-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
GoTReX #92247 üzenetére
Csak bizonyos eséllyel.
Egyébként ezt craftolni lehet leatherworking skillel.
Vagy kaphatod ajándékba Blingtron 7000-től.
Ha van Blingtron 7000-ed érdemes mindennap elkérni tőle az ajándékot.
Mindenféle ilyen follower itemet adhat,én kaptam tőle már pecásat is.
Meg mutatnám,de jelenleg Deep space 9 űrállomáson rosszalkodok. -
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #92226 üzenetére
Honorból ne, ahogy látom (vagy csak nem találtam jobbat) ilyen 68-as ilevelű cuccokat vehetsz, azok meg rosszabbak mint a WQ-sok.
Csináld meg a pvp heti q-kat, töltögesd a conquest bart és instázz (raidelj) amekkorát csak tudsz. Nincs igazán pvp gear, így nem feltétlenül kell onnan geart szerezni. -
Ghoosty
őstag
válasz
GoTReX #91997 üzenetére
Ez alapvetően tőled függ, mit szeretsz csinálni a játékban, mik a céljaid.
Ha érdekel a korábbi részek története is és szívesen végigjátszanád, akkor mindenképpen. Van annyi tartalom, hogy nem érsz a végére még akkor sem, ha jövőre jön csak a kieg.
Ha csak a max szinten elérhető dolgok hoznak lázba, akkor ellehetsz még egy darabig, de szerintem nehéz lesz elérned olyan geart, amiben HC raid-en elindulhatsz, vagy esélyed van PvP-ben. Mythic-re is elég erős geart várnak el, annak ellenére, hogy nem kell olyan erős. Szerintem mire eléred a geart, addigra jön a kieg.
De ha úgy minden érdekel kicsit vegyesen, akkor is simán megéri. Sokan játszanak itt is, húzzák a sokadik karaktert, járnak guild eseményekre stb. Ha esetleg vannak már barátaid és tudsz hozzájuk csatlakozni, akkor főleg lehet hasznosan tölteni az időt.
Ha teljesen nulláról indulsz, akkor hívasd meg magad valakivel RaF-ban. Aki meghív az kap ingyen hónapokat utánad, neked meg semmibe nem kerül. Ha együtt játszotok, akkor neked is jár xp buff, meg egymáshoz tudtok teleportálni stb. -
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #91997 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni.
Van olyan SL kiadás, amiben van 30 nap játékidő.
Most ugye csak elő kell fizetni és addig játszhatsz mint bárki más.
Ha nem akarsz akkor ismerkedni a karival mikor indul SL, illetve egyszerre akarod kezdeni a többiekkel, akkor igen, érdemes lehet most előfizetni. -
Lacee1986
senior tag
válasz
GoTReX #90778 üzenetére
Nézd meg a simplearmory weboldalt. Megkeresed a karaktered és felül a menüben kiválasztod "Collectible" --> "Mounts". Szépen megmutatja, hogy milyen mountok hiányoznak még.
Az oldal tetején van egy checkbox, "Show Planner". Ha rányomsz, kiad neked egy útvonalat, hogy farmold a mountokat.
-
Plata
félisten
válasz
GoTReX #90778 üzenetére
Nem szoktam mountot farmolni,ha esik akkor örülök.
Kivétel a Timewalking mount.Azokat beszereztem.
Bár a panda meg bc mount nem a legszebb.De a draenor mountok nagyon szépek.
Remélem shadowlandban is lesz timewalking event,talán végre lesz Legion timewalking is új mountokkal.Remélem nem fog elveszni a meglévő timewalking tokenem,már kb 80 ezer van.
Egy mount 5000 token. -
szaszab
aktív tag
válasz
GoTReX #90714 üzenetére
Dehogy nincs. Ott vannak az action bar-ok egytől ötig vagy hatig, csak scroll-ozni kell értük. Nem kell ehhez addon. Csak ugye nem úgy tüntetik fel, hogy "ez az egyes, ez meg a számodra kettes eksönbár". Bind-old rá mondjuk az x-et a soron következő bar első gombjára, és nézd, hol írja ki.. ;) Ha nem oda, ami szerinted a kettes, akkor görgess a következő action bar-ig, és ott bind-old az elsőre. Ezt játszd addig, amíg meg nem leled, amit te kettesnek vélsz.
Btw ne akarjunk már ehhez egyből addont. :P Persze lehet, csak minek? Sőt. Akkor tegye fel egyből az ElvUI-t. Meg ahhoz kiegészítőket, hogy fancy is legyen, és szórakozzon másfél órát a pöpec beállítással. :)
Mythic kulcsozáshoz nekem (tankként és healként) elég a dbm, pár weak aura (pl figyelni, kinek cd-s a szakítása). És ennyi... Se ElvUI, se csillámpóni a jobb sarokba. Nyilván fenn van valami dps mérő, az Astral keys, de ezek már nem tesznek hozzá az élményhez, hatékonysághoz (persze, jó látni, amikor lecsap a TD, és tankkal felugrik a dps-em 200k fölé.)
Heal-eléshez nagyobb kulcson meg jobb megszokni a mouseover macro-kat healbot és társai helyett. ;) De a healbot sem az ördögtől való, csak lassabb. Mondjuk én warri tankkal is mouseoverrel használom az Intercept-et...
-
szaszab
aktív tag
válasz
GoTReX #90648 üzenetére
Pure blizzard ui. Nincs a gyárival semmi baj. Néhány weak aura kell még a cd-k nyomonkövetésére, de én ElVUI-ról tértem vissza a gyárira. Esetleg, ha nagyon akarod mozgatni az action bar-t, akkor bartender vagy hasonló. De mindenki úgy rendezi át az UI-ját, ahogy neki tetszik.
-
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #90598 üzenetére
A Mythic raidelést nem öli meg. Tolhatsz bármekkora kulcsot csak 465 esik a végén, meg heti resetkor a legnagyobb letolt kulcs függvényében 1db max 475-ös loot (a Mythic raid loot 475-től indul).
A kettőt lehet egymás mellett csinálni de akinek nincs ideje fix időpontokban raidelni vagy nincs akkora társasága az is megtalálja a számítását egy 5 fős grouppal.Sőt, most már van Vision is (egy corrupted SW és Ogrimmar heti váltásban)(ezt 1-5-en lehet tolni) itt is max 465 esik, és minden egyes runnal 5-el csökken az ilvl.
SL-ben meg ez is tovább lesz fejlesztve, egy gyakorlatilag végtelen szintű, egyre nehezedő toronnyal. -
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #90593 üzenetére
A nehézséget a kulcs határozza meg (egy embernél kell lennie, beteszi insta elején, ez meghatározza a nehézséget).
Ha mész egy 0-st, kapsz egy 2-es kulcsot. Ha ezt a kulcsot időre teljesíted (van 3 szintidő), akkor kapsz egy újabb kulcsot, attól függően milyen gyorsak voltatok. Ha a legjobb szintidőt éritek el, akkor +3-al uppolódik a kulcs, így lesz belőle egy 5-ös. És így tovább. Ha mondjuk ez a kulcs nem lesz meg időre, akkor 1-et letörik és 4-es lesz belőle, amivel lehet tovább próbálkozni.
Csak annak a kulcsa uppolódik akié eredetileg is volt, nálad hiába volt egy másik, azzal nem történik semmi. A kulcsok instákhoz vannak kötve, de a következő uppolt kulcs egy másikba fog szólni (de lehet persze ugyanoda is).
A halál nem jár semmivel (kivéve +5mp az időhöz), addig próbálkoztok amíg akartok. -
Viktor77
titán
válasz
GoTReX #90590 üzenetére
Van normal, HC és Mythic. Mythicből van 0-s, ezeket heti egyszer tolhatod le és minél jobban teljesíted (időre, ezt már Pandában is láthattad, csak itt tovább van fejlesztve), annál nagyobb szinthez kapsz újabb és újabb kulcsot, így tolhatod a végtelenségig (kulcsosakból bármennyit mehetsz a héten)(jelenleg 29-es időre a WR).
Finderben automata kereső csak HC-ig van, mythicre külön kell groupot keresni. -
Lacee1986
senior tag
-
-
Ghoosty
őstag
válasz
GoTReX #90492 üzenetére
Én már korábban is kivárásra szavaztam, de most aztán főleg. 45 EUR-t már egyáltalán nem ér meg. Korábbi évek tapasztalatai alapján kb 1 hónappal a megjelenés előtt már ingyenessé válik az aktuális kieg. 1 hónap meg több mint elég felhúzni a karaktert max szintre.
Mondjuk végül csak megvettem, mert pont leárazták a felére, ráadásul valaki megvette nekem goldból, így még a felénél is olcsóbb lett a vége. -
Plata
félisten
válasz
GoTReX #90483 üzenetére
Szerintem Classic+BC+LK az ami még élvezhető küldizés terén.
Cata az nálam felejtős és rühellem,annak idején először ott hagytam abba és draenorig vissza sem jöttem.Panda megint elég nagy marhaság.De szép a terület és lehet farmerkodni.Draenor megint egész jó,főleg a garrisonban ha elvacakolsz.Légió meg marha jó,sőt ha úgy csinálod a légiót hogy nincs meg a BfA akkor az artifact fegyveredet tudod fejleszteni,ami cseszett jó volt légóban,de ha megvan a BfA kieg akkor elveszik az artifact fejlesztés.Egyébként ma voltam vicces eventes instában,DK karival voltam,a tank meg DH volt,de valami marha jó gíres tank volt,de azt hiszem még sosem volt midsummer instában,ahogy a boss megjött egyből nekiment és egyből ki is nyiffant.
Lehet hogy mythicet jól tud tankolni,de hogy eventes bossról gőze nem volt az fix. -
Ghoosty
őstag
válasz
GoTReX #90398 üzenetére
Ha megveszed fél évre, akkor egyértelműen Blizzard Shop, nem érdemes mással szórakozni.
Ha 30 naponként veszed, akkor vagy kockáztatsz és veszel valahonnan (létezik 9,25 EUR-os ajánlat is), vagy konkrétan online cégtől és akkor kb 1 EUR-t nyersz rajta. Ennyiért én inkább vennék Blizzardtól.
Én eddig 60 naposakat vettem mindig 21 EUR-ért. A 30 naposnál így már észrevehetően olcsóbb, de a 90 napos Blizzardos ajánlathoz képest nincs nagy nyereség, de a 90 napot mindig soknak tartottam. Jól esett 1-2 hét szünet 60 naponta.
(Nyüzsgősebb időben a legjobb ajánlat, ha találsz valakit, aki goldból vesz neked időt és ad némi kedvezményt. Mondjuk most ahogy olvasom éppen pangás van.) -
Plata
félisten
válasz
GoTReX #88360 üzenetére
Akkor maradnak a hagyományos heirloomok.
Szerintem az új BfA heirloomhoz 120-as kari kell vagy 110.
Vendor az Boralus harborban van,ahhoz legalább 110-es szint kell,de lehet hogyx a vásárláshoz kell nagyobb szint.
Ezek egész jó heirloomok,mert adnak party buffot is.
Igen 120-as karakter kell.
Megnéztem 114-es karinak nincs vendor,120-asnak van és nem pénzbe kerül a heirloom hanem hetedik légiós service medal-ba.
Amit különböző dolgokért kapsz. -
Plata
félisten
válasz
GoTReX #88331 üzenetére
Ha van 120-as karid,tudsz venni pár heirloomot Boralus harborban is,nagyon jók.
Az alap heirloomok még nem is drágák,inkább az upgrade lesz majd drága hozzájuk.
De darkmoon eventen is vehetsz heirloomot,holnap délben kezdődik.
Most van timewalking event,azon is lehet szerezni heirloom upgrade-t.
Ha aranyból upgradelnéd a heirloomjaid akkor nagyon sok pénzbe kerülne,pontosan nem tudom,nem is számoltam még ki.De biztos több mint száz ezer arany lenne.
Én eventes tokenből upgradeltem minden heirloom szettet 120-as szintre.
Van minden féle karihoz heirloom szettem. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
GoTReX #88208 üzenetére
"Live"-on vagy a Classic-on? Classic-on nincs heirloom és szerintem még várni kell hogy bekerüljön a piacra elég sok twink item. Amúgy a heirloom biztos hogy ideális twinknek, de azt nem tudom hogy BiS-e minden slotra.
Btw, egy kérdés erre. Hol lehet kikapcsolni az XP szerzést?
Anno a BFA indulása után kitaláltam, hogy visszamegyek a Legionba és minden classal végigviszem a class quest láncot, de az artifactok kinyírásával eltűnt a Legionból minden érdekes. Megoldhatták volna úgy is, hogy ha nem léped át a Legion levelcap-et, akkor minden marad a régi.
-
szaszab
aktív tag
válasz
GoTReX #86671 üzenetére
A Radeon 4000 az egy 10-11 éves kártya, ha jól rémlik. Ha ez igaz, akkor egy kb 10 éves laptoptól ne várj csodát. Ma már nem az van, hogy a WoW elfut egy mikrón is... Egy consumer laptopot meg nem 10 évre terveznek.
A másik tippem pedig az, hogy a hűtés nem bírja el. Ha a vga és a proci bírná is, ha jól le vannak hűtve, nyáron, egy nem légkondis szobában, ahol van 30 fok, felejtsd el... -
TBT
addikt
válasz
GoTReX #81297 üzenetére
Hivatalos oldalon. A cd kulcsos oldalak megérezték a kiegészítő érkezését, így mindenhol emeltek az áron, gyakorlatilag a Blizzard Shopjában most olcsóbban 1-2 euróval olcsóbban lehet hozzájutni a havidíjhoz, mint a kulcsos oldalak némelyikén. Vannak olcsó próbálkozások most is, de azoknak eléggé érdekes a forrásuk. Nem tudom, hogy a Blizzard ilyen miatt szokott-e bannolni, vagy sem, de én inkább nem vállalnám be. Van 1-2 megbízható oldal is, de ott most perpill drágább, mint a Blizzardnál. Illetve ez a pénz legalább a Blizzardhoz megy, nem pedig valami random emberhez.
-
Plata
félisten
válasz
GoTReX #81290 üzenetére
Részemről egyértelmű.
Bronzebard.
Ott nincs magyar.
Nekem két éve az az elsődleges.
Van is 14 karim ott.
Másodlagos Arathor,de horda oldal.
Bronzebard a kedvenc de az full alli.
Arathoron azért lett 9 hordás karim mert Legion kiegben jött argus amit rühellek.Így arathoron kipróbáltam a hordát.Bronzebardon nem lehetett több karim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged