren hogy rámírt mert látta hogy írtam a fórumba hogy mi érdekelne és ő mesélte hogy 10K-t átutalt ennek a majomnak és semmi és stb stb stb. És in is ajánlottam neki az instrukciókat
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj hogy 10K val nem tud mit kezdeni a jard. De pont ezt mondtam a srácnak akit átvert hogy jelntse föl hátha ismerős a neve már valahol. Meg egy nőnek a bankszámlaszámát adta meg mint kiderült az utalásnál hogy oda utalja a lóvét. El is küldte a srác. Erre írtam nki hogy ez marahajó mert lehet akié a bankszámlaszám nem is tudja hogy ő az átverés eszköze. Biztos kamuzott a rokonának vagy nemtudom kinek a srác, akié a számlaszám, hogy had utalják ide a gempát essóessbe mert az én kártyám rossz vagy valami még nincs kés ellopták elhagytam stb.. A nő meg gondolom jóhiszeműen belement. És amikor ott van a rendőrség az ajtaja előtt akkor néz majd nagyokat a nő hogy wtf???
Engem is le akart húzni egy gyerek a játékaim.hun feladtam a játékot és két hét múlva asem jött meg a pénz. Aztán írtam neki hogy amennyiben nem kapom meg a pénz lemegyek debrecenbe, mert úgyis arra lenne dolgom és akkor személyesen rendezzük a dolgot. Arra a címre amire elküldtem a játékot és lám pár órán belül megkaptam a pénzt a 2000 ftot nem egy nagy összeg de azért az is valami.
De a posta is trehány, hogy bolundulnának meg.. Arra megy ki a játélk hogy legközelebb amikor küldesz kössek biztosítást rá.... Cseréltem a Fable 2 met COD WAW ra és kiesett a korong a tokból és tiszta körkarc lett. nemtudom miért kell úgy bánni a csomagokkal, mint a teveszarral. Nagyon pipa lettem. Ha nem írom rá, hogy törékeny azt hiszik tömör gumit küldök valakinek azt meg úgyis lehet dobálni.
-
Mr.Grincs
veterán
Nah igen ők adtak 3 év garit és ki is használják rendesenk akik nem flashelnek.
_ak_: Az is igaz, hogy tervek szerint gondolkodnak. De amikor csináltak egy pórbadarabot ott lehet nem derült mekkora ratyi a hűtése a vasnak terhelés alatt
Bekapcsolták bejött a dash...Hibátlan mehet a bótok pócjaira
-
hdman
őstag
Mielőtt elkezdek játszani, elolvasom az achievment guide-ot, és próbálok figyelmesen játszani, figyelni a gyűjtögetnivalókra, stb. Nem rohanok, kiélvezem a játékot
Ha már itt tartunk, holnap jubilálok, meglesz az 5.000 gs
Most 4.990 van, holnap megszerzem azt a maradék 10-et!
Majd teszek fel képet!
Jelenleg a következő achiprojektek vannak folyamatban:
-Mirror's Edge
-COD2 (Veteránon végigtolva sima 1000 pont.)
-Fable 2
- Lego János -
bexinho23
őstag
Akkor miért kérte az assziszens?
Amúgy amikor először történt ez a telefonálós dolog, és kérdezte a nevet, bemondtam a sajátomét. Erre a nő: itt nem ez a név áll.
Jaaah, h nem elég az én nevem, hanem apumé kell, amin megvettük.
Na mind1. Szerintem ezt központilag tudják, mármint a számlát mikor állították ki.
Máskülönben h bizonyíthatnám h az én 2006 márciusi gépem csak 2007 november végén lett beüzemelve ? -
burgatshow
veterán
E74: AV cable error... There is a problem with the AV cable, try using a different AV cable. If the cable is known to be working then there is a 90% chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip connected directly to the AV cable) in rare cases it is the GPU.
Egyébként: [link]
-
rudymester
senior tag
Ez azért van, hogy ne vágja le az ember a kanyarokat és tanuljon meg vezetni. Az első részben nem egyszer így tettem előnyre szert és akkor ezt furcsáltam is. Ha összejön egy hasonló tudású csapat, a Forza 2 nagyon jó tud lenni. Viszont találkoztam már szemét játékosokkal (ahogy hallottam, az angolok ilyenek).
Első kanyarban kicsúszik előlem 2 autó én pedig szépen elfordulok íven. A következő kanyarban meg vittek magukkal, pedig szépen mentem a jó íven erre ők fékezés nélkül löktek ki. Egyből mehettem a javítani a vánszorgó autóval és be is szereztem fél kör hátrányt. -
HaroWerks
senior tag
Hehe
13 év PC után nehéz átszokni, ennyi az egész.
Nem bántam meg, hogy megvettem, összességében nagyon tetszik, jó rajta játszani.Szegénykém holnap megy le a régi 62 centis CRT TV-hez 1-2 hétre, a monitort délelőtt vinnem kell szervizbe, meghaltak rajta az érintőgombok.
Egyik nap próbáltam már az említett TV-n, szerintem CRT-n is nagyon szép -
burgatshow
veterán
-
Mr.Grincs
veterán
A műszaki áruházak valamelyikére gondoltam. 576 azért nem valószínű. De én az EW re szavazok hogy hamarosna bedől. 3 Nagy bolt van az EW, MM és a Saturn. Nem törvényszerű de szerintem elég csehül állnak az áruházak, senki nem akar venni semmit ott csak lézengenek az emberek. Ha nem is zár be de egy jópár embert tuttira kiraknak.
Jó áron van de így sem kell a kutyának sem.
-
-
tiv83us
veterán
Jah, kiprobaltam egyszer... jo gagyi. Igazsag szerint egyik GH-val sem allok joviszonyban, nem jon be tulzottan.
hdman: Max a demot nezhettem meg /meg is neztem/, mert a jatek 29.-en kerul a polcokra. Egyebkent meg kell mondjam, tetszett. De nem fogom megvenni, mert kene hozza GH-s dob, az meg nem kell.
-
_ak_
addikt
2 év teljes körü + 1 év rrod = ? rrod gari összesen
amúgy mi történt, h megült a topik. csak nem mindenki re5özik?
nekem már majdnem 30 órám benne van. bsaa emlémákat gyűjtsétek sheva tribal rucia kick ass
Btw, ha linkelnék egy módszert, h h lehet a boxal neten keresztül syslinkbe játszani (úgy mint a hamachival) az ugye nem számítana wareznak?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest