-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok
Segítség gyanánt lenne egy kérdésem hátha valaki tud rá választ adni.
2k-ban játszom.
ryzen 5600x, 16gb ram,rx 6800 vga és Dornogálba 50 fps-em van... minden máshól 100-180fps között vagyok. Valaki tud erre megoldást hogy Dornogálban is legyen valami normális fps-em? Helyel közzel mind1 hogy low grafikán vagyok vagy ultrán.. 5 fps különbség lesz csak. -
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudja mi lehet a gond. Nagyba tolom a játékot majd hirtelen feketekép és befagy a gép. ( ezt csak wow alatt csinálja máskor nem produkálja). Át álítitottam direktx 11-re a játékot, olvastam olyan hogy az msi afterborner csinálja töröltem azt is, de még mindig fekete kép és befagy a gép.
Valakinek erre ötlet? -
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy lehetésges classic tbc-re venni plussz 1 kari boostot vagy új accountot kell csináljak? -
wassabi11
senior tag
Hali.
Tudni esetleg mikor lehet belogolni classicon ?
Pre patch miatt még nem engedbe. -
wassabi11
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a történet a következő.
Rx 570-es vga-m volt, de eladtam majd átváltottam igpu-ra intel 630-ra, a következő jelenség az lett, hogy nem tudok felbontást állitani se részletességet, mert folyton kidobál az 3D gyorsitó miatt. A legfrissebb intel driver van fent chipset is felvan telepitve és frissitve.
Tegnap teszteltem egy AMD 6450-nel driver telepités megtörtént, és a probléma nem oldotott meg. Valaki tud rá megoldást?
Classic wow- csinálja amióta kivettem az Rx 570-est.Full hd-ban szeretném játszani, és csak 1280x 720p amit beállit magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest