-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
pachito #97176 üzenetére
Event (is). Ilyenkor jönnek az új talentek, meg egyebek.
Most lesz az az event amiben egy különleges színű raid "setet" (nem igazi set, csak 4 darab asszem és csak lookalike, nem ad bonust) lehet kiszedni.
Palának pl. a zöld(es) Judgement setet. Jó hülye voltam, hogy annó eladtam. -
hunvarlan
aktív tag
-
válasz
pachito #94806 üzenetére
Nekem is a Questie van fent, de kipróbálom amit ajánlottál.
Próbaként joinoltam WSG-re lvl12-es karimmal (legalapabb questes gúnyákban), háát mindenki más lvl19, az összes sebzésem miss, dodge, resist.
A hunter petje úgy levert autoattack-al mint a szart. Persze nem is vártam mást.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
pachito #94682 üzenetére
De akkor ez régen is így volt, nem? Vagy mi változott?
BC-ben mire kell pénz? Szinte csak mountra. Emlékeim szerint sokkal jobban jött a pénz, mint vanillában. Persze ha valaki milliomos akar lenni, meg AH-val játszani napi x órát, annak lehet kaka lesz. Engem ez a része nem érdekelt soha. -
-
Plata
félisten
válasz
pachito #79472 üzenetére
Nem igazán,Legion alatt és előtte nem volt nehéz karit húzni,de a 7.3 vagy talán 7.3.5 patch hazavágta a régi világot és szarabb húzni,sokkal lassabb,igaz végre élvezheted a sztorit ha nem gáz hogy lassabb a fejlődés.
Igazából régen 90-es szintig nem volt vészes,elmúlt két évben felhúztam nagyon sok karit 110-re,nem volt gáz,a random instázással gyorsan 90 lettél onnan meg már csak egy két nap küldizés és 98 mehetsz legionra.
De belekavartak mindenbe és az insták hosszúak lettek kevés xp-t adnak.
Régen 20 perc alatt lezavartál egy random instát 10-90 szint közt,a frissítés után volt hogy az insta feléig sem jutottunk egy óra alatt.Bár talán finom hangoltak rajta,most lett a Blood elf karim 95,draenoron halott a random insta,92-es szinten jelentkeztem random draenor instára,kiírta 48 perc várakozási idő,jó elmentem küldizni,épp csak 95 lettem úgy két óra múlva amikor behívott. -
akasp
senior tag
válasz
pachito #79464 üzenetére
ez egy jo kerdes, ezt nem tudom.
Viszont a sub-okat valamelyik nap hasonlitgattam ossze, es arra jutottam, hogy mashol sem olcsobb, mint a store-ban. Raadasul ha tobb honapra fizetsz elo, akkor meg olcsobb is a store-ban. A store mellett szol meg a "kenyelem" is, mivel nem kell ide-oda kajtatni GC utan.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pachito #65701 üzenetére
De ugyanaz, csak össze lett vonva a két spell egybe. És csak BM hunternek van (bár ha jól rémlik ez régen is így volt).
Amúgy Dead Zone eltörlésként szerintem te arra emlékszel, hogy régen volt egy zóna, amikor már nem volt melee, de még nem volt ranged. De már nem csak ez van eltörölve, hanem 0 yardról is tudod lőni a mobot, ha pont előtted áll, akkor is. Ezt viszont 100% hogy csak MoP-ra törölték el, mert Firelandsen még sokat szívtam miatta
-
k.kristof
őstag
válasz
pachito #65699 üzenetére
És az nem tűnt fel, hogy mana sincs már?
Nincsenek, jelenleg mindegyik spec ranged, de a Legionben a Survival melee spec lesz, tehát megint lesznek hasonló képességek, de csak a Survinél. A lövéseknek sincs már minimális hatótávolsága, akár 0 yardról is lövöldözhetsz.
-
törölt tag
válasz
pachito #39512 üzenetére
Mivel minden kieg sorra laposodott de várták is azért mindegyiket.
Az első kieg ami nagy felháborodást keltett eddíg a blizz történelmében és csak azért mert pár éve megy a kung fu panda mozikban.
Ha a mese film nem lett volna még akkor is nagy negatívum mert pandák bazz....hogy a fenébe kerül be ilyen egy Warcraft-ba egyáltalán?
Értem én, hogy a Warcraft3-ban benne voltak de a Cataclysm megjelenése előtt kijelentették, hogy el fognak térni már a Lore-tól.
De most vissza térnek és olyanhoz aminek nincs nagy rajongó tábora mint látható.
Amiket meg felhoztak + újításként azokat patch formájában kellene hozni mivel ezért ilyen drága a havi díj!
Akármennyire is xar lesz akkor is ez lesz a legjobb MMO még mindíg, hiába jön SWTOR meg Guild Wars2 meg stb. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
pachito #39512 üzenetére
"Miert kell egybol lehurrogni az ujat"
Nyuszika meg a sapka tipikus eseteHa most régi szereplő tért volna vissza, akkor az lenne a szöveg, hogy "na a Blizz már nem tud újat kitalálni, még mindig az rts-es lore-ból él, haldoklik a WoW".
Tessék megérteni, hogy itt most lesz új sztori, lesz új lore, amit már évek óta mondogat mindenki, hogy miért csak a régiek és "semmi újdonság nincs" (ami mondjuk nem igaz, de részlet). Megjegyzem ebbe a kiegbe elég sok régi szereplőt is bele lehet zsúfolni még... nem tudom miért gondolják egyesek azt, hogy a Blizz felfedett minden lore infót a kieggel kapcsolatban (egész pontosan gyakorlatilag semmit se tudni a lore-ról). -
Arnold2
őstag
válasz
pachito #29796 üzenetére
Persze. Ilyen kb mindenkivel történt. Nekem is volt két esetem mikor tök jól elvoltam egy hordással. Először STV-ben segítettünk egymásnak mutogatással. Meg mikor magára húzta a kék lufimat megvárta míg gyorsan visszahívtam. Abszolút korrekt volt.
Utána Arathi Highlands-nél volt hasonló. arra járt két hordás ők leszedtek, de akivel én voltam masszívan yell-elt hogy ne (legalább is gondolom) utána meg ő kért még elnézést.
Szóval nem csak 13 éves vérpistikék játszanak, akiket vernek a suliban és itt élik ki bosszújukat. Horda oldalon is emberek játszanak (legalább is remélem
) és köztük is vannak normálisak és köcsögök. PVP szerveren igen is számítani kell, hogy téged általában a PVP orientált emberek fognak lekapni. Ezzel jár. A lehetőségeket már vázoltam.
-
GabN73
addikt
válasz
pachito #29059 üzenetére
ha egy mob szürke--jóval gyengébb nálad
ha zöld-gyengébb nálad
sárga- egy szinten vagytok (erőben nem lvlben)
narancssárga-erősebb nálad
piros- sokkal erősebb náladgondolom így van a questeknél is
szürke-túl könnyű
zöld-könnyű
sárga-szintedhez megfelelő
narancssárga-kicsivel erősebb
piros-sokkal erősebb,nagyobb szint szükségeltetik hozzászóval miért "hazudnának"?
-
decibel
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pachito #24749 üzenetére
De.
Szerk: Na jó, kicsit hosszabb válasz
Survival még mindig nagyobb DPS-t tol ki, mint a BM, de azért most már BM csak kicsit van lemaradva (az eddigi néhány ezres DPS-hez képest csak néhány 100-al, értelemszerűen ilvl213 és 25 fős raidkörnyezetet nézve).
Szerk2: Még hosszab válasz. A fentiek (értelemszerűen) csak theorycraft eredményei, kérdés hogy valós helyzetben melyik lesz nagyobb előny, hogy a pet folyamatos DPS-t tol, vagy az, hogy a Surv több instant skillel rendelkezik. Illetve függ attól is, hogy petek mennyire lesznek képesek a boss fightokat túlélni. De akárhogy is nézem (végre) mindegyik Hunter ág raidképes DPS-t tud kitolni (igen, MM is). -
-
Ribi
nagyúr
válasz
pachito #23073 üzenetére
Timed mázli kérdése is.
Csomó idő elmehet, ha vicces módon a 2 átellenes oldalra pakolja le a mobokat és sok idő elmegy a szaladgalassal.
Ami fontos, hogy nem szabad megállni. Amig van mana menni kell előre. Én holy palaként voltam néhányszor. Eléggé egyszerőnek tűnt a dolgom guildel, mert mindenki tudta mit kell csinálni. Healerről le kell szedni a sok kis vakarcs zombit, aoe sok esetben fontos, mert kupacba jönnek a mobok. Pont ezért előnyben van a pala tank is mert jó aoe tankolást nyom. Sajna macitank kicsit hátrányban van. Szóval itt sok múluk a tankon. Ha jól össze tudja szedni a mobokat a healernek kevés a dolga és nem fogy ki a manaból, nem kell feleslegesen leülni kajálni. Persze ez mindenütt így van, de itt ugye az idő miatt különösen fontos. Arthas néha néha megáll, amikor beszélni kell vele hogy lóduljon tovább, azonnal beszélni kell vele.Szóval szerintem itt a tanknak kell legjobban ismerni az egészet.
Viszont amit nemtudok, hogy ha lejár az idő akkor ha épp az extra bosst ölik az emberek akkor is lelép, vagy csak a megadott időn belül meg kell ütni 1x.
Legutolsó alkalommal sajna még láttam amikor átlép a kapun, de már pont nemért oda senki.
Láttuk hogy vészesen fogy az idő, és az utolsó 2-3 mob csoportot figyelmen kívül hagyva rohantunk előre, mindenkire sacred shield, tank aggrózta akit tudott, de csak integetni tudtunk -
-
sasa311
veterán
válasz
pachito #23068 üzenetére
PUG-ba roll van.
Ezalól csak az kivétel, ha előre szóltok, ami gondolom nem történt meg (pl. mi guildünk még sunwell alatt is járt Gruult ölni a trinketért egy fele guild/alt fele PUG csapattal, de ott kikötés volt, hogy mindenre roll van KIVÉVE a trinketre, mert az guild item.)
-
nierthen
tag
válasz
pachito #22881 üzenetére
immáron két éve "nevelek" shadow priestet. úgy képzweld el, hogy egyetlen percre sem voltasm sem holy, sem disc ágra talentelve. pre wotlk időket hagyjuk, hisz akkor köztudott, hogy nem volt a legimbább karakter. én így sem adtam fel, és a wotlk idejére enyhén szólva is fun, játszható karakterré cseperedett. aláírásomban a link. gyakorlatilag 70-től 80-ig majdhogy nem ültem le inni. és nem túlzásból mondom. ráadásul nem tudom milyen papellátott szerveren élsz, de ha én LFG-re jelentkezem, mert a guildemben az adott instákat vagy nem akarják, vagy már megoldotta a többség mindig bármelyik instába 15-30 percen belül bejutok. én úgy veszem észre, hogy kapkodnak a shadow priestért. jó mana support és egyáltalán nem elhanyagolható dps akár raiden akár HC-ben.
na egy szónak is száz a vége, lehet élni healerkedés nelkül is, sőt. meg a másik, hogy, ha bejelentkezel bárhova ott az info ablak, ahova beírom, hogy shadow és nincs az a kellemetlenség, hogy kickelnek. -> megelőzöm a kellemetlenséget.nomeg a pajzsot én is fel tudom rakni, csak amit összegyűjtök egy barlangból való kifutás közben azt csak azért teszem, hogy lássam a felpattogó kriteket egy olyan 15 másodpercig, mert a pakk ennyi idő alatt elfogy. bubi jobbára le sem esik, csak, ha sok SW
-t használok fight közben.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pachito #22671 üzenetére
Disc alapvetően pvp-s ág, ahol ugyebár az a lényeg, hogy minél könnyebben tudj healelni, hogy tudj más dolgokra is koncentrálni (dispellezés pl.), s lehetőleg a célpontot közben minél jobban megvédd. 5 fős instákban még így is elég lesz a healed, viszont emiatt messze egyszerűbb lesz healelni. Ellenben holy egyszerűen arra megy rá, hogy minél nagyobbat healelj.
Amúgy az nagyjából bármilyen healerre és tankra igaz, hogy nem kell sokat várni az invre
Azazello-:
Jelenleg a survival ág tud a legtöbb DPS-t kitolni. -
L4mie
veterán
válasz
pachito #22157 üzenetére
Hát nemtom akkor nektek milyen instaservert dob, vagy milyen talenton toljátok, de mi ragnán szinte mindig részesülünk kisebb nagyobb laggban :S
Tegnap pw relatív jó volt, Gluth on meg olyan laggunk volt, hogy a kite-olók nem bírtak semmit csinálni és szépen megevett 10 ud-t a kutymutty. aztán átmentünk dk wing be ott türhetőbb volt, de mondanom sem kell, hogy nem döntögettünk dps rekodrokat thadiuson :S100 szónak is 1 a vége, szopás a lagg, és így sajnos nem bírunk öcsiket csinálni, rankokat fel-le lépni hiába is akarunk :S
-
kovsol
titán
válasz
pachito #21934 üzenetére
naxxban csak ha már öltél bosst akkor leszel saved
és minden szerdán kezdődik tiszta lappal újra az insta addig aki ott volt mentéses lesz
lehet folytani bármikor azt a mentést és nem kell totál ugyan annak a csapatnak lennie, de olyan nem lehet, hogy két külön mentésből egy raidet csinálsz -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged