- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Fontos, de kicsit kevésbé ha healer vagy. Viscidusra annyira kell, hogy eddig 2 allis guild ölte a realmünkön (legalábbis akik töltenek fel logot). Itt van az egyik: [link]
Ha legörgetsz alulra megnézheted milyen gearben voltak az emberek a killnél. Sok-sok nature res cucc -
Hehe, lehet, de akkor se értem a blizzardot, sírnak, hogy nincs senki a nagy világban, mindenki a fővárosokban ül, de ha kimegy az ember, akkor meg ez van.
Azon már agyaltam, hogy Local vagy general chaten(nem is tudom melyik van a nagyvilágba), beírok, hogy gyilkolni vágyó 90-es kari kerestetik itt és itt, meg a delikvens nevét, csak még nem néztem utána, hogy hogyan kell a koordinátáimat linkelni, meg esetleg macroból lekérhető-e a targetem neve, hogy egyszerűen s gyorsan lehessen hívni a helpet.. -
Viktor77
titán
-
Arnold2
őstag
Röviden, átírják a programot. Így történhet meg, hogy a farmerek a föld alól mingingelnek, vagy épp repülnek.
Nem legális, de a Blizz csak szakasosan bannol. Ha nagyon beleásod magad a témába, akkor találsz pár programot ami segít ilyen mókákat csinálni. Pl a GM szigetre való eljutás -
gabranek
senior tag
ez volt a gond, köszi
ugye ez alt, itt nem hajszolom az achikat, nem gyűjtöm a mountokat, peteket, stb. ezért nem is figyeltem oda, hogy a gyorsabb mountot is meg kell venni.más: a dps-em nagy hányadát most a volley teszi ki (BM-en és MM-en is). szal igazatok van, az MM-et majd bossfightokon fogom kihasználni jó gearrel. Mindenesetre arra jó már most is, hogy megszokjam és ne egy HC-ben kelljen pakolgatnom a shotokat, meg keresgélni a megfelelő rotát.
-
Arnold2
őstag
Lehet, hogy már öregszem, de nem emlékszem hogy ilyesmit mondtam volna, nagy kár mert így már fele annyira kemény a hozzászólásod. De kérlek javíts ki ha tévedek...
De akkor leírom még egyszer röviden, hátha: Szép tőlük, hogy adakoznak, csak kár hogy nem a nemes cél érdekében.(#29545) Cathfaern: Persze, hogy nem mondasz újdonságot. S ez a baj.
-
FefeeX
veterán
Ez azért már erős belemászás volt... Ne haragudj, de semmi olyat nem kérdezett, ami azt feltételezi, hogy tört szerveren van, ahhoz pedig semmi közöd, hogy azon van-e vagy sem. No offense, csak szerintem ez kicsit erős volt így... Emellett biztos vagyok benne, hogy az a baja, amit írtam, LKval szívtam az elején énis, mikor wowon belül tettem véletlen még egy wow mappába...
(az addonok megjelenítése szerverfüggetlen (mármint a kérdéses mappában) - a játéka pedig eredeti - mivel szabadon letölthető) -
szilchi
őstag
Mikor a rugómmal voltam UK-ben,ott is esett egy.Valaki még passolt is rá
,mivel van kemény 170 gold-om,gondolkodtam azon is,hogy leninjázom
.De aztán nem tettem,nem akartam kcsög lenni.Majdnem minden cuccot én vittem greed-el,csak ezt nem.Majd talán esik még valahol
...
-
Vigneau
félisten
Nem mondod...
Nem véletlenül nem vagyok a Bloodscalp-on. De ha PVE realmon engedélyezed a PVP-t, akkor nagyjából ugyanott vagy - bármikor lenyomhat az ellen. Bár ezzel nem mondtam újat.
Ami engem illet, csak a társaim sirámjait közöltem. Jómagam BG-n, AV-n nem veszek részt, magányosan járom az utam - néha segítek az alsóbb szintű guildtársaknak. -
Arnold2
őstag
Én ezt vágom illetve a guildem is
A rotát is meg az együtt mozgást is.
Viszont a /follow csak azután lép életbe ha már egy X távolságra eltávolodott tőled Jóska Pista, te addig szépen ott állsz a villám gömbbe. Nekünk az együtt mozgás még a gyengénk, de szerintem már egészen jól haladunk, hogy simán menjen.
Mi általában úgy szoktuk, hogy megcsillagozzuk a MT-t, ő megy fel elsőnek majd mi utána és úgy körbe szép lassan. De általában ami gáz, hogy valamiért a Surge vagy mi lekap, pár embert, vagy néha valaki otthagyja magát a gömbben... Szóval nekünk nem a taktika nem tudás a gond, hanem a 'slacking' a gond.
(az elején meg a low gear volt a gáz, nem ritka volt hogy másfél perccel mentünk be a P3-ba,de ez mára már hál' Istennek nem aktuális) -
SzlobiG
félisten
Igen mert a sok nagy wowos sír a blizznek, hogy egy hibrid kaszt miért tol ilyen dps-t mikor ő a (mondok csak vmit) 2gombos spammelős magejával nem tud ennyit. Amúgy meg wws-en közel sincs az elsők között a warri ha a kaszter dps-ekkel összevetjük az igaz, hogy mele fronton a toppon van gondolom ezt akarják vissza szorítani hogy pl rugó legyen ott ahol kéne. De nem baj ez a 10% se fog eltántorítani, hogy ne verjem oda a többi classt (mele).
-
kovsol
titán
vannak még looserek ennyi
multkor nyitottam ingyen egy portált a srácnak aztán másnap néztem küldött 40 reagenst meg egy levelet hozzánem tudom nekem egy ilyen gesztus többet ér mint 10g
pénz meg van szarásig nem nagyon érdekel, hogy lehuzzam az embereket egy alap skillel és nem szakma ez -
Ribi
nagyúr
Nem biztos.
Szerintem 70-en sem tudta kitakaritani és 78-on nem sokkal jobb cuccai vannak az embernek. Warri ha nem kap healt azért agyonverik. Geartől nagyon függ a dolog. brd trash pedig szerintem az egyik legnehezebb.Hétvégén volt szerencsém pugozni egy keveset(, mivel első 2 nap kiirtottunk minden 25 fős instát, így kb szabadfoglalkozás a többi 5 napra.)
Hát elkeserítő tapasztalatokEgyre több embert látok kék zöld cuccokban HC-ni, tank rendszerint képtelen megfogni 3 mobot, nem azért mert dps lehúzz, hanem már a heal aggró is lehúzza, nem abba épít sok aggrót amit feljelöl. AN-ben az elő bossis nem jutottunk el.
Egyszerűen kriminális.
Legvégül szerencsére egy full guildes csapatba kerültem (nem voltak full lilában) és végre olyan volt a tank és a healer, hogy elmorzsoltam néhány könnyecseppet, jó volt látni, hogy hogyan dolgozik egy összeszokott (magyar) csapat. -
FefeeX
veterán
De ezt hogy? Ilyen jók lettek a magek, vagy valami speckó buffot lehet kapni abban a raidben?
Igazából elhatároztam, hogy a hunter helyett a DK lesz a main, így tegnap pár órát elvoltam azzal, hogy felfedezzek, meg fishing/cooking húzás legyen egy darabig... A fishinget mondjuk nem teljesen értem, ott is úgy megy hogy egy helyen már túl alacsony a "víz szint" és nem ad skillt, vagy általános a dolog (csak mert a fishing guide--ból az jött le h általános) - próbálom megtalálni a szinthez tartozó vizet, de az sem egyszerű...
A sok rizsa szövegből csak arra akartam kilyukadni, hogy még HCben is csak egyben voltam WotLK óta, mert egyszerűen a hunterem nem tartottam elég jónak hozzá, a DK jobban tetszik, és PVP sikerélményt is többet ad, összecsuktam eddig szinte mindenkit aki jött... -
Cathfaern
nagyúr
L&L tooltipje alapján csak akkor proccol, ha a trapnak van hatása. Szerintem ha a boss immunis rá, akkor nincs, tehát nem is proccol. De nem próbáltam még (BM-en vagyok jelenleg).
pachito:
Ha azt mondod, hogy egyszerű lett a survivalal a hunter, akkor eddig milyen volt?BM-ként az ég világon semmi más dolgod nincs, mint hogy amint nincs CD-n egy skill, akkor eltold, meg max hogy figyelj a pet hp-jára, s ennyi.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
Ezzel az a baj, hogy a használat így nézne ki:
Megnyomod a macrot, eltolja az explosive shotot. Megnyomod a macrot, mondjuk Kill Shot nem aktív, nem történik semmi. Utána ha megint megnyomod a macrot, akkor eltolja a Steady shotot. Ez normál esetben, s a macro spammolása esetén még csak-csak elmegy, bár dps kiesés. Ellenben tegyük fel, eltolod az explosive shotot, de utána valamiért nem tudsz skillezni (vmi aoe-t kerülgetni kell). Ekkor explosive shot cd-je lejár, viszont te megnyomod a macrot-> kill shotot próbál eltolni, megint megnyomod->eltol egy steady shotot, s csak ezután jönne az explosive shot./castsequence reset=6 Explosive Shot, Kill Shot, Steady Shot
Egy fokkal jobb lenne, mivel így a fentiben vázolt esetben futkorászás után eltolná az explosive shotot, de még ez se jó. Ugyanis a reset csak akkor kezd el számolódni, ha egyáltalán nem használod a macrot. Tehát, ha tegyük fel ellősz egy explosive-ot, rá 5 secre nyomod meg újra a macrot (ekkor Kill Shotot próbálna ellőni), majd rá 2 secre újra (ekkora már explosive cd-je lejárt), akkor még mindig Steady Shotot fog ellőni (mivel a macro csak 2 sec óta inaktív, tehát nem resetelődött).Junkie:
Váltogat a két Aspect között ahogy rányomsz a macrora.Amúgy próbálkoztam én is, tényleg nem megy sehogy. Simán csak egymás után írva nem megy, scriptből lehetne CD-t figyelni, de onnan nem lehet castolni, castsequences megoldások meg lásd fentebb. Már csak azt nem értem akkor, hogy Kill Shottal miért megy
Illetve nekem régebben volt egy olyan macrom, hogy ha tudja, akkor Intimidationt nyomjon, ha nem, akkor Rapid Fire-t (tudom, béna macro, de most nem ez a lényeg), és ez is ment gond nélkül.
-
-
Arnold2
őstag
De tolerálja, csak ésszel kell csinálni. A hivatalos álláspont.
De ugyan akkor itt az ellenpélda.
Szóval ha már úgy bemakrózod magad, hogy a játék magától játssza magát az már cink. Viszont ha olyasmire használod, amit a játékban is már alapból meg tudsz csinálni akkor ok.
Azt hiszem ők azt nem akarják, hogy a gold farmerek egy ilyen fejlettebb makrós billentyűzettel még könnyebben tudjanak goldot farmolni. Ugyan akkor egy párszor pár ártatlan játékos is bannolódik.
Valamint ha ügyesen keresgélsz a gúglin találhatsz egy két addont amivel egy kicsit jobban ki tudod használni a G15-öt. De itt is ésszel, illetve gondold majd végig, hogy tényleg nem esel e át a ló túloldalára.
Amúgy nekem is G15-öm van, de max csak emotokra használtam a bal macrokat. Eddig. Kicsit megint érdekelni kezdett a dolog. Majd utána nézek én is, hogy hogyan tudnám jobban kihasználni.
-
Wolverine
félisten
Wrath trial volt szerintem - ahhoz meg kell egy 68+ karakter, hogy kihasználja valaki
(vagy ha DK-kipróbálásról van szó, akkor 55+)
szerk: #21885: lvl20 után a macska még gyenge, talán úgy 30 körül lesz először használható, addigra lesznek meg az alacsony szintű kulcstalentek. Azon az alacsony szinten az előnye a prowl, és a lesből egyesével támadás; több mobnál mackó kell és swipe, ha bírja rage-dzsel. Lvl32 után lehet Ravage-dzsel kezdeni, majd 36 után inkább javasolt a Pounce+Shred, lvl50 után Pounce+Mangle+Shred. A talentezésben két út van: az első gyorsan tesz 11 pontot restora, így meglesz az Omen of Clarity, ami hihetetlen durva buff - viszont csak 61-en lesz Mangle; a másik 41 pontot tesz előbb a feralra, így 50-re lesz Mangle, de nincs se Furor (instant energy/rage shiftnél), se Naturalist (dmg buff), se OoC.
-
Ptech
addikt
Én annyit mondtam, hogy Karához gear kellett a kezdeti időkben. Naxxot friss lvl 80 altokkal is ki lehet pucolni.
Az hogy a pre-wrath lolnerf után ki mit ölt az tökmindegy, mert az a nerf arra volt hogy a nép nagy része aki nem jutott el Sunwellbe, ne adj isten HY/BT-be, az is lássa a BC content 25 fős instáit. De ennek semmi köze a mostani insták nehézségéhez. -
sasa311
veterán
Amikor kijött kara akkor full T4ben is baromi nehéz volt. Csak a példa kedvéért (akkor ugye még flask + poti egyszerre játszott) a maxra buffolt tanknak volt 20K hpja. A sima heroicból gearelt tanknak meg 16. És az opera eventben Rómeó pl úgy ütötte a 8K-kat, mint a huzat. De Prince is ütötte a 10K-t. (ergo 2hitelte a tankot simán)
Ez nem gearhiány volt, hanem optimalizációhiány (vagyis inkább nem volt kész SSC/TK és le kellett fogni a népet, mint az ölhetetlen Gruulal).Aztán kész lett SSC, akkor nerfeltek egyet karán.
Utána mikor kijött BT mégegyet.
Aztán mikor eltörölték a raid insta kulcsokat mégegyet.Ezek mind dokumentálatlan nerfek voltak. Persze aki lejárt néha-napján, annak feltűnt, hogy amíg a kezdetben fullflaskázva mainekkel 3 healer + 2 tank + 5 DPS setupnak kellett 5-6 óra a clearhez, addig végén már 1 tank + 1 healer + 8 DPS setupos S1-2 arena geares altokkal kellett 1,5 óra.
Mi lejártunk amúgy a már szarrá nerfeltbe is badgeért meg pénzért, ha mainekkel mentünk kb 1 óra és 10 perc volt és fejenként vagy 300-400 G a lootpénzből, a disenchantból és a badgeből vett szocpol epox gemekből
Főleg pala tankal volt fun, megindult az ajtóba, elment a lovas bossig behúzva mindent, szépen AOEzünk erre behúzta a lovat is
-
elit_hun
őstag
Hát arra én is
De különben mi is nagyon kemények vagyunk az 1580-as 3v3 ratingünkel
Ami most leesett 1558-ra, miután 2* kifogtunk egy S3 váll+S3 fegyó+S4 kombót
Amúgy meg nem kötöszködni akartam Nevarral, hogy húdecsíra vagy, csak S3 váll, hanem csak megkérdeztem, hogyan lehet az, hogy más 2000+-os csapat már nagyban S4-ket gyűjt
-
DebilEvil
tag
En is egyetertek azzal, hogy a botolok es a csalok bannolasaval. Nalunk sem csinalta volna senki, csak sajnos felvettunk egy idiotat, aki ezt csinalta, es paran ugy gondoltak, hogy akkor ok is. Persze aki ezt "bevezette" nalunk, az sajnos meguszta, mert az utobbi napokban nem volt online, gondolom ebben az idoben tortent a monitorozas.
-
Ribi
nagyúr
hetente na
Nem igazan jottem ra, hogy miert raknak fel naponta 1-3 oment.
Mit lehet javitani benne ennyit. Ujabb mob kerul elo ujabb javitas vagy mi ?
Kb 4 nappal ezelottiben mar meg lehetett csinalni hogy mindenkinek 1 szinu az agrobarja, csak az enyem kulonbozik, igy jol latom hol tartok. A tegnap leszedettben ez a funkcio mar nemment. Ez am a bugfix -
LucifeI2
őstag
S2 óta ez van, honor farm mindig a része volt és lesz is. Viszont az hülyeség, amit mondanak sokan, hogy olyan lesz mint a régi HWL honor farm. Azért, mert most már majdnem minden itemen lesz Personal Rating req., rohadtul köze nem lesz a régi honor farmhoz. Sokan félreértik, hogy milyen is egy casual játékos, a casual játékos nem egyenlő azzal, hogy valaki nem is tud játszani. Casual játékos is el tud érni bármikor 2200 rating, egyáltalán nem kell hozzá sokat játszani. Sokan azt hiszik, hogy magas ratinget csak úgy lehet elérni ha 24/7 arénázol.
-
Xelo
addikt
természetesen, hogy ne.
amerikai realmokon szvsz hasonló a helyzet mint eun, bár az simán lehet hogy ázsiában meg nő a wowosok létszáma. de hát ott annyian vannak... annyit tudok hogy olyan guildtársak - barátok hagyták el wowot akiknek nagy respect, mert baromi jól játszottak, és én is élveztem amikor velük tolhattam. és nap mint nap sok-sok ember teszi le a fejszét/pajzsot és másmerre új kalandok után néz... nekem, megmondom őszintén, nagy csalódottságot okozott a ragnaros létszámcsökkenése.
természetesen elhiszem hogy sok új játékos "lehet", de szerintem azok leginkább az ovis korosztály.. 12éves lett, anyuci megengedte hogy játszon, hurrá..
de mindegy is, én most nagyon élvezem a játékot. anno 2004(05?)-ben amikor kijött WoW kishazánkban dwarf hunter volt első karakterem, aztán mikor először beértem Ironforge-ba hát.. tátott szájjal ültem a monitor előtt. horda után nagyon jó érzés újra eljutni oda ami anno nagy nyomot hagyott bennem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged