- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
adamgreen #74733 üzenetére
Szerintem akinek annyi goldja van, hogy a havidíj mellett még ezekre is bőven futja, annak a wow mellett nem nagyon lesz ideje a többi blizzard játékkal játszani, aki pedig a többivel játszik, annak nem nagyon lesz goldja arra, hogy wow tokenből töltse fel a balance-t. Ráadásul a balanceból véges számú holmit tudsz venni, tehát előbb-utóbb tényleg csökkenni fog az ilyen célú token kereslet. Csupán az a kérdés, hogy mikor.
-
-
törölt tag
válasz
adamgreen #74634 üzenetére
Mondjuk ezzel csak artanak a WoW-nak. A GC kivaltasa a Token-el egy jo alternativa vot. Ezt a lehetoseget most amugy sok jatekostol elvettek akik mar nem biztos, hogy amugy GC-bol feltoltottek volna a jatekot.
A Token mar soha tobbet nem lesz 100k alatt egy ilyen atalakitas utan. Persze eddig valoszinuleg mar mindenki betarazott hiszen Blizzcon ota lehetett tudni a dologrol. -
nonsen5e
veterán
válasz
adamgreen #69231 üzenetére
"közel akkora mértékre"
However, in that same hotfix, we will also be raising the hard cap on camera zoom to a midway point between what was possible prior to 7.0, and what is possible through the in-game interface options.
A mostani és a pre-7.0 között lesz félúton az új max. Jó irányba haladunk, még pár hét sírás és visszakapjuk azt ami volt.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
adamgreen #69185 üzenetére
Akkor ez volt a gond. Játszottam kicsit (még szerencse, hogy csak brawlt), de egy meccs 2-3-szor is elszállt pár pillanatra. Aztán visszacsatlakozott gyorsan, befejezni be tudtam mindet. Viszont a meccsek végén, amikor kiírja, hogy mennyi dmg jött össze, hány kör alatt, és hány miniont öltem meg, na onnan bármit kattintottam, nem ment tovább, csak x-elni tudtam és újra megnyitni. Ez mondjuk lehet valami bugféle és nincs köze a hálózati problémához.
-
Skyhunter
őstag
válasz
adamgreen #69129 üzenetére
Az a poén, hoggy eddig nem ismertem ezt a xerencsétlent. De tegnap a Wot topicban is linkelték egy videóját, amiben 1,5 órán keresztül beszél orbitális marhaságokat. Egy logopédus elkelne neki, de valami más betegsége is lehet, csak ő nem tud róla (ezért sajnálom). Csak az a gáz, hogy a többi szobanövény és más véglény jellegű idióta issza minden szavát, és elhiszik, hogy tényleg arról szól a játék, dinókat fogjunk be.....
Szerk : ez már nagyon off, de az oldalén találtam még tutorrialokat. A World Of Warships az ő fordításában : "világi hajók"
-
törölt tag
válasz
adamgreen #68468 üzenetére
A Prepatch lenyegeben mar a Legion-t tartalmazza. Csak maga a Legion start kell ahhoz, hogy lehessen csinalni DH-t vagy az uj teruletekre atmenni stb.
Mintha csak fel eve lett volna a WoD prepatchszerk:
Viszont jatek kozben nem tolti a Prepatch-et pedig be van allitva a beallitasokban. Vagy csak nem lathato ha elindult a jatek? -
Viktor77
titán
válasz
adamgreen #65758 üzenetére
Jókor, holnap lenne fullos amúgy is.
Még azt megcsinálhatták volna, hogy akinek már van egy fullos, az kapjon valamennyi engedményt az off gyűrűjéhez.
Ezzel most megint (már capen vagyok Valorból, úgy, hogy még az off gearem is teljesen upgrade-elve van) bezavarták az embereket Mythicbe, meg LFR-be.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
adamgreen #64976 üzenetére
Azért ezeket a talentfákat inkább csak iránymutatónak érdemes venni. IF és RoP külön tierben, ez ütközik egy erre vonatkozó (friss) dev tweet-tel... meg úgy egyébként is elég meredek
Az egész mage talentfa a hihetetlen kategóriába tartozik +15% flat dmg talent versenyez movement talenttal? Amúgy nekem tetszik ez a mostani felállás, és főleg az új talentok lettek nagyon jók, de szinte biztos, hogy nem fog így maradni.
Minden class elveszítette az aggro redukáló képességeit? A wowdb-s spellek közül hiányzik az Invisibility a mage-nek, a Soulshatter a warlock-nak.
Végre kivették a buffolást, hogy én ezért mit össze kampányoltam az elmúlt egy évben
-
Telda
addikt
válasz
adamgreen #64310 üzenetére
Túl naív volt, vagy nem ismeri eléggé a blizzardot aki azt gondolta, hogy ebből jövő nyárra vagy tavaszra lesz bármi is
.
Gyanítom az új kiegészítő bejelentésekor olyan állapotban volt a játék, mint ahogy mutogatták, csak képek.
Viszont jövő őszig ez a "content" nem húzza ki. Nem tudom mennyien maradnak, de gondolom ezért is jelentették ki hogy nem közölnek több adatot a létszámról (elég szánalmasak).
Jelenleg még előfizető vagyok decemberig, akkor még töltök 2 hónapot, de utána ki tudja mi lesz.
De lehet bedobnak pár pepe kosztümöt, aztán azzal mindenki beéri az elkövetkező 10 hónapra.
Vagy majd jön az overwatch, azzal is el lehet majd bohóckodni ideig óráig.
Kezdem úgy érezni valóban ez lesz az utolsó kieg és byebye wow.
-
k.kristof
őstag
válasz
adamgreen #63050 üzenetére
Ez a kép meg az MMO Championról van, egy bevallottan rajongó általá készített kiegészítő tervezetből. Egyszer sem állítja, hogy ez lenne a következő kieg, csak egy szép gondolatkísérlet
-
nonsen5e
veterán
-
Zedz
addikt
válasz
adamgreen #56804 üzenetére
10 éves eventre vissza fogják hozni a 40 fős Molten Core raidet, amit ha kiviszel, megkapod majd a Corehound mountot. Az event alatti beloggolásért kapsz petet, illetve Hillsbardon lesz PvP event.
Elég naív dolog elhinni az 1 hónap ingyen játékidőt, ingyen szolgáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest