- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Elvileg sem lehet megcsinálni, gyakorlatilag meg pláne nem.
Ennek kapcsán nem is bannolhatnak érte.A /in parancsal nem lehet kiadni spell végrehajtó funkciót. Csak a cseten működik. És mi használtuk anno BC-ben a LW dobokhoz a következő macrot:
/cast dob
/in 1 sec /p doboltam!
/in 25 sec /p 5 sec és lejár
/in 30 sec /p lejárt!Vagy valami hasonlót. Kb 3 hónapig minden raiden mind a 25 ember, soha nem szólt érte senki.
-
Cathfaern
nagyúr
Bluepost szerint a /in paranccsal nincs semmi gond, ami normális, hiszen azzal csak chat funkciókat tudsz használni. Ami probléma az a különböző "gamer" billentyűzetek és egerek macro funkciója, ahol lehet késleltetni. És a bluepostban csak annyi áll, hogy ezeket nem célszerű használni, még chat késleltetésre sem (mondjuk nem tudom, hogy ők hogy tudják megkülönböztetni egy hardveres macrot a valós beviteltől, szvsz sehogy). Elég félreérthető ahogy írja, később korrigálja is magát. Szóval az ingame parancsot lehet nyugodtan használni, viszont nem is alkalmas spell/ability használatra.
-
parandroid
félisten
Ptech, GabN73,
Accountot eladni a Prohardveren tilos. Nem is csak az EULA miatt, hanem mert a Prohardver üzemeltetői úgy döntöttek, hogy az. A szabály mindenkire vonatkozik. Ha nem vesszük észre, és töröljük azonnal az ilyen hozzászólásokat, az nem jogosít fel másokat, hogy ők is így tegyenek. A szabálytalanságot nem a szankció ténye teszi szabálytalansággá, hanem maga a tény, hogy szabályt sért. Ez a szabály jelen esetben a fórum alapelve.
A tiltás oka egyébként az EULA megsértése mellett (amihez ugyan semmi közünk, de nem kívánunk asszisztálni hozzá) az accountok kereskedéséből adódó visszaélések elkerülése.
p
-
LucifeI2
őstag
65-ön meg lehet csinálni a JC daily questeket, kicsit nehézkes, mert a mobok narancssárgák lesznek, vagy lehet pirosak, de van a legtöbböl 69-71-es. De amúgy már 10 Alchemy karakter is elég lenne, egynek pedig felhúzni JC-t.
10 karinak kb. 40000g lenne feltölni a JC-t, Alchemyt meg csak olyan 5000g talán a 10-nek, ha eladod a 350 után készített potikat, flaskeket.
-
Arnold2
őstag
Hmm mivel kértem ezért megfogadom a tanácsokat.
Köszönöm mindkettőtöknek.
Meta gemet is lecserélem amint tudom. A Corr-t nehéz lesz elhagynom, amióta raidelek mindig fenn volt a boss-on, de lehet, hogy akkor ez volt a baj.Egy picit eb kötés a karóhoz, természetesen minden tisztelettel: még a 4 set bonusszal sem éri meg a Corr? Ha jól számolom akkor a használatával percenként vesztek olyan 3 másodpercet.
Hit Cap (mondjuk úgy, hogy a gearből) megvan. Shadowfury-re Sarufang miatt már amúgy is ott van egy pont. Így akkor marad a Soul Leach.
S kösz még egyszer a tanácsokat srácok, igyekszem megfogadni!
-
tomazin
veterán
Én is offgamers.A reg kicsit érdekes volt,nem hittem volna,h tényleg meg kell erősítenem a telefonszámomat,de megtettem,és jó lett.Én első rendelésnél kb fél napot vártam,de második rendelés 10perc alatt ott volt a bc meg a gc
sasa311: Igen,nagyon örülök neki...ebéd idő,lehetne jáccani egy peppet,erre 88%nál megállt a cucc,és mire meglesz már mindenki visszaér->mai ebédidős jáccos kilőve
-
ígyvanferi
addikt
Én (is) az Offgamers.com-tól rendeltem legutóbb, olcsó, és egy órán belül meg is jött.
-
Cathfaern
nagyúr
Annyira nem lehet placebo, nekem win7 alatt folyamatosan azt csinálta, hogy alapból 150 körüli ping, ami néha felugrott 300-400-ra 1-2-3 gcd idejére. Pár hete megcsináltam ezeket a registry cuccokat, azóta lement 100 környékére, és nincsenek ilyen tüskék.
Amúgy van TCPNoDelay win7ben is, csak más helyen, amit én találtam guide.ot, abban az volt leírva, csak sajnos nincs már meg.
-
-
szilchi
őstag
Thankyou.Gondolkodtam azon is,hogy holy palaként jóval több SP-m lenne,amivel jobban sebezne a consecration.Vagy nem?Viszont akkor jóval kevesebb armorom lenne(healer sett nagy része cloth
),amivel nem biztos,hogy túlélném az 50 whelp csapkodását mikor szedem össze őket.
-
GoTReX
őstag
-
nak0n
aktív tag
Amikor kijött Kara, a guildek nagyon nagy része messze nem volt úgy felcuccolva, mint így wrath elején, ezért könnyebb most naxx. BC végén annyira nerfelték a raideket, hogy boldog-boldogtalan Illidant ölögetett a végén, így jóval könnyebb ez a belépő raidinsta, mint a BCs.
-
MCGaiwer
addikt
-
Wolverine
félisten
A szett negyedik darabját a Shadow of Doom elitek dobják
Ydrivel full leather és cloth szettet raktam össze így Northrendre
szerk: a pillanatnyi akadás ingame a scan.dll fájlhoz köthető állítólag; ez ugye a Blizzard beépített kémprogramja, amivel azt figyelik, hogy nem botozol...
-
Jó hát persze csak mire összeszenvedtem - szenvedtük a progress -t + a 5 T6 -ot ahhoz képes ez most mi? Emlékszem a Patch utáni 1.5 hetes Kael tryokra most meg 1shot. Nem vagyok irigy de olyanok ölnek Illidant mostanság (persze GZ nekik de az én szemszögömből nézve - logikus v nem - kicseszés...)
-
bobace
addikt
-
-
-conrad-
addikt
Mert minek akarsz te furyval kalimpálni, mikor nem nagy szám a DPS-e sem
Just for you:
fury warri dpsMondjuk én meg faszán elbasztam a dps-em ebben a körben, egyrészt a krisnásokhoz tettek (resto dob no heroism) másrészt .. asszem itt haltam ki 1x és CR(?)
-
Vistaboy
veterán
Akkor is, amikor már az eredeti 10-napos trial accot is megcsináltam vagy 10-szer, ugyanarról az IP-ről?
Figy, ha bármikor csinálhatsz, akkor csinálj nekem egyet, és küldd el priviben a kódot. Mivel a DVD megvan, nem kell letöltenem. Ha tényleg bejön, big f*cking THX from me!
Cathfaern: Nem lesz az, a Friends List-emen rajta vannak.
És ha tudom a kari nevét, akkor pláne. Vagy azóta már nem úgy megy?
-
SzlobiG
félisten
Hyjal, Bt-be(persze fight változó). Tegnap pl Azgalort öltük le és a trashtől a végéig nem kicsi előnnyel vezettem pedig lockok is tolták az aoet, arms warri sehol nem volt...
De vannak, hogy mitcsinálnak azt csak ők tudják.
Igen tudom ezért tartom hülyeségnek simán csinálhattak volna blizzék még egy szettet furyhoz úgy mint pl druidnak annak is 3van ha jól tudom.
Mobal: Én örülök ha van fearl dudu+cement shámi, de mivel ketten vagyunk furyk így eleve ugrik 2 hely.
Mod: Lál kettő hsz-t csinált.
-
SzlobiG
félisten
Hyjal, Bt-be(persze fight változó). Tegnap pl Azgalort öltük le és a trashtől a végéig nem kicsi előnnyel vezettem pedig lockok is tolták az aoet, arms warri sehol nem volt...
De vannak, hogy mitcsinálnak azt csak ők tudják.
Igen tudom ezért tartom hülyeségnek simán csinálhattak volna blizzék még egy szettet furyhoz úgy mint pl druidnak annak is 3van ha jól tudom.
-
-
sasa311
veterán
nyugodtan mondhatod, hogy illegális, hiszen az EULA amit nagy bőszen leokéz mindeki az elején az egy szerződés a felhasználó és BLizzard között.
És amennyiben egy szerződésnek nincs olyan tartalma, ami a hatályos jogszabályoknak ellent mond és mindkét fél beleegyezik abban az esetben a szerződés megszegésekor jogi útra terelhető - lenne -a vita, de mivel blizz megteheti simán lebannolja az accot oszt' csá, pereld te ha nem tetszik.
-
Ribi
nagyúr
-
sasa311
veterán
Csak a router lehet a gyenge pont, mert:
hálókártyacsere nem történt
Kábelcsere sem
szolgáltató semSemmi se történt, csak mikor jött +1 gép akkor átállítottam a routert, hogy engedélyezzen 2 gépre netet, akkor lépett fel a probléma, most azt a gépet elvitték, visszaállítottam mindent úgy, ahogy volt viszont a probléma nem tűnt el
Tetézésként most halálra idegesít. Kitöröltem a WTF/CACHE/INTERFACE mappát, elindítotam a wow-ot, kiléptem, visszamásoltam a 3 lementett mappát és most nem szakad 20 perce.. Hogy a k/va nyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bittorrent topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest