- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
birozoli7800 #104129 üzenetére
Az egy májusi akció volt ...
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #104129 üzenetére
Total uj account/elofizetes eseten igen.
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #104062 üzenetére
Az a gond, hogy te (es meg nagyon sok ezer ember) sem latod a fatol az erdot.
A terv az addonmentesseg, ugye?
Jelenleg is nagyon sok addon van, ami segiti a rotadat. Weakaurak, hekili, maxdps, herorotation es mas rota addonok, stb. El sem tudjatok kepzelni hany ember jatszik ugy, hogy egy program mondja meg nekik, mikor mit nyomjanak.Senkit sem erdekel, hogy a masik jatekos milyen eredmenyt hogyan er el. Nem fogod tudni a jatekostarsad mikent jatszik (1 gombos rota, vagy addonnal tolja, vagy csak szimplan bena). A damage meteren levo szamok, szakitasok, halalok mennyisege alapjan fogsz itelkezni felole.
Pl egy old raid farmnal tokeletes az 1 gombos rota.. oda se kell figyelned, csak nyomkodod, lootolsz, es mesz elore.
Ahogy a tobbiek is emlitik, a GCD komoly buntetest kap.
Aki pl csak ismerkedik egy raid encounterrel, annak sokat segithet ez a feature.. nyomkodod a gombot, es kozben figyeled a boss mechanikakat, latod mi tortenik korulotted. Elvileg sokkal konnyebben be tudsz kapcsolodni egy raidbe, instaba. stb. Aztan ha kezded atlatni a kornyezetet, akkor visszaterhetsz a normal rotara es rendszes performance-ot tolhatsz.
Ismetlem. Az emberek bizonyos resze hasznal rotat segito addont (vagy castsequence macrokat, ami szinte pont ugyanez).
Engem speciel teljesen hidegen hagy a dolog, mas jatekosok lehet boost szolgaltatassal ertek el bizonos cimeket. Nem vagyok nyomozo, nem igazan erdekel. En nem fogom hasznalni, az en jatekomat nem fogja befolyasolni (annyiban talan, hogy ha ezzel jatszik majd vki, akkor az latszani fog a damage meteren).
-
ChPessimist
tag
válasz
Aha... hát még olvass utána egy kicsit ha érdekel.
-
BMS
őstag
válasz
Közelében nem lesz annak az embernek aki rendesen betanulja a rotáját
Eleve 0.3 sec gcd van rajta,nem szakít,nem cd-zik helyetted csak a procjaidra reagál jól.
-
Padlás
senior tag
válasz
Arra gondolsz, hogy a megnövelt GCD miatt hátrányban lesz, aki használja?
-
Plata
félisten
válasz
Hát a cikkben amit olvastam ott épp arról volt szó hogy az olyanokra gondoltak elsődlegesen akiknek testi fogyatékosságuk van.
Mi a bánat előnyük lesz M+-ban?
Két perccel hamarabb ölnek meg valamit?
Na bumm.
Raid megint nem izgat,ha achi-t így farmol hát tegye.
Sem a WoW-ban sem máshol nem érdekel hogy ki hogy szerez meg egy acsit.
Na jó,egyszer kb 100 dolcsit fizettem egy MMO-ban egy limitált öcsiért,de ennyi. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #104058 üzenetére
Láttam egy cikket valamelyik portálon,de ha jólemlékszem ezzel csak azt akarják elérni hogy az is tudjon játszani a játékkal akinek csak egy keze van vagy hasonló.
Az miért baj ha a hátrányos helyzetű embereknek is lehetővé teszik hogy élvezzék a játékot? -
ChPessimist
tag
válasz
Egy ilyen hír hogyan tud elkeseríteni?
Milyen rémhíreket olvasgattál már? -
lakisoft
veterán
válasz
Eléggé validnak tűnik: New Player Features! Rotation Helper And One-Button Assistant In 11.1.7 | The War Within
-
Ghoosty
őstag
válasz
birozoli7800 #98674 üzenetére
World questek, meg heti questek a pillanatnyi gearedtől függően adják, hogy milyen ilvl-es cuccot adnak. Ha már magas az átlag ilvl-ed, akkor simán kaphatsz jobb cuccot.
Illetve, ha kifarmoltál magas renown-t valakinél, általában azoknál is lehet venni jobb cuccot. -
tonermagus
aktív tag
válasz
birozoli7800 #83005 üzenetére
És jól értem, ha nekem csak a warlords of draenor kiegig van meg, most pedig megveszem a Battle for Azeroth-ot, illetve előfizetek 1 hónapra, akkor megkapom alapból a Legions kieget is?
-
Arnold2
őstag
válasz
birozoli7800 #82408 üzenetére
Crafting reagens. Alchemy pl a trinketét készíti belőle.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #79266 üzenetére
Már írják máshol is, nem nálad van a gond.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #79072 üzenetére
2-től.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #79072 üzenetére
Én 2-re is kaptam.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #78899 üzenetére
Hát ha pandában kapálom a kertem max a réti héja vagy a vadnyúl támad meg,ahhoz meg nem kell nagy skill hogy leverjem,pecázáshoz megint nem kell keybind,de a bányászáshoz sem.
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #78838 üzenetére
Amint elered a 4 legendaryt az adott specen, onnantol mar nem csokkent az ujabb legendary drop eselye, ugyanannyi marad.
Ahogy te is irod, sok olyan dolgot csinalsz, amibol lehetseges a drop, es mivel eleg valtozatosan is csinalod, elvileg ezek a probalkozasok jobban novelik a kovetkezo drop eselyet (bad luck protection).Szoval szerencse kerdese innentol. (na meg persze a befektetett jatekora)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Van ráció. Minél több legód van az adott specre (beleszámít a bubis nyaklánc is, tehát bármi, amit azon a specen viselhetsz), annál kisebb eséllyel esik a következő. 2 hét az semmi, a Legion első 1 évében elején orrba-szájba toltam mindent és átlagban 3-4 hetente esett egy...
-
Plata
félisten
válasz
Szerintem rohadt nagy random.
-
HoaryFox
őstag
válasz
birozoli7800 #78583 üzenetére
Előtted tolja el valakit a herot / TW-t / dobot, és utána ahogy lejár te is el tudsz TW-zni saját magadnak.
Az pedig m+-on jó, ha van még egy mage és egymásnak tudtok tolni 2 TW-t egymás után -
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #78586 üzenetére
Igen, sose nyomd el ha van másik mage vagy sámán. Várd meg még lejár a BL és utána nyomd el a tied, így dupla olyan hosszú lesz.
Igazad van, ice-veins szerint ez a legjobb lego frostnak.
@Csokishurka: Meg ha mondjuk mythicezel és van egy "skilles" sámán aki tolja bl-t akkor megint bukó...
Miért bukó? Ha lejárt mehet a tied.
-
Csokishurka
őstag
válasz
birozoli7800 #78583 üzenetére
Hát ismerősöm ugyan ezt használja de messze nem a legjobb legó szerintünk.
A lényeg hogy neked kell eltolni a tw-t fight elején és utána nem vág be a 10 perces cdre hanem csak 5-re és akkor megint tudod tolni. De nálunk a guildbe 3 frost magnek megvan szóval raiden bossfight előtt megy roll hogy ki tolja twt.
Meg ha mondjuk mythicezel és van egy "skilles" sámán aki tolja bl-t akkor megint bukó...
De ez személyes vélemény. -
csontfox
csendes tag
válasz
birozoli7800 #78565 üzenetére
nekem szerdára és csütörtökre is
-
demerion
tag
válasz
birozoli7800 #78484 üzenetére
Az első random drop, a 2. talán nightfallen repus vendor a 3. meg ugye drop mindenkinek, mert csak abból a bossból esik. Kell mindegyik sorban.
-
demerion
tag
válasz
birozoli7800 #78481 üzenetére
Van egy viszonylag hosszú questchain, a trainertől indul és ahogy haladsz, úgy kapsz új recepteket.
-
Triathlete
senior tag
válasz
birozoli7800 #78468 üzenetére
+1
-
Arnold2
őstag
válasz
birozoli7800 #78466 üzenetére
Igen, egy általában kétszemélyes, mount a jussa a meghívó félnek.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
birozoli7800 #78391 üzenetére
A "kamu" zöld csík is vicces Portal Keeperen, főleg HC-ben.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #78306 üzenetére
Wowhead commentben szépen leírják.
Mire ezen végigmész, magától is esik egy legendary.
Sajnálom, hogy nem BOA.
-
Triathlete
senior tag
válasz
birozoli7800 #78276 üzenetére
Igen ezt tökéletesen értem, de én arra vagyok kíváncsi, hogy akkor miért nem látom, hogy erőlködik? Ami nálam azt jelenti, hogy 90% felett dolgozik.
-
Peetey91
senior tag
válasz
birozoli7800 #77956 üzenetére
A honlapon Item restoration néven fut, 15 naponta használhatod.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #77876 üzenetére
Annyit még hozzá tennék, hogy alapból nem sokat ér a pawn. Importáld be a stringet amit kaptál a raidbots.com-on.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77876 üzenetére
Ha jól látom, Kin'garothot öltél HC-ban, ehhez viszonyítottam. Bármelyiknél megnézheted a rotát, helyezkedést, van replay.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #77874 üzenetére
Az askmr robot is az írja, hogy versality-re kellene gemelni, enchantolni. Az +4.44% dps növekedés már.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #77871 üzenetére
Használod a pawn nevű addont? Hasznos lehet ha tudni akarod milyen gear az igazi upgrade. A raidbots.com-on le is tudod futtatni a szimulációt és megkapod a stringet. Amúgy én nem értek a frost mage-hez, de ice veins-en kapásból versa/haste kombót írnak, te pedig critre vagy enchantolva gemelve.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
birozoli7800 #77871 üzenetére
Ugyan nem vagyok frost mage (sőt mage sem), de a legók miatt vagy 80-100k mínusz szerintem máris megvan.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77806 üzenetére
Mindenképp várd meg,a playable rész az kb olyan mint az ingyenes kipróbálás,kezdő zónákban bóklászhatsz.Ha jól emlékszem.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77730 üzenetére
Az ráér 100-on. Így ha mégsem tetszene neki amíg eléri a 100-at, akkor csak a BC árát bukja.
-
pckownz
őstag
válasz
birozoli7800 #77725 üzenetére
When you hit level 101, you will be prompted to return to your Class Hall and complete a short questline to unlock a few champions, the first troop, and Order Advancement Tech. From there, an NPC will be accessible in your Class Hall that opens up the Advancement Tech Tree.
Haladtal valamit is az order hallos questekkel?
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #77720 üzenetére
-
pckownz
őstag
válasz
birozoli7800 #77720 üzenetére
Order Hallba van egy NPC aki upgrade-eket ad, talan a 6. szintu lesz az, ami unlockol egy masodik legendary slotot
(#77721) Perseus871
Trial verzion nincs idolimit, lvl20-ig fejlodhet, illetve social dolgokbol kimarad.
Battlechest vasarlasa eseten 1 honap ingyen jatekot kap, es unlockolja a tartalmat a jelenlegi kiegeszitoig. Bovebb infot talalsz azelso hsz-benosszefoglaloban -
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77671 üzenetére
Ahogy mondod. Nehézségenként hetente 1x vagy jogosul lootra (bonusra bármennyiszer). De ezt a Social ablakban, a Raid fül, Raid Info pontjában magad is megnézheted. Ahol Available van, onnan kaphatsz lootot.
MOD: Írsz egy privátot a topicgazdának a linkeddel.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77661 üzenetére
Volna egy kérdésem,mennyi idő ez a raid?
Nincs túl sok időm,főleg most karácsony körül.Troll mode On.
(#77662) birozoli7800
Azért mert frost mage,túl frigid egy ilyen raidhez,váts fire mage-re,az elég tüzes és leveri.(#77663) Viktor77
Szerintem már sokat ID-özött ott.Troll mode Off.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77661 üzenetére
Akkor Argust nem ID-zted le, így mehetsz rá más csapattal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #77629 üzenetére
A world questek minden jatekosnal ugyanazok (kiveve a profession wq-kat), igy nincs koze a gearedhez.
Antorus, the Burning Throne Release Schedule:
• November 28: Normal and Heroic difficulties
• December 5: Mythic difficulty and Raid Finder wing 1
• December 19: Raid Finder wing 2
• January 2: Raid Finder wing 3
• January 16: Raid Finder wing 4 -
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77624 üzenetére
Feltetted az addont amit fentebb linkeltem? Olyan nincs, hogy mindig ap és relic. Minden nap van legaláb 3-4 cuccos küldetés.
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #77624 üzenetére
LFR-nek már nyitva az első szárnya.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77617 üzenetére
Argus-on ha jól néztem,relic ap és order resource wq van most.
Bár sámli van néztem meg,annak csak két zónában van WQ.
De Val'Sharah-ban esett egy 860-as mail chest,ami nagyon gáz,de örülök neki mert új chest kinézetet kaptam,méghozzá egy igen igen szépet. -
pckownz
őstag
válasz
birozoli7800 #77611 üzenetére
1x questet is kapsz oda Illidantol par szaz argunite rewarddal, nezz utana hogy megvan-e, mert csak heti 1-re tudsz bemenni.
-
Lirion
addikt
válasz
birozoli7800 #77613 üzenetére
Úgy van, miután resetelődik a wq, akkor kaphat új rewardot. Amúgy wq-eket te hol nézed? Mert hogy nem az összes AP-t ad, az biztos.
A greater invasionben van egy argusos world boss, ami 930+ lootot dobhat (15-20% eséllyel), vagy goldot, ap-t, esetleg legendaryt. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77613 üzenetére
Broken Isles-en nincs még WQ-d?
Az is ad 870-885 itemet. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77611 üzenetére
Minden wq mást ad,itemet ap-t craft alapot satubbi.WQ-nál mutatj a térkép mit ad.relic,item ap recept ecetera.
Greater invasion ad legendary vagy egyéb itemet fene sem tudja mekkora eséllyel. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77608 üzenetére
Én azt tapasztaltam ha relic-et ad akkor tuti 945.Ha felszerelés akkor 930.
Vagy csak szivatott engem. -
Whysperer
addikt
válasz
birozoli7800 #77608 üzenetére
Grat!!
-
Lacee1986
senior tag
válasz
birozoli7800 #77605 üzenetére
Első timewalking után kapsz 500 badge-et. Ahol leadod, ott tudsz venni érte 880as geart.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77605 üzenetére
Nekem esett 4 timewalkingon 4 darab 880-as item,ami jó hogy két új kezes kinézet jött.
A jutalom ládában 930-as gyűrű volt. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77602 üzenetére
Hát ha igaz ma még egy karival megfogom csinálni,ha érdekel berakom mi esik.
De most még 14 klingon karaktert kell elindítanom winteres bulin egy másik univerzumban.Kicsit macerás az élet,elindult a Winter event és 35 maxos karimat rá állítottam,csak oda kell másznom velük. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77600 üzenetére
Az insták nekem is 880 90%-ban 10% 895.De ha dalaranban felveszed a timewalking küldit akkor 5 timewalking insta után kapsz 1 ládát sok AP-t 1 fate of francse tudja mi tokent.
A láda az 930+ cuccot ad.Bár kiskarinak lehet nem,ezt nem tudom. -
Whysperer
addikt
válasz
birozoli7800 #77579 üzenetére
Azt ne felejtsd el ,hog y a heti greater portalból 950 ilvl is eshet legalábbis Én akkorát ltátam max ,de nem tudom mia plafon és vigyél bonus roll tokent mint a raideken,hogyha csak ap-t kapsz a boss megölésért akkor bonus rollolhass itemre.
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #77576 üzenetére
Nincs mar kozel sem akkora magyar kozosseg, mint korabban volt, igy szerintem nem igen eri meg a raforditott idot, annal is inkabb, mert az mmo-champion illetve az icy-veins oldalakon azonnal kint van minden angolul, a wowheaden meg minden jatekbeli guide, adatbazis ott van kommentekkel egyutt.
Angol tudas ajanlott persze, de hat ez ilyen. -
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77576 üzenetére
A heti invázióhoz tolnod kell argus sztorit,úgy unlockolod,a térképen egy bazi nagy ződ portál fog megjelenni.
-
Viktor77
titán
válasz
birozoli7800 #77572 üzenetére
Melyik mikor. Tedd fel pl. ezt, és látni fogod.
BTW, már 1/11M.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
birozoli7800 #77570 üzenetére
Azokból fejleszted tovább a fegyvered traitjeit. Ha csinálod az Argus sztorit tovább, egy újabb traitfa-szerűség fog megnyílni a Vindicaaron, ott is fejlesztheted majd tovább.
-
Lirion
addikt
válasz
birozoli7800 #77533 üzenetére
Told végig az elérhető, geart adó napi questeket, közben joinolj random hc dungeonre, a fegyvert pedig húzd fel legalább 52-es szintre (ez utóbbi pár ap-t adó wq után meg is van). Holnaptól jön a cata timewalking, azokat is toljad, legalább a heti küldihez szükséges 5-t nyomd le, kapsz érte ládát valszeg már most antorus normal cuccal (930 ilvl), de a bossok is elég magas ilvl-t dobnak (880-at talán). Broken shore-s nethershardokat már most nem nagyon érdemes gyűjteni, 850es geart pillanatok alatt kinövöd, én arra már nem pazarolnék időt.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77533 üzenetére
Amikor van legion invasion event menj el rá,850-865 szintű cuccokat ad,az eventen kapsz rengeteg nethershardot,400 shard 1 850 ilvl cucc,elmész broken shore-ra és bevásárolsz.Broken shore-n van a vendor.
Sajnos 820 ilvl nagyon kevés,nem tudnád túlélni a küldizést szerintem.
Sajna ha az első 110-es karid akkor nem tudsz WQ-zni csak akkor ha van minden frakcióhoz repud,a többi karidnak már nem kell repuzni,egyből mehetnek WQ-zni. -
pckownz
őstag
válasz
birozoli7800 #77521 üzenetére
Kollegat kiegeszitve:
Broken shore-hoz megkapod a kezdo questet, lemesz es beszelsz Khadgarral, utana el fog kuldeni Dalaranbol unlockolni Argust (talan Exodarba fog kuldeni, de ez nem fix). Vicces, egyszerre 3-4 helyen fog kulonbozo questeket adni
Amugy nem feltetlen kell broken shore-t questelni gearert, sima WQ is 870-890 itemeket ad, de a 880 azert tenyleg minimum egy dps kaszt eseten. 885 prot palammal mondjuk fel mapokat huztam be, de a samanom szenvedett.
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #77521 üzenetére
Argus-hoz előbb szerezz Broken isles-en vagy Broken shore-on geart.
Argus kemény dió,ha át mész nulla gírben egy pofontól megpatkolsz.
Ha van 880-as gear az már elég. -
lapuli
tag
válasz
birozoli7800 #46839 üzenetére
Nem kell lemez megy az anélkül is és az első három napban pedig azt fogja írni hogy starter edition de csak addig amíg le nem ellenőrzik utánna standerdre vált, addig egyket dolog mint levél kapás vagy írás nem fog menni.
-
Wolverine
félisten
válasz
Ez nem probléma. Ha leszedte a webes telepítőt (mert pl. Starter Editionnel kipróbálta a játékot) és felpatchelte a telepített WoW-ot, akkor a lemez teljesen felesleges.
-
dilipok
veterán
válasz
mert mar gondolom leszedte a patcheket. Nincs szukseg a telepitolemezre. Jatszani tud.
-
Amarth
aktív tag
válasz
birozoli7800 #46122 üzenetére
Talán ott érdeklődj ahol játszol,ez az eredeti wow topikja.
-
Khelben
nagyúr
válasz
birozoli7800 #46122 üzenetére
Tört szerverekkel kapcsolatban rossz helyen jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged