- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Telda
addikt
válasz
bobace #65347 üzenetére
Régen én is sokat jártam oda, de az elmúlt időkben eléggé csökkent a színvonal. Bár régen sem volt túl magas. A "szerkesztőkről" meg ne is beszéljünk. Ha valaki akár értelmesen is érvelt a kommentekben azokat is törölték vagy bannolták...
A Legion hírek is arról szóltak, hogy mmo-champion ctrl+c, ctrl+v wall of text...
Köszi, hát azt ott is el tudom olvasni.
A blizzfeed legalább vette a fáradtságot és lefordította azonak, akinek nem megy annyira az angol. -
Ribi
nagyúr
válasz
bobace #32391 üzenetére
Hát eléggé vicc ez a GS téma.
Már igen rég tankoltam palámmal és volt egy altos raid. Tank nemvolt így en voltam kénytelen beállni. Összekapartam 5100GS-t. Így unbuffed még mindig nincs 40k hp-m. Mondjuk a többiek jól voltak öltözve, de a 25% az 25%. LK-n kívül (meg se próbáltuk) minden lement. Pedig még pugot is vittünk. Megintcsak nehéz megállpítani, hogy ki mennyire jól játszik. Szerintem blizz megtehetné, hogy az altnak mutatja a többi karival is összeszedett acsikat, de mondjuk más színnel. Így azért lehetne következtetni, hogy ha valaki kiirtotta egész ICC-t akkor is nagyobb valószínűséggel többet tol alacsony GS-el mint egy maszületett ninja/pvp harcos magas GS-el. -
szilchi
őstag
válasz
bobace #32381 üzenetére
Gondolom a POF az POS akart lenni
.Most Ahune kaszájával futkozok,jó statokkal bír,kivéve hogy nincs rajta hit.Ma délelött esett PoS HC-ból a trinket SP-vel meg Crit ratingel.Erre a pala healer,akinek volt két i264-es trinketje szépen elninjázta előlem.Grrr...de majd kiváltom kezdésnek a triumph-os hit trinkettet.
-
Arnold2
őstag
válasz
bobace #30431 üzenetére
Írsz a bankodnak, hogy a VISA kártyáddal online fizettél egy szolgáltatásért és abszolút nem voltál megelégedve. S kéred vissza a pénzed. S mivel a bankodnak érdeke, hogy te inkább már a neten költsd a pénzed, visszahívja. Elvileg úgy van hogy fél évig visszamenőleg működik ez a dolog. De az már kicsit gyanús lenne a banknak is, hogy 6 hónapig fizettél egy szolgáltatásért amiért abszolúte de nem voltál megelégedve. Szóval ha fontolgatod, akkor szerintem két hónap a reális.
De a fentebb írt dolog nagyon nem biztos. Hívd fel a bankod és ők szívesen segítenek ebben. Amivel viszont számolnod kell, hogy a Blizz ezek után zárolja az acc-ot. Valamint valószínűleg soha nem játszhatsz majd náluk.(#30430) LucifeI2: Én olyan másfél éve vagyok transmute specc-es. Eddig kétszer volt 5-ös egyszer 4-es s a többi sem valami hű de sokszor. Pénzszerzéshez, ha ragaszkodunk az alchemyhez, akkor inkább a flask mastery, mert transmute nagggyon ritkán proccol (s nem is tervezik ezt növelni).
-
válasz
bobace #30382 üzenetére
Shadowed Unit Frame. Nem lehet 2 millió dolgot beállítani, mint a sima pitbullban, de szerintem eléggé testre szabható, egyedivé tehető. (Sajátom működés közben:[link] (Sajna most nem tudok sima képet feldobni)
Egyébként nálam is leesett az fps, 25ös raidet sajnos olyan 15fpssel tudom csak frapsolni 1680x1050ben.
-
FefeeX
veterán
válasz
bobace #29504 üzenetére
Nekem pont ez volt benn a lényeg. Ulduar sztem nehezebb mint toc. Meg sokkal hosszabb is... Progressben guild szinten lement Thorim meg Freya (ha egyszer megvolt, már nem nehéz), aztán azóta kevés az ember, pugolni meg nem fogunk hozzá, mert a guildesek is nehezen értik meg mit kellene csinálni...
25ösben meg Josziphoz csapódtam anno progresselni, le is ment minden watcherekig, csak ott annyira nem jött be a hangulat, no meg nem kaptuk meg az ígért DKP-t...
Van egy srác ismerős, aki 10es ToGC-ből 3 bosst is kipugolt már... -
válasz
bobace #29324 üzenetére
Nekem is még xp alól maradt meg a wow, azóta volt (volt a tesztverziós w7 is, és most a 7600as, most pl még a wowot sem telepítettem újra), nem volt gond az addonokkal (leszámítva, hogy nem mind1iket ismeri fel a curse kliens). Közben még Curse klienst is váltottam a betara.
Egy embert találtam, aki hasonló problémákkal találkozott, bár sajnos megoldást nem írtak rá, cska 1 ötletet, hogy miért lehet (könyvtár jogosultságok): [link]
-
válasz
bobace #28376 üzenetére
Hát nálunk is ez van még, ezért is guberáltam össze egy prot cuccot (no nem egy nagy valami, de 540es def megvan, meg selfbuffban 29k hp, ez HCre bőven elég szokott lenni
). Mondjuk furcsa, mert minidg leghátul kocogok a tankkal, és nem értik, hogy miért. hiába no, jó nekem az az 5x20 pixelnyi hpbar.
Kérdés pitbullal kapcsolatban (Akár Wolvihoz is): Ez már egy újabb átírt változat, vagy még mindig a régi toldozása, foltozása? Erőforrásigénye mekkora? (mondjuk egy xperlhez képest) Más forrásból érkező heal itt is látszik?
-
-
FefeeX
veterán
válasz
bobace #25706 üzenetére
megpróbáltam amit beszéltünk, beléptem a srác karijával. Bábun 1900-2200 dps attól függöen hogy proccol...
Csakhogy... Egy normál instában a mobra ilyen sorrendben ált a FF-IS-MF után max 1 wrath fér még el és fexik a mob. Szal a dps így nagyon alacsony marad...
Nem értem, egyelőre, lehet hétvégén druidát tesztelek -
FefeeX
veterán
válasz
bobace #25706 üzenetére
Tegnap este végülis a srác állítólag megpróbálta azzal a rotával, csinált kemény 800 dps-t... Lassan ott járok, hogy elkérem az accját tesztelni, mert ezt már nem hiszem el
Egyébként a GM kicseréli a hastes cuccokat hitesre (hateful), ha azt mondjuk neki h véletlen rosszat vett ki?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bobace #24468 üzenetére
Ez lesz az, random nyomja néhány playerre, farka tényleg veszélytelen.
Szerintem érdemes megbeszélni, hogy tank mondjuk mindig északra húzza Vortex után, DPS meg mindig délre, így breath elvileg nem lehet gond (ha erre se képesek, akkor gyakorlatilag nyugodtan felejtsétek el EoE-t, mert phase3 végképp nem fog menni).
Sparkokkal kapcsolatban meg én azt tanácsolnám, hogy amíg nem juttok el oda, hogy phase3-ben enrage-t kaptok, addig sparkok stackelését meg pozícionálást felejtsétek el, amint lőtávba ér egy, szedjétek le, s akinek épp jó helyen van az álljon bele. Ha phase3 már megvan stabilan, akkor ráértek tökölni azzal, hogy na több dps-t kéne kicsikarni (mondjuk ahogy én észrevettem, ha csak egyesével vannak a spark buffok, akkor is megcsinálható 10 perc alatt, a stackelés csak achihoz kell).
(amúgy személyes vélemény, hogy Malygos phase1 egy enyhébb fajta gear-check a vortex miatt... ha nincs elég HP-tok, akkor a healerek meggebednek mire felhealelnek mindenkit, s jó eséllyel vortex után elhasal a tank, de ugyebár direkt stamina geart meg nem lehet vinni, mert akkor meg dps/heal nem elég) -
Bencus88
nagyúr
válasz
bobace #24073 üzenetére
Én is összeszedtem már egy kupac öcsit, picit én is ráuntam, de elég sok a farmoló progressz meg lejárok aq40 mc bwl és azokat élvezem
Amúgy altozok van egy 33-as twink palám.Haverommal fejlődünk ő hiler shámán múltkor ketten 7 hordást leöltünk köztük voltak 3-4 levellel nagyobb szintűek is
Egyszerre ránk rongyoltak nagy nehezen levágtuk összeset.Rfk-t 30-ason ketten vittük ki
-
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz
bobace #23719 üzenetére
sapphi 10 fősben az a nehéz ugye hogy intenzív heal kell meg együt mozgás, az nem wasd hogy ha rámesik az eső arrébbmegyek. KTn meg az, hogy ha vkit fagyaszt, azonnali heal kell, a melee nem áll a tankra, illetve a random faktor (MC miatt - szopacs ha healereket, vagy (add)tankot)
25ben könnyebbek mivel saphin van elég heal bőven, KTn detto + több tank.érdekesség, hogy nekem mai napig nincs KT meg Malygos 10 fős killem. Malyn sohasem voltam 10 fősben.
-
H.O.D.
senior tag
válasz
bobace #23697 üzenetére
Risen Aberration
Ezekkel van a gond -
-conrad-
addikt
válasz
bobace #23682 üzenetére
Jólvan én azt is tokennek hívom amiért a tier itemeket váltod be.
Amúgy meg csak így van értelme a mondatnak, mert az emblem az nem kerül a táskába, így abból nem lehet egy táskányi.
@kosvol:
remélem ezt nem nekem céloztad
Azért nem sok embernek van pl. black proto drake, pedig pve "cucc"... Ha kijön a patch akkor meg nem is lesz, mert ulduar gearben hiába csinálja meg valaki, nem adja a mountot az achi. -
XanD3R
senior tag
-
FefeeX
veterán
válasz
bobace #23140 üzenetére
Hát azért bármennyire is - szerintem a leg lebutítottabb karakter a DK - könnyű kezelni, azért PVPben messze nem elég az hogy tudod 3 ütés kombinációját rotálni
Pedig a legtöbb DK még erre sem jön rá, és nem tudja, hogy a másik hogy híleli magát csata közben (anno BFben mentünk 5 DK-val, és az egyik állandóan meghalt, akkor kérdeztem hogy ismeri-e a hílelős módszert, és mondta hogy "lehet hílelni?" ^^
Hunterrel pont az a bajom, hogy egyedül nem fog lemenni egyik raid sem, így majd ha DK nagy lesz, remélhetőleg azzal már más lesz a helyzet... (Sőt, druid70 segítségével sem ment le a pók boss ZGben - mondjuk fight közben olvastam wikin a taktikát
)
McGaiwer:
DE ugye disench? Ez az addon engem is érdekelne, mert mikor tele van a 4 18as bag enchanternél, szeretnék közben mással is foglalkoznikovsol:
Persze, sok mindent lehet, de nekem sajna nincs időm arra hogy pár napot reggeltől estig a húzásra szánjak, holott néha szeretnémÍgy marad az hogy naponta van 3-4 órám az AHzással együtt (ami magában minimum 1 ha sok pénzt akarsz) --> legalább akkor érezzem magam jól közben, ne unva toljam végig a sok szemetet
Emellett WorldPVP-n a questreward gagyi cuccokkal szinte esélytelen vagy, én pedig arra edzem a DK-m, hogy megtoroljam az allikon a sok ganket... (pedig eleinte nem akartam legankelni meg corpsecampelni senkit, de egy idő után már elegem lett a dologból)
-
válasz
bobace #23030 üzenetére
Majd összefutunk, bár droodok szeretnek elrepülni
Mondjuk jelen állás szerint már nem biztos. Megint belefutottam abba, hogy nem találok olyan dolgot a játékban, ami érdekelne. Aréna rendszerből nem kérek, főleg a jelenlegi burst dmges formában, pve sem olyan hűde nehéz, mint anno bcről mesélték (tudom kezdő content,stb), és ha én már a horgászok egy játékban, akkor ott nagy a baj
.
Lejár(t) az accountom és nem tudom, hogy valaha meg akarom e hosszabbitani.
-
LucifeI2
őstag
válasz
bobace #22778 üzenetére
Ezt elolvasod, akkor mindent meg fogsz érteni, hogy miért vagytok 1300-on. Kb. az amit én leírtam, csak részletesebben.
-
-
LucifeI2
őstag
válasz
bobace #22701 üzenetére
Az a baj, hogy túl defenzíven játszotok szerintem. Menjetek ki, válasszatok egy targetet és nyomjátok bele az összes CD-t. Nevetséges, de jelenleg erről szól az aréna alacsonyabb szinten. Én is játszottam Arcane mágussal, 2 GCD alatt kb. meg tudtok ölni bármit. Egy-egy cyclone meg poly elfér. Ne healelgesd a mágust boomkin talenten, tolja el a rakéta macro-ját aztán ha szarba van IB, és akkor felhealelheted.
Ezek a meccsek most arról szólnak, hogy ki öli meg a másikat hamarabb.
Nekem se tetszik, de ez van ezt kell szeretni.
A mágusod pedig megtarthatja az Invisiblity-t, mert ha csata közben tolja el akkor kb. olyan mint egy Vanish, ha épp nincs rajta dot.
-
LucifeI2
őstag
válasz
bobace #22693 üzenetére
Gőzöm sincs, hogy miért volt.
Ez amúgy nem csak 1500-on van, magas ratingen is ugyan így működik. Én még nem próbáltam ki, de ha új csapatot kezdenék akkor én valószínű, hogy 2000 körüli csapatokat kapnék már 1500-on. De amit állítasz az hülyeség, ha nem lehetne skillel lenyomni őket akkor csak olyan csapatok lennének, és senki sem lenne 1500 fölött, pedig vannak elég sokan.
Egy Arcane mágussal az oldalamon én csendbe lennék.
Jelenleg a legnagyobb burstot az tolja.
Egy jó tanács, hogy boomkin druida ként ne cicába menj ki, mert a rugók meg fognak találni így is úgy is, akkor már boomkin formba több esélyed van túlélni.
-
-
FefeeX
veterán
válasz
bobace #22684 üzenetére
Ezt már én is észrevettem, többnyire 1300 rating körül ténykedtem anno 70en a hunterrel... És most, elkezdünk megint funból játszani, 5 perc wait time, 2 huntert a DK-k kb oneshotolnak, esélytelen, és 25 pont minusz ha veszítünk (emellett ugye ők meg kapnak 6-ot), ez egy akkora baromság, lenne kit seggbe rúgni... A lényegét a cikk elolvasása után sem nagyon értem, kinek jó ez? Ha mi nyerünk az anno 1300-1400 ratingünkkel akkor mi is csak 6-ot kapunk? (bár a huntert annyira nerfelték, hogy 2 hunterrel esélytelenek vagyunk - hiába nyomok 1800-1900 dps-t instában/egyedül, arénában 800 volt a max)
RETARD BLIZZ!
-
LucifeI2
őstag
válasz
bobace #22682 üzenetére
Az a lényeg, hogy mivel 1300on voltatok kb. régen, ezért 1300as csapatokkal sorsol össze a rendszer titeket, mert annyi a hidden ratingetek. A team ratingetek viszont magasabb, és ezért veszítetek sokkal több pontot, mert a rendszer próbál visszaállítani titeket a szintetekre.
Nem akarlak megbántani, de a rendszer nem téved olyan nagyot. 1300-on ha nem nyered az összes meccset, akkor nem tudom mit vársz el a rendszertől, hogy hova soroljon. Ha 1700as kategóriába való lennél, akkor 1500-ig kb. 0 lossal kéne eljutnotok. De így, hogy közel 50/50 a win/loss arány, így a rendszer 1300-ra próbál visszarakni titeket.
-
pachito
őstag
válasz
bobace #22154 üzenetére
Ragnaroson nincs sorbaállás, csak olyan 8-9 óra tájékában. Nekem a leghosszabb sorbanállás kb. 10 percig tartott, addig meg elmész kaját szerezni, nézelődsz neten, stb. tehát nem vészes. Érdekes módon, akárhányszor voltam raideken, mind 10, mind 25 fősön, soha nem laggoltam. Nekem Dalaran szörnyű (kb átlag 30-35 fpsről lemegy 12-14re), WG-ről meg már ne is beszéljünk, az még rosszabb.
-
Junkie
aktív tag
válasz
bobace #22150 üzenetére
Biztos hogy szerverfüggő, én Arathoron játszom, full a szerver populáció, néha sorba is kell állni a belogolásért. Aktívan kb egy hónapja raidelek és még nem volt olyan raidünk hogy ne lett volna lagg, kissebb nagyobb de mindig volt. A legmókásabb hogy a peccs óta nagyobb lagg van mint elötte, értem én, hogy nem ebben a pecsben javítják, de rontani miért kellett?
-
-
!player!
aktív tag
válasz
bobace #22107 üzenetére
Ez a hit rating téme sem tul tiszta nekem van kb 250 azt írják az okosok hogy druida hit cap.
"his means that with no hit talents, the hit cap is 445.91. Since Balance of Power gives us 4%, our Hit Cap with no Misery is 340.99. Add in Misery’s benefit of 3% more hit and the cap is 262.3. For Night Elves with a draenai in their raid, their hit cap with Misery/Balance of Power/Heroic Prescence is 236.07."
De ezt bosson értik vagy hányas szintu mobon? -
Esmein
nagyúr
válasz
bobace #21662 üzenetére
nekem se a heal a hosszú távú cél, de valakinek muszáj
Nanembaj, szépen csöndben épül a gear, aztán lesz majd ereszd el a hajam, mikor nekiállok ütlegelni.
szerk.: sok mellette az irl, így aztán tervezhet az ember, ha már egy naxba se jut le rendesen
Tegnap is úgy terveztem 6-ra végzek, erre sikerült fél 12-kor, meg is értem a kisasszonyt, hogy bedurcázott
-
Esmein
nagyúr
-
Ptech
addikt
válasz
bobace #21423 üzenetére
Keyloggernek pont az a lényege, hogy nem látja sem az antivírus progi, se a spybot, se semmi. Elég a megfertőzött képfájlt megnyitnod, és már települ is, úgy hogy sosem látod, hogy működik. Még screenshotot is csinál a desktopról/épp megnyitott programról és elküldi emailben/feltölti FTP-re. Max akkor lehet elkapni, ha tudod, hogy milyen program, akkor is csak egy külön letölthető uninstall programmal.
-
!player!
aktív tag
válasz
bobace #21258 üzenetére
Tegnapi raiden is esett 1 boomkin item meg utánna másik bosson boomkin pvp chest, szóval alakul a dolog, ahogy nézem 1-2 raid és már vihetek Tier7-t HCból mert nagyrészt mindenkinek meglesz, addig meg badgekből összerakok v.mi épkézláb dolgot. Aztán a végén rerollolok ugyis kell a guildbe.
-
!player!
aktív tag
-
szilchi
őstag
válasz
bobace #21109 üzenetére
Hát lila nekem pl. még nincs,csak kék meg zöld trinkettek.Voltam más rugókkal is 80-as instába,pár boss erejéig SWP-be meg egyszer HC-be is.És egyik rugó sem tudott több dps-t nyomni hasonló gearben mint én
.Ja és hasonló talent buildel.Most vagy mindannyian ilyen bénák vagyunk(ami könnyen lehet),vagy ez a klass már nem az ami régen volt.Nem tudom..Pedig swp-be volt az egyik rugónak Naxx-ból main hand fegyver,jópár lvl 80-as drop meg csak kék gear.Így csinált 17xx dps-t én meg 1660 körülit.Két kiló buffal a nyakunkon.A dps-em mindig ugyan az.Trash-en,ha stunnolható,cheap shot-ss-S&D-SS..-Evis.Ha stun resis akkor garrote és a többi.De csinálok olyat is,hogy feint-tricks of the trade-blade flurry-killing spree.Ezzel jó kis aoe dmg-ot nyomok.Boss-on meg garrote-4xSS-S&D-..aztán boss függő.Álltalában ss spam aztán evis.Ha vannak fázisok,akkor az utolsóba feint-AR-ütöm ahogy érem.Érdekes módon recount szerint trash-en sokszor én vagyok a legroszabb(lehet lassan váltok targetet,nemtom),viszont bosson 1-2 vagyok dmg-ba(dps-be persze nem..)
Boldog új évet mindenkinek
-
D4v3
őstag
válasz
bobace #20173 üzenetére
Röviden ennyi: A bg kezdetekor szerintem random kisorsolja a gép, hogy támadtok vagy védetek-e. Ha támadtok, annyi a feladat, hogy az itt-ott bázisoknál felvehető semaforium bombákkal ill. a járművekkel utat törjetek magatoknak a horda által védett bázisba. Minden kapu után van egy temető, amit ha elfoglaltok, az fixen a tiétek lesz, szóval erősen ajánlott megszerezni őket. A cél, hogy az utolsó kaput is áttörjétek a bázis belsején és valaki megérintse az artifactot (vmi fénylő cucc). 10 perc van erre, ha nem sikerül akkor oldalcsere, ha sikerül, akkor a térfélcsere után az ellenfélnek annyi ideje van bejutni, mint amennyi idő alatt ti csináltátok meg. Védő oldalon nyilván a kapun való betörés megakadályozása, a semaforiumok hatástalanítása és a temető elfoglalásának a meggátolása a cél. A védők továbbá beülhetnek a tornyokban levő ágyuhoz és lőhetik a támadókat. Jó grp-al be lehet támadni akár 4-5 perc alatt is és ált. a másik ilyenkor már nem tud fordítani. Győzelemért kb. 600-700 honor jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged